Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי כבר כחצי שנה דייהטסו סיריון 2006. עשיתי טיפול לפני חצי שנה כשקניתי את הרכב ובגדול נאמר לי במוסך שהרכב סבבה ואין איתו בעיה (בטיפול בין היתר החליפו פלאגים.)

מאז שרכשתי אותו שמתי לב ברעש חריג מהמנוע שלדעתי עולה טיפה ברעש כל פעם. אני חושב ככה מכיוון שכרגע יש רעש כבר ממש חריג ואני לא חושב שיש מצב שלא הייתי שם לב זה אז..

זה ככה עם הרעש:

כשאני מתניע, יש רעש די חזק. ברגע שאני מוריד בלם יד ומחליף לR או D אין רעש בכלל, אבל בנסיעה כל פעם שאני לוחץ על הגז יש רעש. אם נגיד סתם דוגמא הגעתי ל100 קמ"ש ואז עזבתי את הגז, אז לא יהיה רעש בכלל. הרעש אך ורק כשאני לוחץ על הגז.

זה רעש ממש חזק ואם אני נוסע עם חלונות סגורים ובלי מוזיקה וואלה מרגיש כאילו אני על משאית (וסיריון זה בערך ההפך.)

חוץ מזה בחודשיים הראשונים שלי עם הרכב הנורת מנוע הייתה דלוקה, עד שמכר של המשפחה הסתכל לי פעם אחת במכסה מנוע ואמר שהוא חיזק שם איזה משהו ומאז כבר הנורה לא דולקת.

למישהו יש:

1. מוסך טוב ואמין באשדוד שיידע לעזור לי בסיטואציה? בגלל החוסר ידע שלי הביקורים שלי במוסכים לא היו מוצלחים עד כה.

2. רעיונות ממה זה יכול להיגרם?

אם זה יעזור אני יכול לצלם סרטון של המכסה מנוע כשהרכב מונע.

תודה מראש.

פורסם
צלם, בעיקר את המנוע עובד ומרעיש.

קשה כך לדעת...כמו שהציע מקס כדאי להעלות לפה את הרעש. בנוסף הייתי ממליץ כן לבדוק עם סורק מה קוד התקלה שקיים כרגע למרות שהנורה לא דולקת.

לא יכולתי לצלם סרטון בנסיעה כי הייתי לבד אז צילמתי ישר אחרי התנעה, חצי סרטון מתוך הרכב החצי שני בחוץ עם מכסה מנוע פתוח.

זה הרעש פחות או יותר, כמו שהסברתי בפוסט בעצם אחרי ההתנעה כשאני מוריד בלם יד ומעביר לR או D אין רעש בכלל, והוא חוזר ברגע שאני לוחץ על הגז. כשאני עוזב את הגז אין כמעט רעש (בעיקר אחרי שהמנוע התחמם.)

בסרטון הרכב קר אחרי שלא הותנע סביבות ה10 שעות.

[video=youtube;EqU5-5xs3g4]

פורסם

עדיין קשה לדעת. אולי התושבת מנוע העליונה הימנית שברגע שהיא לא בשיא שלה יישמעו כל מיני ויברציות מתכתיות. למען הסר ספק תן למישהו שמבין שייסתכל על הרכב מקרוב ויאבחן את מקור הרעש. אם מרגיש ונשמע חריג ולא רגיל עדיף לא לנסוע כך כדי שלא ייווצר נזק כלשהו. אם תרצה הפנייה לבעל מקצוע אז תרשום מהיכן אתה ונפנה אותך. אם יש לך מישהו שאתה מטפל אצלו גש אליו אני מאמין שיעלה על זה ברגע.

פורסם
עדיין קשה לדעת. אולי התושבת מנוע העליונה הימנית שברגע שהיא לא בשיא שלה יישמעו כל מיני ויברציות מתכתיות. למען הסר ספק תן למישהו שמבין שייסתכל על הרכב מקרוב ויאבחן את מקור הרעש. אם מרגיש ונשמע חריג ולא רגיל עדיף לא לנסוע כך כדי שלא ייווצר נזק כלשהו. אם תרצה הפנייה לבעל מקצוע אז תרשום מהיכן אתה ונפנה אותך. אם יש לך מישהו שאתה מטפל אצלו גש אליו אני מאמין שיעלה על זה ברגע.

תודה על העזרה ואשמח להמלצה על מישהו מאשדוד

• תוכן חדש...