Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי פרסומת בפייסבוק על מכשיר מיוחד שמנקה ומאריך את חיי המנוע מניסיון פה של אנשים זה משהו אמיתי, זה לא מזיק למנוע לא ידליק לי כל מיני מנורות פתאום, זה מה שראיתי https://scontent.fsdv2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/44187751_181965779376199_444440630219767808_n.jpg?_nc_cat=110&_nc_ht=scontent.fsdv2-1.fna&oh=53850cbea5844170cfb6d649774de225&oe=5C3EBFE2

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה מכשיר שבעזרת גז הידרוגן מפרק את משקעי הפיח שנוצרו במנוע {במנועי הזרקה ישירה מומלץ לעשות את זה כל 40000-50000ק"מ} במערכת היניקה,מעברי אויר,תא שריפה,טורבו,וכו.

מנסיון אישי זה בהחלט עובד ומשפר את פעולת המנוע מבחינת ביצועים וצריכת דלק.

פורסם (נערך)

אני חושב שלרכב 2013 (הונדה סיוויק כמו שלי יש) זה מוקדם מידי.

אולי בטיפול 105-120,000 או כאשר הרכב יגיע לגיל 7-8 כדאי לשקול.

חוץ מזה,יש שיטה טובה יותר והיא ניקוי בשיטת E.D.T:

https://edt-israel.com/

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

חוץ מזה שראית פרסומת באיכסבוק, עם הרבה הבטחות ומילים גבוהות,

למה אתה חושב שהניקוי הזה טוב למשהו? ויותר חשוב מזה, למה אתה חושב שהרכב שלך זקוק לו?

יום טוב גם לך

פורסם
בגלל זה אני מתייעץ איתכם פה לשמוע תדעה שלכם על הדבר הזה

לשמוע את מה?

דעתי היא שרכב עם 70 אלף קמ לא צריך שום ניקויים ושום שיפורים. תחסוך את הכסף לטיפולים בחלפים מקוריים ונוזלים איכותיים.

גם אם המוצר הזה באמת מנקה משהו, הוא יכול להביא תועלת למנועים ותיקים, ובייחוד לכאלה שנוסעים מעט מחוץ לעיר, ומבלים הרבה בתנועה עירונית ובפקקים.

יום טוב גם לך

פורסם
אם אין לך בעיות הצתה , אל תחפש אותן בכח.

וגם אם יש,עדיף לחכות לטיפול 90,000 או 6 שנים,שבו יש להחליף מצת מקורי לפי הוראות היצרן ואם אז הבעיה לא נפתרת לחשוב על כיוונים אחרים- כפי שכתבתי בתגובתי הראשונה ומחזק גם את דעתו של יגאל- זה ממש מיותר ולא נחוץ לרכב בשלב הזה של חייו ולאור מס' הק"מ הנמוך שעבר.

פורסם
לשמוע את מה?

דעתי היא שרכב עם 70 אלף קמ לא צריך שום ניקויים ושום שיפורים. תחסוך את הכסף לטיפולים בחלפים מקוריים ונוזלים איכותיים.

גם אם המוצר הזה באמת מנקה משהו, הוא יכול להביא תועלת למנועים ותיקים, ובייחוד לכאלה שנוסעים מעט מחוץ לעיר, ומבלים הרבה בתנועה עירונית ובפקקים.

אני לא בטוח שאני מסכים איתך.

בוא נניח שהדבר הזה באמת עושה את מה שהוא מבטיח. כי אחרת זה סתם.

למה לחכות ל-150 אלף ק"מ ולא לעשות ב-70 אלף?

אם הרכב באמת נוסע הרבה בעיר, אז כבר הספיק לצבור מצבורי פיח במהלך ה-6 שנים שלו.

כמובן שזה לא במקום טיפולים שוטפים וכו'.

פורסם

אם אתה שואל אותי, גם 150 זה מוקדם מידי, אלא אם יש בעיה אמיתית של צלצולים או חוסר אטימת שסתומים

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

אם אתה רואה בזה דרך לפתור תקלות, אז זה בדיוק הזמן.

אם אתה רואה בזה טיפול מונע למקרה ואולי, אז זה מאוחר מידי.

הבעיה "שטיפולים מונעים" שלא הוגדרו על ידי היצרן זה מדרון חלקלק. אפשר באותה מידה להוריד ראש כל טיפול ולשלוח את הראש לחרט. מצד שני ברוב הרכבים המנועים שורדים את חיי הרכב ללא כל ניקוי\תוסף או אלמנט, תוך כדי שהם מטופלים בחלפים ונוזלים בינוניים מינוס. בינינו, כמה רכבים אתה מכיר, שסיימו את חייהם בגלל פיח בתא השריפה?

מה שמחזיר אותי לשאלה ששאלתי את פות"ש בהודעה הראשונה שלי, למה אתה חושב שהרכב שלך זקוק לכל הטוב הזה?

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם
אני לא בטוח שאני מסכים איתך.

בוא נניח שהדבר הזה באמת עושה את מה שהוא מבטיח. כי אחרת זה סתם.

אם הרכב באמת נוסע הרבה בעיר, אז כבר הספיק לצבור מצבורי פיח במהלך ה-6 שנים שלו.

כמובן שזה לא במקום טיפולים שוטפים וכו'.

לי יש רכב זהה לשל פותח הנושא, הרכב בן 5 ועבר טיפולים ביבואן/מוסך מומחה יפניות לסירוגין ואין זכר לטיפת בוצה- הרכב נוסע נגיד 70-30 בינעירוני או אפילו 60-40 עכשיו.

לדעתי,מספיק שמן ומסנן איכותיים ואם רוצים להיות ממש פדנטים,אפשר למי שנוסע רק בעיר להחליף שמן ומסנן כל 10,000 ק"מ במקום לחכות ל 15,000 גם אם עדיין לא עברה שנה.

• תוכן חדש...