Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש ג'יפון לרכב משפחתי - 160K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה עיניין של טעם, לטעמי הוא לא מרשים ולא ייחודי.

אומנם יש לו אלמנטים יפים (כמו הפנסים האחוריים למשל) אך בסופו של דבר משהו בפרופורציות גורם לו להראות קטן ונבלע על הכביש.

לטוסון ול-CX5 למשל יש הרבה יותר נוכחות מאשר ל-3008.

זה לא אומר שהיא לא יפה או מעוצבת, זה רק אומר שהיא לדעתי ממש לא מרשימה.

ולא, היא לא מסובבת ראשים או יוצרת באז סביבה, אלא אם כן אתה נמצא באתיופיה, אצלנו ברחוב יש לפחות 4 רכבים כאלו ולא ראיתי אף אחד/ת מסובבים ראשם אחריהם...

טוב בינינו גם המאזדה והטוסון לא בדיוק מסובבי ראשים..

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
טוב בינינו גם המאזדה והטוסון לא בדיוק מסובבי ראשים..

לדעתי הטוסון הכי מרשים חיצונית בקטוגריה.

פורסם
זה עיניין של טעם, לטעמי הוא לא מרשים ולא ייחודי.

אומנם יש לו אלמנטים יפים (כמו הפנסים האחוריים למשל) אך בסופו של דבר משהו בפרופורציות גורם לו להראות קטן ונבלע על הכביש.

לטוסון ול-CX5 למשל יש הרבה יותר נוכחות מאשר ל-3008.

זה לא אומר שהיא לא יפה או מעוצבת, זה רק אומר שהיא לדעתי ממש לא מרשימה.

ולא, היא לא מסובבת ראשים או יוצרת באז סביבה, אלא אם כן אתה נמצא באתיופיה, אצלנו ברחוב יש לפחות 4 רכבים כאלו ולא ראיתי אף אחד/ת מסובבים ראשם אחריהם...

אני לא נכנס לעניין היפה או לא כי זה באמת עניין של טעם , אבל לגביי המסובבת ראשים - צריך לנהוג קצת ברכב בשביל

להבין כמה ראשים הוא מסובב וכמה שאלות הוא מייצר כשעומדים ברמזור מרכבים שעומדים לידך ומסמנים לך לפתוח את החלון (דרך אגב גם את זה לא כולם אוהבים ויש אנשים שזה מינוס בשבילם וגם בזה יש היגיון).

פורסם

צר לי אלון אבל אתה פשוט טועה. זה שיש לפחות 4 כאלה אצלך ברחוב (יפה שהרכב פופולארי) וטרחת לתצפת כדי לראות איך אנשים מתעניינים בה לא אומר כלום.

אתה לא נוהג בה ביום יום. אני אומר לך חד וחלק שהרכב יוצר עניין יותר מכל רכב שיצא לי לחוות.

אני בסה״כ נהגתי בה פעמים ספורות ונגנבתי מתשומת הלב. אפילו כשלקחתי אותה לפנק את אמא שלי ולעשות לה קצת דיטיילינג לרכב, אני זוכר שחיכיתי בכניסה לרחוב שם נמצאת הסדנא כי רכב חסם את הכביש, ומישהי עברה מול הרכב ועשתה לי סימן של [emoji106]! פתחתי את החלון והיא אומרת לי איזה רכב יפיפיה. אחרי זה כשחניתי ליד הסדנא יצא בעל העסק ממול והתחיל לשאול אותי שאלות. כשסיפרתי לו כמה היא עולה אמר לי מה? הלנד קרוזר שלי עולה פי שתיים ולא מרשימה כמו זו.

סתם דוגמאות קטנות מני רבות. לאמא שלי יש גם סיפורים כאלה, וכנ״ל לחבר טוב שרכש לאחרונה.

אני נוהג ברכב פרמיום שעולה פי שתיים בצבע יפיפה שרואים מעט ממנו פה, ולא קיבלתי תגובות כאלה.

זכותך המלאה לחשוב שהיא לא מרשימה, ווודאי וובוודאי שזכותך לחשוב שהיא לא יפה כי זה עניין של טעם. אבל אתה טועה בענק שהיא לא מסובבת ראשים. היא פשוט לא מסובבת את שלך.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

תלוי בדגם שאתה מעוניין בו, ובחברה המחכירה.

יש לבדוק ספציפית, יכולים להיות הבדלים ל מאות שקלים בין חברה לחברה באותו הדגם - צריך לבקש הצעות ספציפיות.

על פניו קיה הרבה יותר אגרסיבית בתמחור מול ציי הרכב - כך שסביר שהספורטאז' יהיה זול יותר. לקבלת תעריפים של ל-3008 הייתי בודק בפריים-ליס

(חברת ליסינג בבעלות של לובינסקי)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לאחר בירור הקיה 2 ליטר עולה בליסינג 2700 מול 3400 ל 3008. 24000 שקל יותר לשלוש שנים, המון כסף.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

על מה הפליאה פה? , יונדאי \ קיה מכוונים בבירור לשוק הליסינג ומתמחרים את הרכבים שלהם בהתאם.

צא וחשוב על המחיר האמיתי שחברות הליסינג משלמות על הספורטאז .. לדעתי בדגם ה 1.6 ליטר המחיר הוא לא יותר מ 105 א"ש , ודגם 2 הליטר לא יותר מ 115 א"ש.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

כנראה שאתה צודק, אותי בתור לקוח זה לא מעניין, הקיה הוא אוטו טוב עם מערכות בטיחות טובות, נכון שפיג'ו יותר טובה, אבל לצרכים שלי, לא הייתי מוסיף עוד 700 שקל בחודש.

פורסם
לאחר בירור הקיה 2 ליטר עולה בליסינג 2700 מול 3400 ל 3008. 24000 שקל יותר לשלוש שנים, המון כסף.

נשמע מאוד יקר.

זה ליסינג תפעולי דרך העבודה?

מה זה כולל?

פורסם

אני בכלל לא הייתי קונה גיפון,גם בגלל שאני לא כלכך מתחבר לאופנה הנוכחית וגם בגלל שחברות הליסינג יודעות שכל גרוטאה מוגבהת נחטפת הם יכולים לדרוש מחירים גבוהים יותר עליהם בבחינת ביקוש-היצע.

לדעתי אפשר לקבל מחירים טובים על משפחתיות גדולות {מנהלים} ולקבל תמורה גבוהה יותר.

• תוכן חדש...