Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר היה אמור להיערך אימון ראלי. כבר בשלבים הראשונים של הכרת השטח ולפני פריקת המכוניות מהמובילים, נעצר האירוע ע"י המשטרה. נלקחו תמונות הרכבים וחלק מהמשתתפים והנלווים שהצטרפו לאירוע. לא הוחרמו רכבים ולא נרשמו דו"חות - תודה לאל על מעט הגיון בריא.

פרטים נוספים בהמשך.

אלון

פורסם

אימון ראלי.. אבל בלי חוק מתאים - זה לא חוקי.

כמה שיעשו את זה בטוח ובאיזור נטוש - אם מישהו יפגע מישהו ישלם על זה הרבה מאוד כסף..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אימון ראלי.. אבל בלי חוק מתאים - זה לא חוקי.

כמה שיעשו את זה בטוח ובאיזור נטוש - אם מישהו יפגע מישהו ישלם על זה הרבה מאוד כסף..

זה לא מדוייק שזה לא חוקי. מירוצים אכן לא חוקיים עדיין. לגבי אימון - במידה ויש ביטוח ושלטי "במבחן" - מותר לבחון גם רכבים שעברו שינויי מבנה כמו רכבי הראלי.

זה עדיין מחייב לנהוג בשטח במגבלות החוק הקיים....

לכן, אימונים - אפשרי...

מירוצים - עדיין לא.

היות ואף אחד לא רצה לעשות שם בעיות - וגם לא לכולם יש "טסט פלייטס" (לוחיות במבחן) - הוחלט להתקפל מהמקום.

אלון

פורסם

לא ניתנו דוחות ולא הוחרמו רכבים בגלל שאף אחד לא העז להוריד את הרכב שלו מהעגלה, כבר בהתארגנות הראשונית הגיעו שני צלמים מערוץ 100 :?:snipersmi:bad-word: .

המצב היה כל כך אבסורדי, שאדם אחד שכן הוריד את הרכב מהעגלה בתחילת האירוע לא ידע איך להעלות אותו חזרה, הוא פחד מהשוטרים. מה שעשינו בסוף, אחד מהחברה קל משקל ישב באוטו ו6 חברה אחרים דחפו אותו על העגלה. מה יהיה הסוף??? מתי יתנו לנו מנוח???

למי שטוען שהספורט אינו חוקי, תראה לי מדינה שבה הספורט המוטורי מוגדר בחוק!

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

בגלל זה היה הטנדר של "הגה בשטח" בשוהם???

יפה, דברים קורים מתחת לאף וני לא יודע... ממש יופי...

:wink:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

העמותה תמשיך לנסות ולהתאמן בכל מקום מבלי להתעמת עם השוטרים.

יגיעו? יבקשו להתקפל ? נתקפל

לא יגיעו ?נתאמן, אי אפשר יותר לחכות ,מעניין שאף אירוע אחר. טרקטורונים .אופנועים. מסעי נווט (אלק)

שם אין בעיות ,בסוף החוק יעבור. אף אחד לא יעצור את הספורט המוטורי.(נמסר ע"י דני לוי)

פורסם
המצב היה כל כך אבסורדי, שאדם אחד שכן הוריד את הרכב מהעגלה בתחילת האירוע לא ידע איך להעלות אותו חזרה, הוא פחד מהשוטרים. מה שעשינו בסוף, אחד מהחברה קל משקל ישב באוטו ו6 חברה אחרים דחפו אותו על העגלה. מה יהיה הסוף???

:lol:

אני מניח שאם נפתח מילון תחת הערך "אבסורד", יש סיכוי טוב שנמצא את הסיפור הזה שם.

מזל, מזל שהמשטרה עצרה אותכם. מי יודע מה היה קורה אם הם לא היו מגיעים, מישהו היה עלול

להנות מהחיים למשך מספר דקות (and we don't want that, now do we...).

פורסם

אני הייתי שם..זה באמת היהי אפסורד..תישמעו אבל השוטר היה נחמד הוא אמר לי שהוא צילם את המכוניות בישביל עצמו בכלל והוא אמר שזה לא בסדר שרצינו לעשות את זה במקום אם כל כך הרבה מתיילים והוא צודק הוא אמר "אני הייתי בא ליראות אם זה לא היהי פה אני מת על הדברים האלה "

כולם באו ישבו דיברו הלכו זה מה שיהיה

פורסם

אלון

בלי התפתלויות ובלי פלפולים, מירוצי מכוניות, אימון מכוניות מירוץ ,אופנועי מירוץ, קרטינג, שנוי מבנה לצורך

מירוץ ברכב או אימון, אינם חוקיים לפי הגדרת החוק הקיימת!!!!! נקודה!!

