Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וילון גג תקוע - פורד SMAX 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

חברים שלום

כמו שכתוב בכותרת, מדובר ב - FORD SMAX TITANIUM 2012.

אתמול בעת פתיחת וילון גג הפנורמי ברכב, הוילון לא נגלל כמו שצריך על הגליל שלו, מה שגרם לפי מה שראיתי לתקיעה של הוילון במוביל בצד אחד של הוילון, צד השני נראה בסדר.

נסיון סגירה שלו לא נתן את התוצאה הרצויה (לא ניתן לסגור בכלל, רק לפתוח).

לאחר שיטוט בפורום בחו"ל, הבעיה דיי ידועה והמכלול לא ניתן לתיקון רק החלפה (במידה וניזוק).

אני מעוניין לסגור אותו ולא להשתמש בו (ההחלפה אמורה להיות יקרה, בחו"ל מדובר על כ - 3K ש"ח).

לאחר ניסיון עם הרכב השני במשפחה (307 SW, בעיה דומה מנגנון שונה) יש לי נסיון בסגנון העבודה הנדרש.

האם יש למישהו מדריך/תמונות/מידע/טיפים כיצד להוריד את הגג?

במידה ולא יהיה' מידע זמין, אני אעבוד בשיטת ניסוי ותהייה (ואולי סופסוף אעלה פרוייקט מצולם:lol:).

תודה.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
בס"ד

חברים שלום

כמו שכתוב בכותרת, מדובר ב - FORD SMAX TITANIUM 2012.

אתמול בעת פתיחת וילון גג הפנורמי ברכב, הוילון לא נגלל כמו שצריך על הגליל שלו, מה שגרם לפי מה שראיתי לתקיעה של הוילון במוביל בצד אחד של הוילון, צד השני נראה בסדר.

נסיון סגירה שלו לא נתן את התוצאה הרצויה (לא ניתן לסגור בכלל, רק לפתוח).

לאחר שיטוט בפורום בחו"ל, הבעיה דיי ידועה והמכלול לא ניתן לתיקון רק החלפה (במידה וניזוק).

אני מעוניין לסגור אותו ולא להשתמש בו (ההחלפה אמורה להיות יקרה, בחו"ל מדובר על כ - 3K ש"ח).

לאחר ניסיון עם הרכב השני במשפחה (307 SW, בעיה דומה מנגנון שונה) יש לי נסיון בסגנון העבודה הנדרש.

האם יש למישהו מדריך/תמונות/מידע/טיפים כיצד להוריד את הגג?

במידה ולא יהיה' מידע זמין, אני אעבוד בשיטת ניסוי ותהייה (ואולי סופסוף אעלה פרוייקט מצולם:lol:).

תודה.

היי - מה המצב? אפשר עידכון על איך פתרת את הבעיה?

פורסם

בס"ד

פירקתי את הגג, שחררתי את הוילון, החזרתי הכל למקום ויותר אני לא פותח אותו(גם לא מפריע יותר מדי), מה כבודו צריך?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם

אני ב s-max שהייתה לי שנת 2008 הווילון היה מחולק לשניים וידני.

הויילון הזה לא היה שווה הרבה ( בזויות בסויימות עדיין השמש הייתה דופקת על הראש) אז לקחתי קאפה כמו של יצירה בעובי של כ 6 מ''מ וסגרתי את החלונות האלו לגמרי.

תוסיף על זה את המזגן החלש והחלון הזה היה פשוט נוראי.

בחורף זה היה נחמד, לא יותר.

פורסם

בס"ד

איזה דגם בדיוק יש לך ואיזה מודל?

פורסם

בס"ד

לא הכי מסובך, למי שיש שתי ידיים ימניות.

צריך לפרק את כל הידיות וסוככי השמש שמחוברים לתקרה, לאחר מכן, להוריד את כל הגומיות המקיפות את הדלתות כולל תא המטען ו וילון התקרה, לאחר מכן לפרק באיזור החגורות בטיחות, אם אתה מסתבך, שלח לי בפרטי את הוואטסאפ שלך ונתקדם משם.

• תוכן חדש...