Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאז שחזרתי ממילואים התחילו לי עקיצות נוראיות בגוף. העקיצות שרירותיות בכל חלקי הגוף,

בדר״כ יש כמה עקיצות קרובות אחת לשנייה. לפני שבועיים החלפתי מצעים וראיתי משהו שנראה

כמו פשפש מיטה.

מאז ישנתי במיטה אחרת והעקיצות נעלמו. לפני כמה ימים חזרתי לישון במיטה שלי ונעקצתי שוב.

IMG_4595.jpg

חייב להפטר מזה בדחיפות, אני כבר לא יכול לישון בחדר וזה הורס ממש את איכות החיים.

מישהו מכיר מדביר טוב במחיר שפוי נגד פשפשי מיטה? (מדובר בהדברה היקרה ביותר).

איזור מרכז.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

האמת שלא ברור.

היצור הקטן שתפסתי על המיטה נקרא חיפושית הטבק, הוא לא מזיק אם הוא לא נמצא באזור שבו יש מזון סגור.

ככל הנראה שהעקיצות האחרונות שחוויתי היו מעכביש. זה גם מתאים כי כמה ימים לפני זה תפסתי עכביש ענקי בחדר. מאז חמסה חמסה שימדורה עליק אני ישן במיטה שלי בלי להיעקץ. מקווה שזה לא יחזור.

בברכה,

ספיידר-מן.

פורסם
האמת שלא ברור.

היצור הקטן שתפסתי על המיטה נקרא חיפושית הטבק, הוא לא מזיק אם הוא לא נמצא באזור שבו יש מזון סגור.

ככל הנראה שהעקיצות האחרונות שחוויתי היו מעכביש. זה גם מתאים כי כמה ימים לפני זה תפסתי עכביש ענקי בחדר. מאז חמסה חמסה שימדורה עליק אני ישן במיטה שלי בלי להיעקץ. מקווה שזה לא יחזור.

בברכה,

ספיידר-מן.

נשמע לא נעים בכלל!

בהחלט ספיידר מן...

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
אתה גר בקומה גבוהה או קרקע? איזור כפרי או עירוני? יש לך באיזור את נמלת האש האדומה?

בית קרקע, החדר בקומה השנייה.

איזור עירוני. לא שידוע לי לגבי הנמלה, יתכן שיש אבל הן לא נראיות באיזור הבית (כולל בגינה).

נשמע לא נעים בכלל!

בהחלט ספיידר מן...

בהחלט לא נעים...

פורסם

אצלינו היו פרעושים בבית מה שהתבטא בעקיצות בחלק של הרגליים מעל הנעל ואם בלי נעליים אז בחלק התחתון של הרגל. היינו עם תינוקת קטנה בבית, שורה תחתונה אשתי עם הילדה ברחו מהבית לשבוע לאמא שלה וחזרו רק כמה ימים לאחר ההדברה.

בין הדברים המציקים שהכרתי.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
בית קרקע, החדר בקומה השנייה.

איזור עירוני. לא שידוע לי לגבי הנמלה, יתכן שיש אבל הן לא נראיות באיזור הבית (כולל בגינה).

נמלת האש האדומה קטנטנה, כמ"מ או שניים. כבודדת, היא לא נראית, עד שהיא מורגשת. עקיצה כואבת ומגרדת לשעות רבות ולפעמים יותר.

עם ההתקררות הן עוברות לתנומת החורף שלהן. נתראה שוב באביב.

:turn-l:
  • תוכן חדש...