Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

רציתי לדעת כמה זמן אמור לקחת טיפול שבו מחליפים לי בית טרמוסטט ברכב?

הרכב עדיין באחריות אז שמתי אותו במוסך של צ'מפיון בבוקר ואמרו לי שזה לוקח משהו כמו 4 שעות, וכאשר צלצלתי כעבור 4 שעות אמרו לי שיש לפחות עוד 3 שעות...

האם זה זמן סביר? כי משום מה זה נשמע שזה לוקח יותר זמן ממה שבאמת זה אמור לקחת.

תודה :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא מתחילים לעבוד מהרגע שהכנסת את הרכב למוסך, יכול להיות שהתחילו 3 שעות אחרי שהכנסת את הרכב כי היו לפניך עוד רכבים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני קבעתי את התור ל7:15 בבוקר שזאת השעה שבה במוסך נפתח

ואיך שהגעתי מישהו ישר לקח את הרכב פנימה

הטענה שלהם היא שברכב הזה קשה מאוד להגיע לבית הטרמוסטט ולכן זה לוקח זמן

האם יש אמת בדבריו בכלל?

או שמורחים אותי פשוט?

פורסם

זה שהרימו את הרכב לא אומר שטיפלו בו ברצף..תצטרך להמתין לקבלתו. להבא אני ממליץ לך גם שזה יעלה בכמה שעות המתנה להיות באיזור הרכב ולעקוב בלי להפריע אחר התהליך. כך גם תדע שדברים רצים חלק ללא חשש.

פורסם
הי,

רציתי לדעת כמה זמן אמור לקחת טיפול שבו מחליפים לי בית טרמוסטט ברכב?

הרכב עדיין באחריות אז שמתי אותו במוסך של צ'מפיון בבוקר ואמרו לי שזה לוקח משהו כמו 4 שעות, וכאשר צלצלתי כעבור 4 שעות אמרו לי שיש לפחות עוד 3 שעות...

האם זה זמן סביר? כי משום מה זה נשמע שזה לוקח יותר זמן ממה שבאמת זה אמור לקחת.

תודה :)

איזה שנה הרכב ? מהו נפח המנוע ?

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...