Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ברשותי רכב מדגם מאזדה 6 2009 ,שקיבל מכתב ממשרד התחבורה על ריקול של תא מטען .

מייד לאחר קבלת המכתב קבעתי תור והריקול טופל לאחר חודש של המתנה .

הריקול טופל וכבר באותו היום הגיע קונה לרכב .

אבל לא יכולתי לעשות העברת בעלות ועברו 21 ימים .

אני לא מבין מדוע עדיין אני לא יכול לעשות העברת בעלות לרכב ?

כבר חייגתי למי שצריך ואף אחד לא נותן מענה , אחד אומר שבוע גוף אחר אומר 14 והשלישי בכלל אומר 30 יום מיום הטיפול, יש משהו שאני מפספס ?

כי ריקול אין לי על הרכב .

ממש מעצבן .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

אני קניתי רכב ממישהו שעבד איתי באותו מקום עבודה.

ידעתי שבעבר הרכב היה משועבד, ולדברי הבחור, ההלוואה שולמה והשיעבוד הוסר. (קיבלנו גם אישור כתוב מהבנק). בכל זאת, לא הצלחנו להעביר בעלות.

נאלצתי לכתת רגליי למשרד הרישוי בבני ברק, עוד לא הספקתי לנשום אחרי שאמרתי את מספר הרכב, והפקידה אמרה שיש שיעבוד בגלל קנס.

חברי שילם את הקנס והעברת הבעלות בוצעה ללא בעיות.

רוצה לומר, לפעמים כל הטלפונים לא עוזרים, כי במוקד *5678 לא עובדים אנשי משרד הרישוי, אלא קבלן, ואין להם את כל המידע, ואין ברירה אלא לפנות בוקר אחד ולגשת למשרד הרישוי.

בהצלחה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...