Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, הרכב שלי מגיע עם גלגל הגה 4 צלעות וכרית אוויר שמתאימה לו.

ברכב שלי הייתה אופציה (כשנקנה מהחברה) לתוספת תשלום תמורת הגה "ספורט" 3 צלעות קטום, עם כרית אוויר עגולה.

לאחר הרבה בדיקות באינטרנט וכו' התברר כי ההחלפה היא די פשוטה וקלה והכול אפשרי ובכמובן מבלי לפגום בבטיחות של הרכב.

מצאתי באיביי הגה בדיוק כמו שאני צריך ורוצה + כרית אוויר ביחד במחיר די טוב של 2600 שקל לשניהם ביחד כולל משלוח לארץ! המוכר אמר שהוא יצהיר על ערך נמוך (פחות מ 75$) ויצהיר כי מדובר על מוצר לסימולטור (על מנת להקטין סיכויים שהחבילה תעצר במכס), וישלח דרך EMS.

השאלה שלי היא האם אפשר בכלל לקנות דבר כזה מאיביי? הבנתי שיכולות להיות בעיות בשילוח בגלל הכרית אוויר, המוכר לא הזכיר שום דבר בנושא (למרות שהכתובת שלי ידועה לו וידוע לו שזה שילוח בינלאומי).

הפחד שלי מסיפורים דומים שקראתי באינטרנט היא שבסוף אני לא אקבל לא את ההגה \ כרית אוויר, וגם זה לא יהיה באשמת המוכר (אלא המדינה או משהו בשילוח באמצע) ואז גם את הכסף אני לא אקבל בחזרה.

אשמח לעצות כיצד לפעול והאם זה רעיון חכם בכלל. אני אישית מאוד מעוניין לבצע את ההחלפה כיוון שהמראה הכללי של הרכב משתנה מאוד.

פורסם

בשום פנים ואופן לא לשלוח דרך EMS,גם הדואר יקח עמלה,מכס בטוח יעצור את החבילה.

בשליחה רגילה יש מצב שההגה יעבור בלי בעיה אבל יש יותר סיכויים שייעצר ויעוכב במכס בעיקר בגלל הכרית אויר.

פורסם
בשום פנים ואופן לא לשלוח דרך EMS,גם הדואר יקח עמלה,מכס בטוח יעצור את החבילה.

בשליחה רגילה יש מצב שההגה יעבור בלי בעיה אבל יש יותר סיכויים שייעצר ויעוכב במכס בעיקר בגלל הכרית אויר.

לדעתך לוותר על העניין? קראתי פה בפורום סיפורי זוועת על אנשים שעצרו להם את החבילה ולא אפשרו להם אפילו לשלוח אותה בחזרה למוכר וככה הלך גם הכסף וגם הלך המוצר. השאלה אם אני מוגן מהבחינה הזאת באיביי \ פאיפל?

הכוונה אם המוצר נעצר על ידי משרד התחבורה \ המכס \ כל רשות כלשהי ולא מגיע אלי וגם לא יחזור אל המוכר האם אני אקבל את הכסף שלי בחזרה או שאכלתי אותה.

• תוכן חדש...