Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי מחבר שיש כתבה בהגה על הסיוויק הכחולה והחזקה. כתוב שם שהאוטו מוציא מעל 600 כוחות סוס :roll: , או לפחות ככה אומר זה שקוראים לו 'בונבון' - הוא בנה אותה...

זה יכול להיות נכון??? 600 כ"ס???

איך היא מורידה את הכוח מהגלגלים לכביש?

איזה בקרסים הוא שם שם? :?:

הכל בחיים זה עניין של תזמון, ובדיוק עכשיו זה הזמן המתאים.

פורסם

היה תרד עלייה לפני כמה זמן.. אפילו פורסמו מספר סרטונים שמראים את הביצועים שלה.. (רייס עם הונדה CBR900, הסיוויק ניצחה).

חיפוש.

פורסם

הנה תמונה של ההונדה.וכבר הייתה עליה כתבה לא זוכר באיזה מגזין ופירטו שם הכל עליה...

ממה שאני זוכר יש לה מנוע של אינטגרה b18c אני חשוב עם 180 כ"ס סטנדרט ועוד הרבה חיזוקים במנוע וצנרת 2 וחצי אינצ' או 3, וטורבו מאוד מאוד גדול לא זוכר איזה נראה לי של גריידי לא זוכר אבל איזה דגם אני ימצא את הכתבה הישנה ויעלה לפה...

norm_F5EF58EF321E448BB7F63A1ED6F1BAB0.JPG

פורסם

סתם לידע

ההונדה החליפה בעלים והיא עומדת לפני פרוייקט החלפת גיר שבסופו יוכלו סוף סוף ללחוץ אית ה מהמקום!

אז אנשים יבינו באמת עד כמה האוטו הזה חזק!

פורסם

זה נכון ואפילו נכון מאודדד....

יש במפלצת הזו טורבו גראט GT35 40R

שזה יכול להוציא יותר מ600כ"ס...

ויש לו קיט ברקסים AEM משופר

למרות שהייתה כתבה שנה שעברה שהיה לה כ500כ"ס

וברקסים אורגנלים

מידי פעם יוצא לי לדבר אם אחד מהמשפרים שלה....

מכונית חלומית ביותר!

ולדעתי ודעת המוסך אשר שיפר תאוטו זה הרכב הכי חזק בארץ!

**ואנא ממכם לא להרשום את שומות הפרטים!**

חלומות נועדו בשביל להגשים אותם . . . 8)

אסקורט דור1 רפליקת RS (היעד - 150כ"ס אטמוספרי חזק)

סיוויק Eg6 סדאן/האצ'בק (מנוע B18c5 + מגדש על 320כ"ס)

ER-edition. . .ויש כאלה שאומרים שיש לי הרבה חלומות :lol:

פורסם

כל אחד מהמשפרים טוען שהמפלצת שלו הכי חזקה בארץ..

אם תשאל את בן ציון הוא יאמר שהאימפרזה היא הכי חזקה..

אה, וכולם גם בקטע של להגזים עם ההצהרות על ההספק(באופן כללי)..:lol:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

הצלחתי לקחת לחבר שלי את המגזין והיא מופיעה בהגה ולא ברכב החודש.. אבל כשאני משווה את התמונות, היא נראית קצת שונה בתא מנוע.. כל הסעפת של הטורבו שונה, הפילטר ועוד על מני דברים שאני לא יודע מה הם.. כתוב כאן שיש לו טורבו GT35RS עם מזרקים 1000CC...

יכול להיות שהיא עוד השתפרה מאז שכתבו עליה זמן? אני בטוח שהמגזין שאצלי הוא מהחודש.. יש שם השוואה על השער של 300C עם במוו...

הכל בחיים זה עניין של תזמון, ובדיוק עכשיו זה הזמן המתאים.

פורסם

מצטער על ההטרדה אבל חרשתי שעה על הפורום לא מצאתי שום תמונה או סרט כי הם ירדו מהשרת...

חתימה עד שלוש שורות

• תוכן חדש...