אל תנסה לייפות באמתלות שונות את המצב, תשאל את החברים שלך איך הם נאבקים עם בית המשפט עד היום על אותה תפיסה בדורות לפני יותר משנה.

לכן במדינה "מיוחדת" כמו ישראל צריך חוק מיוחד שכמה שהוא נראה מטורף, בירוקרטי וחסר טעם,

אין פתרון אחר,גם שלט במבחן אינו תקף בשבתות, רק חסר שמישהו יפגע לפני שהחוק יעבור ואז תווכח שהתאורייה שלך מתמוטטת כמגדל קלפים.

פורסם

אלון,איזור שהם ידוע במסלוליו(בעיקר לרכבי שטח וטרקטורונים) ותמיד נוסעים שם בבאגים ומפלצות למניהם גם באופן פרטי...

צפוי שהם יגיעו לשם ביום ששי יפה כזה...

אולי הם רצו רק לצפות?

פורסם
אלון

בלי התפתלויות ובלי פלפולים, מירוצי מכוניות, אימון מכוניות מירוץ ,אופנועי מירוץ, קרטינג, שנוי מבנה לצורך

מירוץ ברכב או אימון, אינם חוקיים לפי הגדרת החוק הקיימת!!!!! נקודה!!

אל תנסה לייפות באמתלות שונות את המצב, תשאל את החברים שלך איך הם נאבקים עם בית המשפט עד היום על אותה תפיסה בדורות לפני יותר משנה.

לכן במדינה "מיוחדת" כמו ישראל צריך חוק מיוחד שכמה שהוא נראה מטורף, בירוקרטי וחסר טעם,

אין פתרון אחר,גם שלט במבחן אינו תקף בשבתות, רק חסר שמישהו יפגע לפני שהחוק יעבור ואז תווכח שהתאורייה שלך מתמוטטת כמגדל קלפים.

אל תקשקש לי שטויות....

ובטח אל תשלח אותי לחברים שלי.... בדורות, אף אחד לא נסע עם טסט פלייטס. אם מישהו היה טוען שבא לבחון את רכבו והיה רושם את זה בטסט פלייטס - כל עוד המשטרה לא הייתה מוכיחה כי עבר על חוקי הנהיגה - לא הייתה לו כל בעייה עם שינויי המבנה ברכב. כידוע לך, המשטרה לא עצרה אף רכב שם על מהירות, או התפרעות, או הפרעה לסדר הציבורי.

גם בין עורכי הדין - (וגם עורך הדין שאנחנו שכרנו) - קיימים חילוקי דעות.

אני מודיע לך חד משמעית שמוסך מורשה בעל שלטים במבחן (טסט פלייטס) רשאי לבחון רכבים בעלי שינוי מבנה - להובילם ולהעבירם בנסיעה ממקום למקום - כל עוד הנהג נוהג במסגרת החוק - יש לו ביטוח צד ג' מלא. (אדם ורכוש).

אם אתה כל-כך קרוב לדני לוי (אני רואה שאתה מרשה לעצמך להגיב בשמו) אז אתה יכול לבדוק את זה איתו.

הסיבה היחידה שצריך פה חוק היא שיש אנשים מסויימים המעוניינים בחוק, ברשות, בג'ובים וכו'.

אפרופו - גם דני לוי (למיטב זכרוני, ממספר ישיבות בהן נפגשנו) טען לא פעם שניתן היה לאמץ את התקנות הבין לאומיות ולמנוע חקיקה מסורבלת. לגבי רשות הספורט המוטורי - בעיניי זה גול עצמי.... בסוף כל תופרי החליפות הללו יבינו ששם ישבו מקורבים של חברי מרכז למיניהם ובטח לא אלו שתופרים לעצמם היום חליפות על גב הנהגים. - אני לא רוצה לפתוח פה את הנושא יותר ממה שפתחתי - זה רק יזיק לנו.

לגבי שבתות, אתה צודק. לכן אני מתאמן רק בימי שישי, בשטחים פרטיים בהם אף אחד לא יוכל למדוד לי מהירות ולאמר שעברתי על החוק. לגבי שינויי המבנה כאמור, עו"ד שלי אומר לי שכל עוד זה במסגרת מבחן הכלי ולא במסגרת תחרות - אני מכוסה.

לריב על זה בבית משפט - תמיד אפשר. לא בטוח שהתביעה או המשטרה מעוניינות בזה.

אלון

• תוכן חדש...