Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנס בלם אמצעי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

יש ברשותי רכב יונדאי I30 CW שנת 2011.

ויש את הפנס בלם האמצעי בשמשה האחורית (לא יודע את שמו בישראל לצערי), הבעיה היא שהפנס הזה מורכב מרצועת לדים, 10 לדים קטנים ליתר דיוק, ואחד הלדים לא עובד יותר.

הרכב אמור לעבור טסט שבוע הבא. האם זו יכולה להוות בעיה? אם מישהו ישים לב לזה יכולים להכשיל טסט בגלל לד 1 מתוך 10 שלא עובד?

תודה רבה ושבת שלום

פורסם

לא יפסלו את הרכב בטסט בגלל לד בודד שרוף.

אם יש ביידך מלחם ובדיל וניסיון בהלחמות ניתן להחליף את הלד במידה ואצלך ניתן לפתוח את היחידה מבלי לשבור אותה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אולי יפסלו ואולי לא, תכלס האור דולק אבל בצורה לא מושלמת אז זה דיי תלוי עד כמה הבוחן קפדן.

אם מכשילים, אני מציע לדבר עם הרב בוחן האחראי, לבטל את רוע הגזרה או לתקן/להחליף את הפנס.

פורסם

נכון. בפועל אתה רואה בכבישים הרבה רכבים שבהם אחד או כמה לדים שרופים/מנורות מכאן ניתן להסיק שהבוחנים לא ממש פוסלים על תקלה מסוג זה.

איזה כייף לי :)

פורסם

איזה לוגיקה מעניינית...אמשיך באותו קו.

בפועל יש הרבה יותר רכבים עם פנס בלימה שלישי תקין, שהוחלף בחדש, אחרי שהרכב נכשל בטסט בגלל לד שרוף בפנס.

פורסם

אז בעצם אתם אומרים שהסיכוי הוא 50%, תלוי כמה תשומת לב הבוחן ישקיע בשביל לשים לב ללד בודד שרוף ועד כמה זה קריטי לבוחן והאם הוא יתחשב בזה שמדובר רק בלד בודד או לא... תודה רבה נקווה לטוב.

פורסם
אז בעצם אתם אומרים שהסיכוי הוא 50%, תלוי כמה תשומת לב הבוחן ישקיע בשביל לשים לב ללד בודד שרוף ועד כמה זה קריטי לבוחן והאם הוא יתחשב בזה שמדובר רק בלד בודד או לא... תודה רבה נקווה לטוב.

לא יודע אחוזים, נוהל קובע פנס בלימה תקין, הוא אומנם מאיר, אבל לא באופן מושלם כפי שיועד.

• תוכן חדש...