Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ברשותי רנו קליאו 14 הייתי צריך להחליף סט אביזרים (רצועה ומותחן) בגלל בלאי לאחר 60 אלף קמ.

נאמר לי ששמו לי רצועה "משופרת" שיותר עבה ועמידה.

זה נכון? יש דבר כזה? או שזו אותה רצועה ופשוט המילה "משופרת" זה סתם לתת ראש שקט ללקוח כי הרי יש לו רצועה "משופרת".

אם זה נכון ויש רצועה כזו, יש הבדל במחיר?

פורסם

ישנם מספר יצרנים שמייצרים רצועות אביזרים, תוכל לנסות יצרן אחר של רצועה אולי היא תחזיק יותר.

כמובן שיש גם גורמים נוספים שמשפעים על אורך חיי הרצועה כמו למשל חשיפה לחום וכ'ו.

פורסם

אם מדובר ברצועה מקורית:

יצרן הרכב בהמלך ייצור הדגם יכול לשנות את המק"ט של הרצועה, להחליף ספק של הרצועה, לדרוש מהספק הקיים לשנות משהו ברצועה וכ', אז בהחלט יכול להיות שיש רצועה "משופרת" שמחליפה רצועה ישנה.

פורסם

לא יודע אם לקרוא לזה רצועה משופרת בוקי...יותר בכיוון של לקרוא לזה רצועה מקורית, רצועה של ספק חדש, וכל מה שהזכרת...להיות משוכנע שהיא משופרת? היום רצועות מוכרות מחזיקות עשרות אלפי קילומטרים ולכיוון המאות על אותה רצועה.

פורסם

אתה לא מכיר מצב שאחרי כמה שנים היצרן מוציא חלק משופר, עם מק"ט אחר שמחליף את המק"ט הישן ואמור להיות יותר טוב? זה דבר די נפוץ.

פורסם

שאוציא את הרכב מהמוסך נראה את הקבלה ונראה בפירוט מה זה משופר.. אחרי התגובות פה גם אותי זה מעניין

פורסם

בחשבונות לא יהיה פירוט. יהיה כתוב "רצועת מנוע", מק"ט ומחיר. אי אפשר לדעת אם זה אותו מק"ט כמו הרצועה שהייתה קודם.

אם ממש מעניין אותך תשאל אותם למה התכוונו כשאמור רצועה משופרת.

פורסם

כמו שבוקי אמר, לצרפתים יש קטע עם השיפורים, הכל משופר.

פקק מיכל עיבוי, משולשים, מכסה שסתומים, מסילות הזרקה, זרועות ועוד

זה פשוט שינויים שעושים עם הזמן, יכול להיות שזה באמת חלק יותר טוב השאלה מבחינת מי ולאיזה כיוון (יותר חזק ? יותר ספורטיבי ? יותר אמין ? יותר זול ? יותר עמיד ?).

הרבה פעמים זה נכנס לשם החלק בקרסו ואז סיכוי טוב שתראה את זה בחשבונית גם.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תריץ חיפוש באיביי על חגורת מנוע במידה שלך של חברת good year מדגם gatorback. הן נחשבות למעולות.

• תוכן חדש...