Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא בעד רכיבים חיצוניים חשמליים שמחוברים בדרך קבע אבל כנירעה שזה רק אני. בכל מיקרה גם אם קורה משהו בגלל הרכיב, אתה מוציא אותו אחוצה ואם צריך לממש אחריות אף אחד לא יוכל להעלות על זה שהיה מחובר רכיב אלא אם תפיל את עצמך.

פורסם
לא מכיר את המוצר הספציפי, לי יש אחד פשוט ב20 שקל שעובד סבבה.

אבל הנה קישור לאותו המוצר רק עם WIFI.

70 ש"ח

להתרחק, זה זיוף. כן כן, זיוף סיני לזיוף הסיני.

למוצרים המקוריים של היצרן ישנה חריטה של שם היצרן בגוף הרכיב, כפי שניתן לראות בלינק שאדידז צרף

יום טוב גם לך

פורסם

היה לי חבר עם טויוטה קורולה שפתאום התחילו לו בעיות בסחיבה, הבעיה נפתרה כשניתקנו את הרכיב של האנגי.

חוץ מזה, יצא לי לראות שהאנגי לא איכזב בריקת תקלות על מס' רכבים.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

לי יש אנגי, לא יודע אם היא עושה תקלה כלשהיא, מקווה שלא, הרכיב דולק תמיד, זה קצת מפריע לי.

לגבי האפליקציה.. הכי מיותרת למי שרוצה קצת יותר מתרגום גוגל לתקלה והצעות מחיר..

אני משתמש באפליקציה מהחנות של גוגל (נקראת Car scanner,עם הרכיב של אנג'י), הרבה יותר אינפורמטיבית, לא מוכרת לי שטויות..

פורסם

יש לי elm327 סיני טיפוסי בלירה וחצי. לא עשה נזקים של ממש, אבל קרה לי כמה פעמים בודדות שתוך כדי ההתחברות של טורק פתאום כל לוח השעונים נדלק לחצי שניה כמו עץ חג מולד. התקף לב קל כשזה קורה במהירות 110 קמ"ש. מאז אני לא נוסע עם הרכיב מחובר קבוע, אלא כשאני רוצה לנטר משהו ספציפי (נניח טמפ׳ במז"א קיצוני).

חזיר דיזל

פורסם
יש חנות של KONWEI ב-ALIEXPRESS

הנה הקישור למכשיר WIFI

איסומון מקובל ל-IOS:

DASHCOMMAND

תודה! אני אזמין מהקישור שהבאת.

בקשר לאפליקצייה שקישרת, שמתי לב שהיא עולה כסף, יש לה יתרון ששווה לשלם עליו על פני OBD Auto Doctor למשל?

פורסם
תודה! אני אזמין מהקישור שהבאת.

בקשר לאפליקצייה שקישרת, שמתי לב שהיא עולה כסף, יש לה יתרון ששווה לשלם עליו על פני OBD Auto Doctor למשל?

שים לב שגם OBD Auto Doctor עולה כסף בגירסה המלאה.

כאן תוכל למצוא השוואה בין החינמי למלא:

https://www.obdautodoctor.com/ios

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...