Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 3008 חדש - דיזל או בנזין?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נשמע שזה חד משמעי דיזל

אחרי שלושה מגיבים, אחד אמר בנזין ושניים אמרו דיזל והחלטת שזה חד משמעית דיזל? [emoji2]

אני מכיר כבר כעשרה אנשים עם 3008, של ההורים, חברים וחברים של ההורים. כחצי דיזל וכחצי בנזין וכולם מאוד מאוד מרוצים מהרכב.

מציע לך בחום לעשות נסיעת מבחן ממצה (יחסית...) גם בדיזל וגם בבנזין, ותראה מה אתה מעדיף.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני גם מחפש עכשיו 3008 2017-18,לאחר שנהגתי בכל הדגמים כולל הGT הייתי הולך על הבנזין,הוא חזק .

רון, אפשר לשאול איפה נהגת בGT? עד היום לא הצלחתי להשיג נסיעת מבחן לא ב3008GT ולא ב5008.

פורסם

קח בחשבון שבפוסט אחר כתבו שמסנן החלקיקים בדיזל לא בנוי לנסיעות עירוניות קצרות ואף הביעו תימוכין לכך מאתר פיז׳ו העולמי.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם (נערך)

אם נוסעים פעם בחודש בכביש מהיר למשך חצי שעה אז תופעל הרגנרציה והכל יהיה בסדר בדיזל.

אם אתה לא יוצא מהעיר: קנה בנזין או משהו היברידי.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לעיר עדיף היברידי. אני חושב שיש לו יתרון על דיזל בצריכה בפועל וגם עדיף מהסיבות שנזכרו (לא צריך להתחמם, פשוט עובד על חשמל בהתחלה, ומכך שזאת הסביבה המיטבית להיברידית). אפשר גם את גרסת הבנזין של 3008, אם לא נוסעים הרבה.

פורסם
לעיר עדיף היברידי. אני חושב שיש לו יתרון על דיזל בצריכה בפועל וגם עדיף מהסיבות שנזכרו (לא צריך להתחמם, פשוט עובד על חשמל בהתחלה, ומכך שזאת הסביבה המיטבית להיברידית). אפשר גם את גרסת הבנזין של 3008, אם לא נוסעים הרבה.

ודאי שלא. לא דיברתי על היברידי קונקרטי.

בטוח שהנירו צורך יותר מגרסת בנזין של 3008 בעיר?

אין ספק שאלו מכוניות שונות, ואולי הפיג'ו עדיפה מסיבות שהן לא צריכת דלק...

פורסם
רון, אפשר לשאול איפה נהגת בGT? עד היום לא הצלחתי להשיג נסיעת מבחן לא ב3008GT ולא ב5008.

היה אחד למכירה בלובנסקי טרייד שרציתי לקנות השבוע,הזמנתי את הרכב לסניף וביצעתי נסיעת מבחן.

לצערי הרכב קיבל מכה חזקה מלמטה בשטח והחליפו את הפרונט והשמשה קדמית לכן לא רכשתי,הרכב נמכר יום אחרי.

פורסם (נערך)

שמע,קודם כל השמשה הקדמית התנפצה מעוצמת המכה,זאת אומרת שיש/היה איזשהו עיוות בשלדה,

מעבר לכך החליפו ציריות,חלקי פרונט,צמיגים,בטנות וחומרי בידוד,ועוד..

הרכב בן 11 חודשים,הבן אדם באמת כנראה התבלבל וחשב שהוא בדאקאר...

התאכזתי מאד כי באמת רציתי לרכוש את הרכב.

משהו חשוב נוסף,לנו נאמר בהתחלה בסניף אחר שהשמשה נופצה מאבן לחלון תוך כדי נסיעה ולא נאמר כלום על המכה,בסניף השני שבו רציתי לרכוש את הרכב גם כן לא נאמר שהרכב קיבל מכה מלמטה,

רק שביקשתי לראות את ההיסטוריה {הרכב תוקן במוסך לובנסקי} ראיתי את כמות הנזק ומה שבאמת עבר על הרכב,לתשומת ליבכם !!.

עריכה אחרונה על ידי Ron.P
פורסם

מה חשבת על הרכב בכללי? מדבר ספציפית על המנוע בהשוואה לדיזל 1.6, והגימור בהשוואה לפרמיום.

פורסם (נערך)

לגבי הביצועים,הוא חזק משמעותית מה1.6 דיזל.

בסך הכל הביצועים די דומים לזה של המנוע הבנזין אבל בגלל המומנט הגבוה {41 קג"מ} האצות הביניים חזקות יותר,וחזקות בכלל.

מבחינת הגימור לעומת הפרמיום התחושה קצת יותר מושקעת,דוושות אלומניום,תאורת אווירה,מבשמי אויר בילט אין,קישוטי עץ בתא הנוסעים,לכסאות ריפודי אלקנטרה/עור שנראים מעולה ופונקציה של מסאז,התצוגה של המסך משופרת,התחושה יותר טובה אבל אין המון הבדל.

מבחוץ,הכנפיים הקדמיות מנופחות קצת יותר,הקצה של האגזוזים מאלומניום,פנסים LED קדמיים,מראות הצד באלומניום.

אני אהבתי מאד את הרכב אבל החלטתי לחפש אחת עם מנוע בנזין,אני לא אוהב מנועי דיזל,אני אוהב מנועים שעפים בסל"ד למעלה בקלילות ולא מנועים שנחנקים לפני 4000 סל"ד,אבל זה עניין כבר של טעם אישי,מעבר לכך כמו שרשמתי הדיזל כבד יותר מהבנזין בכ-120ק"ג שרובם נמצאים על הסרן הקדמי וזה מורגש,הבנזין מרגיש קצת זריז וחד יותר בהתנהגות.

עריכה אחרונה על ידי Ron.P
פורסם

אני חושב שהשאלה צריכה להתמקד בנסוע השנתית. אם אתה נוסע 10-15 בשנה, אין טעם לקנות דיזל. תקנה בנזין.

אם אתה נוסע 15+ אפילו 20+ אז תקנה דיזל כמובן.

פורסם

אני גם חושב שעדיף הדיזל לשימוש ביום יום - יותר פרקטי אני מסיים עכשיו שלוש שנים עם רכב מאלבר ורוצה לבדוק את הבא ואני שוקל אל ה3008 דיזל גם, אז תעדכן אם תלך על זה.

• תוכן חדש...