Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתכנן לקנות רנו פלואנס 2013 בנזין, אוטומט, 115 כ"ס, קונפורט.

קיבלתי את ההצעות הבאות (בכל המקומות היסטוריית טיפולים תקינה, ובדיקות נקיות):

1. קל אוטו, 110,000 קילומטר, בדיקה נקיה , 27 אלף ש"ח (כיוון שפיקפקתי בבדיקה מוכנים שאקח ב26,500 ואקח למכון בדיקה נוסף לבחירתי). עם אחריות לשנה 10 מכלולים. טסט עוד 3 חודשים.

2. שלמה סיקסט, 120 קילומטר, בדיקה נקיה, 27 אלף ש"ח , בלי אחריות (או 28 אלף עם אחריות שנה מנוע וגיר).

3. ליס פור יו, 69,000 ש"ח , בדיקה נקיה, טיפולים במוסך היבואן (קראסו חברת האם של ליס) , 34 אלף, אחריות לשנתיים , ומעבירים לי עכשיו טסט (הטסט בסוף מאי).

לסיכום , השאלה אם להשקיע עוד כ6 אלף (אם מקזזים עלות רישוי לשנה) , בשביל לקבל רכב עם כ40,000 ק"מ פחות, עוד שנה אחריות, והרגשה שלי (אולי לא מוצדקת) שהחברה יותר רצינית.

תודה רבה!

פורסם

אישית הייתי משלם, 40 אלף זה הבדל רציני.

במיוחד עם אחריות לשנתיים.

האחריות היא בטח למנוע וגיר?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא גם סטרטר , אלטרנטור, מערכת הגה, כל המשאבות, אגזוז..

אישית הייתי משלם, 40 אלף זה הבדל רציני.

במיוחד עם אחריות לשנתיים.

האחריות היא בטח למנוע וגיר?

פורסם

הבדיקה מטעמך?

אם לא כדאי לבצע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עוד הבדל :

בקל אוטו (אפשרות 1) , הרכב חזר לחברה לפני כשנתיים מאז הוא אצלם , טוענים שלוקח לו זמן להיקלט וכו', בליס פור יו (אפשרות 3) הרכב חזר שבוע שעבר לחברה ועכשיו נקלט ומטופל.

שלום,

אני מתכנן לקנות רנו פלואנס 2013 בנזין, אוטומט, 115 כ"ס, קונפורט.

קיבלתי את ההצעות הבאות (בכל המקומות היסטוריית טיפולים תקינה, ובדיקות נקיות):

1. קל אוטו, 110,000 קילומטר, בדיקה נקיה , 27 אלף ש"ח (כיוון שפיקפקתי בבדיקה מוכנים שאקח ב26,500 ואקח למכון בדיקה נוסף לבחירתי). עם אחריות לשנה 10 מכלולים. טסט עוד 3 חודשים.

2. שלמה סיקסט, 120 קילומטר, בדיקה נקיה, 27 אלף ש"ח , בלי אחריות (או 28 אלף עם אחריות שנה מנוע וגיר).

3. ליס פור יו, 69,000 ש"ח , בדיקה נקיה, טיפולים במוסך היבואן (קראסו חברת האם של ליס) , 34 אלף, אחריות לשנתיים , ומעבירים לי עכשיו טסט (הטסט בסוף מאי).

לסיכום , השאלה אם להשקיע עוד כ6 אלף (אם מקזזים עלות רישוי לשנה) , בשביל לקבל רכב עם כ40,000 ק"מ פחות, עוד שנה אחריות, והרגשה שלי (אולי לא מוצדקת) שהחברה יותר רצינית.

תודה רבה!

פורסם

קישקוש, הרכב עם נסועה גבוהה ומדובר בדגם לא מבוקש ולכן הוא יכול לחכות בכיף שנתיים לקונה.

האם כל הרכבים טופלו בזמן ובמוסך מורשה?.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

טופלו בזמן ומוסך מורשה.

קישקוש, הרכב עם נסועה גבוהה ומדובר בדגם לא מבוקש ולכן הוא יכול לחכות בכיף שנתיים לקונה.

האם כל הרכבים טופלו בזמן ובמוסך מורשה?.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

פורסם

בהינתן שכל השאר זהה - מבחינתי אין שאלה בכלל, לך על האופציה של ליס פור יו. 40K האלה הם עוד בלאי שמקרב אותך להחלפות בולמים/משולשים/חגורות אביזרים ושאר ירקות. במידה והרכב עדיין עם הצמיגים המקוריים, הם קרובים לסוף חייהם, ותוכל להשתמש בכך לנסות להוריד את המחיר עוד קצת כלפי מטה.

חזיר דיזל

פורסם

40 אלף קילומטרים בשימוש ליסינגי - לא הייתי מזלזל בהפרש כזה.

גם לא באחריות לשנתיים ועל מכלולים נוספים מעבר למנוע וגיר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...