Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום מחשבים. טבלטים. פלאפונים. טלוויזיות. המזגן בעתיד לך תדע. הקומקום. המקרר. הסדין החשמלי.

יהיו מחוברים לבית חכם.

כל חדר תצטרך מפצל לחיבורים פיזיים (טלויזיה . מחשב מגבר WI FI)

וגבי חשמל בחדרים.

אתה משתמש בסדין חשמלי (אישית אני כל השנה. נתפס הגב. מדליק סדין, קם בבוקר המצב משתפר)

מטען לפלאפון.

מנורת לילה / נגד יתושים / רדיו / מכונת אוויר (סיפאפ) .

תבדוק את עצמך ותחליט.

לגבי המטבח.

תלוי במבנה. תלוי במוצרים.ובכם.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תגובות 230
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

סאונדמן - אני לא רואה את הבית החכם הופך סטנדרטי כל כך מהר, בגלל המחיר וחוסר סטנדרטיזציה, או בפשטות כיון שאנשים יעדיפו כמה מפסקים רגילים ולא ירצו להתעסק עם תכנות המערכת או יחששו עמבעיות של אבטחת מידע ותקשורת. אולי בעתיד הרחוק זה ישתנה. אבל כיון שהבית הוא השקעה ארוכת טווח יתכן שיש מקום להכין איזו צנרת ריקה לטובת העתיד, כפי שאיזה קולגה שלי קבר כמה צינורות בקירות לצורך תקשורת מחשבים כאשר בנה בית לפני 20 שנה.

לעומת זאת, כפי שכתבתי, הרבה שקעי חשמל. ועוד כמה, ככל שהתקציב מרשה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה לעונים

אינני עושה עליית גג אלא גג רעפים עם קורות גלויות

בנוסף נשמע קצת מוגזם כמות השקעים והנקודות רשת... לא?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה מוגזם? עדיף מליון מפצלים וחוטים בכל מקום?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תתיל לבדוק מה הצרכים העכשויים שלך, ונסה לחזות את הצרכים בעוד, נניח, 3-4 שנים. זה לא טווח רחוק.

במטבח יש לי לפחות תריסר שקעים (כולל הייעודיים מתחת לשיש והתלת אזי לכיריים), בחדר השינה ובסלון\פינת אוכל מספר דומה, בחדרי הילדים סביב 10 שקעים בחדר - ותאמין לי, לא רק שבודדים מהם מיותמים (כלומר, יש בהם שימוש לסרוגין), בכמה מהם יש מפצלים כדי להגדיל את הקיבולת. אפילו השלישה בארון החשמל\תקשורת הראשי בקושי מספיקה כיון שהיא מספקת למערכת האזעקה, לתאורת חירום ולסויטש אחד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
תודה לעונים

אינני עושה עליית גג אלא גג רעפים עם קורות גלויות

בנוסף נשמע קצת מוגזם כמות השקעים והנקודות רשת... לא?

מה זה אומר?

שאתה רוצה לראות את הרעפים מלמטה? (כן. תמשיך לשורה הבא)

זה אומר שאין לך בידוד ! זה אומר. חורף קר. קיץ חם. צריכת חשמל מטורפת. וחוסר שליטה על הטמפרטורה בבית !!

יש בידוד? איזה. איך? עובי?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

למה אתם סתם ממציאים?

האדריכל ממש לא זה שהמליץ

יש הרבה שכבר בנו כך ואין שום בעיה מבחינת אטימות ובידוד לקור חום, להיפך!

חפשו בגוגל גג רעפים גלויים. זה נטו יופי. בגג עצמו יהיה בידוד כמובן. בנוסף לבידוד אולי נשים גם מאוורר וונטה.

בכל אופן מעל כל החדרים לא יהיו רעפים אלא רק סלון מטבח

• אחראי פורום
פורסם

ממה שאני מכיר, זה לא רעפים גלויים פשוטו כמשמעו.

הקורות נשארות גלויות, אבל בינהן יש בידוד וקורות עץ שמכסות את זה.

יש לי חבר באיזור חם יחסית עם סידור כזה, לא חם אצלו בצורה מיוחדת.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

סבבה.

זה לא רעפים גלויים.

זה גג רעפים ועם בידוד וסגירה מתחת.

ולא מחייב שהקורות שאתם רואים הן הקורות של הגג.

פורסם

אבל קראתי לא מעט עכשיו והבנתי שבגג רעפים ככל היתרונות, החסרון הוא שצריך איוורור במידה ויש עליית גג, ובמידה ואין כמו אצלי ויש קורות גלויות, צריך גם איזה איוורור.

השאלה אם מאווררי תקרה יעשו את העבודה?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

היי חברים

עוד שאלה

הבית יהיה עם גג רעפים באיזור מטבח סלון

ובשאר הבית לא

האם זה בכלל יפה? או שכדאי להוסיף עוד פירמידת גג לשאר הבית?

68DAD4E5-8936-4EA3-99BB-B65C7DADE9D6.jpg

ואם אוסיף עוד פירמידה כזו, האם אוכל לעשות עליית גג או קומה שניה שם?

• תוכן חדש...