Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 7 מקומות עד 50 אלף שח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מתלבט איזה רכב לרכוש.

אני מחפש 7 מקומות שישמש אותי גם לעבודה עם העמסת ציוד, וגם במידת הצורך ניתן יהיה להשתמש ב 7 מקומות.

במסגרת התקציב ראיתי פורד מקס 2013 או מיציבושי גרנדיס 2011.

כמו כן אני מעוניין בבנזין ולא דיזל.

תודה.

פורסם

בפורד S-MAX אם תחליט לפזול לכיוון יש לבדוק היטב את הגיר.גם קשה להאמין שיש רכב כזה שמור בשנתון הזה ב 50,000 ש"ח ולקנות רכב שחוט ממש לא כדאי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מצאתי רכב כזה יד 2. מודל 2013 היה ליסינג לפני.

עם 160 אלף קמ. מחירון לפי חודש עליה לכביש 64 אלף, ב 50 אלף.

בדיקה של מכון בדיקה לפני קנייה מספיק לדעת מה מצב הגיר?

רכב נוסף. מחברת ליסינג. נהג יחיד. אמנם חורג ממסגרת התקציב,

אבל מודל 2014. עם 115 אלף קמ. מחירון 75000 ב 62500.

נותנים שנה אחריות.

פורסם
מה הדרישות, אוטומט או ידני?

אמינות על חשבון בטיחות?

כמה קלומטרג' צפוי לעשות בשנה?

יש משמעות לעלויות הדלק?

אוטומט. אמינות כמובן חשוב מאוד אבל לא פחות מהבטיחות. צריך את האיזון...

קמ בשנה באזור ה 25 אלף ומטה.

עלויות דלק תמיד חשוב. בהחלט מחפש צריכה סבירה.

פורסם
בפורד S-MAX אם תחליט לפזול לכיוון יש לבדוק היטב את הגיר.גם קשה להאמין שיש רכב כזה שמור בשנתון הזה ב 50,000 ש"ח ולקנות רכב שחוט ממש לא כדאי.

בעל הרכב אומר שתיקן נזילת שמן בגיר לפני שנה בעלות של 3000 שח. מניח שזה היה במורשה.

הוחלפו אטמים וכדומה..

פורסם

בהמשך למה שכתבתי, בעל הרכב אומר שטופל במוסך מורשה מאז שנקנה מהליסינג. טיפול אחרון לפני כחודש וחצי.

פורסם
בעל הרכב אומר שתיקן נזילת שמן בגיר לפני שנה בעלות של 3000 שח. מניח שזה היה במורשה.

הוחלפו אטמים וכדומה..

בס"ד

נזילת שמן בגיר וטיפול שלה במורשה אומר שיפוץ מ ל א של הגיר, תבדוק זאת מול הבחור, ובנוסף היסטוריית טיפולים מלאה ומעודכנת.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

חבר שעובד בחברת ליסינג שממנה נקנה הרכב בדק לי את ההיסטוריה ואמר שהיסטוריה טובה אצלהם. בלי תקלות מיוחדות. יצא מהם לפני שנתיים עם 115 אלף קמ. מאז מטופל במורשה.

השאלה שלי האם הרכב הזה אמין.

הפחידו אותי עם הגיר הרובוטי הזה ותקלות מנוע פתאומיות שאנשים נאלצו להחליף מנוע וכדומה. לצד חוות דעת טובות אחרות... (ניזון מהאינטרנט בלבד).

פורסם

בס"ד

תריץ חיפוש בפורום, יש מידע בשפע...

פורסם

בס"ד

הרכב נסע...

תבדוק עם בוצע שיפוץ מלא לגיר, המידה ולא זה יפול במשמרת שלך (דיי יקר העניין)

פורסם

לפי החשבונית הוחלפו מחזירי שמן. והוחלף עוד חלק שלא זוכר את שמו. סונוליד? (הבעיה החלה כאשר הייתה בעיה בהכנסת הילוך רברס.)

3500 + מעמ. בוצע במכון גירים. במורשה ביקשו מחיר הזוי.

• תוכן חדש...