Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטול מזגן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ראיתי רכב שעבר ביטול מזגן והחלפת מנוע ואין שטר מכר.

3 שאלות למען הידע הכללי(אני לא הולך לרכוש את הרכב אך הסתקרנתי מכיוון שהבחור דיבר כאילו זה לא סיפור).

*האם ניתן להתקין חזרה?

*מה סדר גודל העלויות?

*לגבי המנוע הבחור אמר ששטר מכר למנוע זה לא סיפור ..ושהוא יכול לסדר שטר מכר. מה יכולים להיות הסיכונים/בעיות?

פורסם

זו שאלה שאין עליה תשובה עם כמות הפרטים שסיפקת.

יכול להיות שהמנוע השונה שהורכב לא מאפשר בכלל התקנת מדחס בכלל חוסר מקום.

פורסם

על-פי חוק החלפת מנוע יכולה להתבצע רק במוסך מורשה. המוסך יכול לספק לבעל רכב שטר מכר למנוע שהורכב בו צריך להיות כתוב מס' הרכב ממנו הוצא המנוע אם מדובר במנוע מפירוק, ומס' רישיון היבוא אם מדובר במנוע מיבוא.

בעיקרון ביטול מזגן מנוגד לתקנת התעבורה על פיהן בכל כלי רכב משנת ייצור 1992 ואילך - חייב להיות מזגן אוויר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היה לי רכב משנת יצור 92 ולא היה בו מזגן, איך זה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מ 1992 חובה למזגן למכוניות עם מנוע 1600 ומעלה. למכוניות עם מנועים יותר קטנים חובה למזגן החל משנה מאוחרת יותר, 1996 או 1997.

פורסם

תודה לכולם על התשובות.

שכחתי לציין את סוג הרכב.

מדובר בבמוו e36 שנת 97 הרכב היה בעל נפח 1.8 והחליפו מנוע ל 2.8.

פורסם

אני מסופק אם בכלל אפשר לאשר החלפה כזאת באופן חוקי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...