Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוכנת מחברת למחשב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי מחשב נייד עם מסך מגע, עט וWindows 10.

אז חשבתי שבמקום שאני אסתובב בלימודים עם מחברות, אני אכתוב הכל במחשב.

רק הבעיה שלי זה שאין לי יכולת הקלדה מהירה, פלוס אני צריך לרשום המון פונקציות מתמטיות ולצייר גרפים, לכן וורד וכאלה לא יתאימו לי.

איזה תוכנה קיימת שהיא תחליף למחברת עבור Win10?

בדגש על שימוש אינטנסיבי (אני סטודנט להנדסת תעו"נ).

המחשב הוא hp elitebook x360 1030 לצורך העניין

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש לך את OneNote עבור win10. אני עובד עם אנדרואיד אז משתמש במשהו אחר.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

כנראה שהטוב ביותר הוא להשאר עם נייר ועפרון.

מחשב נראה טוב. נייר ועפרון יותר יעילים ללימודים. גם ספר כבד פחות נוח מטאבלט, אבל יותר יעיל לצורך לימודים. והדבר נבדק והוכח במחקרים. המחשב\טאבלט עדיף לצורך reference בגלל אפשרויות החיפוש הנוחות. לעומת זאת כאשר צריך ללמוד באופן ליניארי ספר עדיף, ומתברר כי גם הדפדוף הלוך ושוב מועיל לקליטת החומר

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני צריך לרשום המון פונקציות מתמטיות ולצייר גרפים

מחברת, חד וחלק. רק קלדנים כבדים שהתמחו ספציפית בהזנת פונקציות

וציור גרפים במחשב במשך שנים יצליחו לעשות זאת במהירות חצי סבירה.

וגם אז העיפרון והמחברת ינצחו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

חבר'ה, אני חושב שפספסתם. ואדים לא שאל על הקלדה אלא כתיבה וציור עם עט, כמו במחברת.

אצלי, לפחות, אלו עמודי חשבון (ניתן לשינוי כמובן) לכל דבר עם שמירת נושאים כ-PDF שאפשר לסנכרן עם גוגל דרייב.

כל הלימודים מסודרים לפי שנים, נושאים וכד'. לי אישית זה עובד הרבה יותר טוב מהבלגן של קלסרים בזמן לימודי הנדסאי.

OneNote, אם אני לא טועה, מסונכרנת עם OneDrive וגם שם אפשר לצפות בהכל על צג מחשב בזמן שכותבים משהו אחר על הטאבלט.

רק אציין שזה תלוי עד כמה המסך רגיש ומתאים - פשוט צריך לנסות כמה דקות ב-OneNote או תוכנה דומה. אצלי הוא מלכתחילה מותאם לזה.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

למחשב יש מסך מגע ועט, לכן אני מחפש תוכנה שמתאימה לזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

יש מחברת חכמה שעליה אתה יכול לכתוב עם עט מחיק. לצלם עם הטלפון (דרך האפליקציה שלהם) ואז האפליקציה מוסיפה לך את זה אוטומטית למחברת וירטואלית של אותו נושא (בכל דף במחברת יש למטה סימנים שעליהם אתה מסמן לאיזה מקצוע זה שייך וכך האפליקציה יודעת לאן לצרף את הצילום).

לאחר הצילום אתה מוחק את מה שכתבת מהמחברת ונכנס להרצאה הבאה.

פשוט, זול, מחבר את כל היתרונות של שימוש במחברת רגילה ושימוש במחברת וירטואלית במחיר של אקסטרה פעולת צילום על כל עמוד.

עריכה:

זה האתר של המחברת - https://getrocketbook.co.il/

עריכה 2:

היה מבצע ממש טוב דרך הייטק זון. אז אולי "זול" זה כבר לא

עריכה אחרונה על ידי Guy_25
נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

onenote מצוינת כמחברת. אני השתמשתי רק בה במהלך המ.א.

אבל לצייר גרפים אמיתיים אולי יהיה קצת קשה עם מסך מגע. הטבלט שהיה לי ממש לא התאים לזה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

עם כל הכבוד לאופיס עדיין הדרך הכי יעילה לטעמי זה עט ומחברת. אח"כ אפשר לצלם.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

הבעיה במחברת שאי אפשר להזיז דברים אחר כך, ובקלות לסמן ולסדר אותם.

בגלל זה אני מחפש פתרון חלופי, היות וכבר יש לי את הציוד לזה.

פורסם
עם כל הכבוד לאופיס עדיין הדרך הכי יעילה לטעמי זה עט ומחברת. אח"כ אפשר לצלם.

אפשר לשלב, מצאתי שזה נוח לפעמים לקחת צילום עם הטלפון של הלוח, או דף שקישקשת עליו ופשוט לזרוק את זה לתוך דף onenote

ככה נהנים מכל העולמות.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אני רק אוסיף את 2 הסנט שלי:

קרה לי כמה פעמים שטקסט שכתבתי באמצעות העט ב-onenote פתאום ברח למקומות אחרים בעמוד והתערבב עם טקסט אחר ועכשיו לך תסדר את זה. לפעמים הייתי רואה את זה רק כשפתחתי את העמוד לקריאה.

אם זה חומר באמת חשוב, מחברת ועט - אי אפשר לנצח את האמינות של זה.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

• תוכן חדש...