Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון קופרה חוזרת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
"פתאום" המחיר של ה N לא נראה הזוי.

לא לגמרי מסכים.

לא רואה מישהו שיקנה קופרה עם החבילה היקרה...

בפועל, ללא החבילות ואחרי מיקוח הקופרה תצא על הכביש עם עודף של 30 אלף ש"ח.

הקופרה עדיין החבילה המשתלמת יותר מבין ה-2.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה לא יכול להשוות מחיר מחירון של רכב X למחיר "אחרי מיקוח" של רכב Y. מה גם שהשוואה נכונה מבחינת אבזור צריכה להיות עם חבילות, לפחות עם ההיא של ה-25k.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני יכול, בהתחשב שעל רכב אחד ניתן בהחלט להתמקח ועל השני לא.

חוץ מזה, שאם אני רוצה קופרה אני יכול לקנות אותה ב x בעוד שבעבור ה n אני אדרש לx פלוס 30 לפחות, בגרסאות הזולות ביותר של כל רכב

פורסם

כי את קופרה אתה יכול לקבל ב 210 ואת יונדאי בשקל לא פחות.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

מה שהיה נכון לקופרה לפני השדרוגים, כשרצו להיפטר מהמלאי - ממש לא רלוונטי למצב היום. אין סיכוי להוציא קופרה ב210 כרגע לדעתי, עד שיהיה מישהו שקיבל הצעה בכתב זה הכל דיבורים באוויר.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

איפה?

א, אני משווה מחירי מחירון (כמו שכבר אמרתי), ושם ההבדל הוא 9K. באותה מידה אני יכול להגיד שבוא נחכה שהיונדאי תגיע ל-12 חודשים או תקנה רכב הדגמה ואז היא תהיה בכלל הרבה יותר זולה מהקופרה. או שאולי אחרי שבוע/חודש הם גם יתחילו לתת הנחות על רכבים חדשים. במצב הנוכחי, ההשוואה הזו פשוט לא נכונה.

ב, כמו שאמר מיסטרב, אין דין רכב לפני החלפה שרוצים להיפטר מהמלאי שלו, כדין רכב חדש שרק הושק. לכן אי אפשר להסיק שומדבר מהנחות שניתנו על הרכב פעם למה שקורה היום.

פורסם
בעוד מספר חודשים תהיה מבצע כל שהוא (כמו שהיה בשנים קודמות) ואז נקווה למחיר יותר הגיוני...

חוץ מאשר סוף חיי הדגם היוצא, אני לא זוכר שום מבצע על לאון קופרה.

יכולת מיקוח בסוכנות, כן, אבל מבצע הנחות? לא.

האמת שאני לא רואה סיבה להשקיע סכום כזה בברקסים מוגדלים - אם שמים צלחות ורפידות ייעודיות למסלול מקבלים יכולת בלימה מעולה גם בתנאים קיצוניים ובעלות הרבה יותר נמוכה (בערך 3500 לצלחות טארוקס או DBA ורפידות אנדלס).

וזה עוד לפני שדיברנו על זה שהבלמים ה"סטנדרטים" בקופרה הם לא פחות ממשובחים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נראת טוב, אבל לא השתנתה כלל מהקודמת חוץ ממערכות הבטיחות, לא מבין מי ישלם סכום כזה גבוהה על הקופרה ( מדבר על החבילת ביצועים), בכל מקרה רכב מדהים.

פורסם

אף אחד לא קנה קופרה גם לפני שנתיים כשהייתה בשיא שלה , ב 230 . יש פה לא מעט חברים שקנו אותה ב 215 עם כל האגרות כבר על הכביש. למה להשוות מחיר מחירון כאשר מחיר רכישה שונה לחלוטין? את זה לא הבנתי. בסוף חי הדגם הוציאו גם ב 190 , אם כבר.

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

וכמה אנשים שילמו 240 על היונדאי? גם את זה אף אחד לא יודע.

או שמשווים מחירי סגירה או שמשווים מחירי מחירון. אי אפשר לעשות מיש מאש ככה שזה יתאים לאג'נדה שלך.

פורסם

כשהעבירו שאריות מלאי של קופרות לאוטודיל, אני אישית קבלתי הצעת מחיר של 185 על דגם 3 דלתות בצבע אדום יין.

דרך אגב הייתי בסוכנות ביום שישי ו- digital cocpit של הלאון קצת קטן ולא קריא בהשוואה לגולף שעמדה באולם ליד. פסי בד " כאילו קרבון" בדלתות ומושבים נראות זול מדי כך גם ידית הילוכים. לגבי מחיר, קצת גבוה לטעמי עבור הגרסת פרפורמנס.

פורסם
עד כמה שאני מבין, הקופרה עולה 231 בגרסה הזולה, והיודנאי 240. איך זה מתחבר ל"X פלוס 30 לפחות"?

ענו לך:

ובהרחבה,

את הקופרה שלי רכשתי ביולי 2015, עוד לפני שהמשלוח הראשון הגיע לארץ. לא היה כל אינטרס להוריד מחיר ובכל זאת, 212 אלף על הכביש...

240 ב n זה לפני אגרות כך שבפועל הפער אף יכול להיות גדול יותר...

פורסם
ענו לך:

ובהרחבה,

את הקופרה שלי רכשתי ביולי 2015, עוד לפני שהמשלוח הראשון הגיע לארץ. לא היה כל אינטרס להוריד מחיר ובכל זאת, 212 אלף על הכביש...

240 ב n זה לפני אגרות כך שבפועל הפער אף יכול להיות גדול יותר...

אני נכנע... אנחנו כנראה מדברים בשפות שונות אם אני אומר לך שאתה לא יכול להשוותמחיר אחרי הנחה למחיר לפני הנחה ואז אתה משווה מחיר אחרי הנחה למחיר לפני הנחה. אבל אני מניח שאני מדבר ג'יבריש או משהו.

• תוכן חדש...