Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאף אחד לא אכפת במה אתה נוסע,כולנו בסופו של יום עומדים באותם פקקים ומקבלים מכות מדלתות של אחרים.

כשהאוטו לא יתאים לך תוכל להחליף במשהו אחר.

תשמח שאין לך מוביילאי כמו בכמות נכבדה של רכבים חדשים.

פורסם
אני מכיר איזה טיפש שהייתה לו סיאט לאון קופרה שנת 2012 , צבע כחול , רכב הכי מושך אש שאפשר , חזק , מפנק וכו' , מכר אותה וקנה מאזדה 3 שנת 2005. לא בגלל עניין כספי , הוא באמת מעדיף את המאזדה. הוא גם חבר פורום אז בכלל.

מי הטיפש הזה?!

FR*

2006*

:-P

לפות"ש - אם אתה יוצא עם נשים שכל מה שמעניין אותן זה סוג רכב/שנת ייצור אז אולי הבעיה אצלך ואתה נמצא בחוגים הלא נכונים?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

היי גבר,

התגובה שלי בנושא היא כזו, כל עוד אתה נוסע ומבסוט מהרכב שלך, מה אכפת לך על מה נוסעים אחרים?

תמיד יהיה יותר מגניב, יותר מהיר, יותר "פוזה", או יותר חזק.

אני יכול להגיד לך שאני נוסע על פיקנטו שסידרתי אותה לפי הטעם שלי ואני מרגיש מיליון דולר שאני על הכביש.

תמיד תזכור שיש אנשים שאין להם אפשרות להרשות לעצמם רכב במדינה הזו, וזה לא קטע של להסתפק במועט.

באופן כללי, מה שאמור לשפר הרגשתך ולעשות אותך אדם מאושר זה לא דברים חומריים. אין ספק שזה סבבה לנסוע על רכב מטורף חזק להנות מהנסיעה והכל, אבל זה לא אמור לקבוע לך כלום.

אנשים "שפויים" יגידו, שזה סה"כ 4 גלגלים שאמורים לקחת אותך בשלום ובנוחות ממקום למקום, אז אנחנו פה בפורום אנשים שהם פריקים של רכב שיפורים תחזוקה סאונד וכל המסביב, אז אנחנו קצת יותר יורדים לפרטים ויכולים להשתגע לטובה ולרעה מכל מיני דברים ברכב, אבל שורה תחתונה עזוב אותך, כל עוד הרכב נוסע, תקין, ואתה מרוצה, זה מה שחשוב.

פורסם

וואו תודה לכולם, לא ציפיתי לכל כך הרבה תגובות.

לקחתי ללב את העצות (;

אני לא אדם חומרני בכלל, פשוט תהיתי אם עוד אנשים בעולם מרגישים באופן דומה בגלל שהרכב שלהם לא הכי חדש חדיש ונוצץ, שזה די הסטנדרט בכביש היום(ובמיוחד בפורום).

נקודה שניה שאי אפשר לברוח ממנה, אנשים כן מסתכלים עליך באופן מסויים בגלל הרכב שלך וגם שופטים אותך . אבל אתם לגמרי צודקים שצריך לשים פס.. .

פורסם

יש לי בבית רכב חדש, 2017. יש רכב שני, 2008.

ובעסק יש גרוטאת אימפרצה סטיישן, שאני נהנה מאוד לטפח לה את מראה הרט רוד (חיצונית נראית נורא, אבל יושבת על ג'אנטים/ צמיגים/ בלמים/ בולמים וקפיצים של WRX ושני כיסאות קדמיים של WRX).

אוי, כמה שאני אוהב לנסוע בה ולראות פרצופים מופתעים של חברים וסתם אנשים:wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הייתה לי מכונית ספורט יפה ומלוקקת. החלפתי אותה בגרוטאה חלודה (באמת) שנת 2005 שעוברת ניקיון אולי פעם בחצי שנה - ומעניין לי ת'תחת מה אנשים חושבים, אפילו שבחנייה של העבודה היא האוטו הכי ישן ובחנייה של הבניין היא יותר זולה מהג'נטים של חלק מהמכוניות. אז קח את זה בקלות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

המזדה שלך והקיה שלי שוות בשוק יד2 אוץו דבר פלוס מינוס ואני זה שמרגיש טוב יותר לנהוג ברכב שלי מאשר לנהוג בזה שרוב אלו שלידי בכביש נוהגים בו.

הרגשה סובייקטיבית.

פורסם

הרכב נועד למטרה אחת: להוביל אותך מ-A ל-B באמינות. נקודה.

אם אתה נוסע בו לבד אתה לא צריך לטפח אותו. אם הוא משמש אותך לחיזור אחר בחורות (או לעסקים, או לכל מטרה שבה אתה צריך להיות ייצוגי) - דאג שיהיה נקי ומסודר. ושיניע כאשר אתם יוצאים. ונהג במתינות, מתברר שבחורות אוהבות נהגים זהירים.

כאשר תגדל ויכולותיך הכלכליות יהיו יותר גבוהות תבדוק את סדרי העדיפויות שלך באותו זמן. האם הרכב עדיין במקום גבוה - או שיש הרבה דברים יותר חשובים? אני מניח שככל שתתבגר תגלה שהרכב הוא דבר משני מאד, כל עוד הוא עושה את עבודתו באמינות, והקריטריונים שלך להחלפה יהיו או שהרכב לא מתאים לצרכים (נניח מבחינת מספר נוסעים או כמותמטען יום יומי), או שאמינותו תהיה ירודה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לך רכב מנהלים שלאחר פחחות טובה יכול להראות חדש..

ממתי מזדה 3 היא רכב מנהלים

פורסם

מנהלי קבוצת פייסבוק.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חייב להגיד לך sperial שלשם שינוי למען האמת, אני כמעט ולא מסכים עם מילה ממה שאמרת. אמנם כמו האחרים פה אני לרגע לא חושב שפותח השרשור צריך להרגיש רגשי נחיתות או שצריך להיות לו אכפת ממה שאחרים חושבים (ובכל מקרה זה כנראה רק בראש...). אבל רכב נועד רק כדי להגיע מA לB, ומכונית זה דבר משני מאוד? אנחנו בפורום חובבי רכב ידידי [emoji2]

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

גם אני לא מסכים אם כמעט אף מילה של ספריאל רק שאין לזה קשר לשנת הייצור של הרכב.

רכב זול שנת 1995 גם יכול להיות דבר חשוב מאוד עבור בעליו, הרבה מעבר לכלי להגעה מ A ל B.

פורסם

מנסיוני ממש מהר מתרגלים לסמל על ההגה ולא שמים לב אליו. מה שכן זה לא פשוט לעבור מסדרה 7 לברלינגו. בגדול בהחלט ניתן לקבוע שנהיגה ברכב טוב מכל מיני בחינות מהנה מזו של רכב בינוני עד לא טוב. אין כאן חוכמות. אבל זה בינך לעצמך. להרגיש שאתה יותר טוב מאחרים בגלל שאתה נוהג בריינג' רובר חדשה או נחות מאחרים בגלל שאתה נוהג ברנו קליאו ישנה זה כבר עניין לפסיכולוג ועניין דימוי ובטחון עצמי. שים מדבקה: my other car is a Porsche

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

• תוכן חדש...