Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שחקני xbox נא להתפקד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בעקבות רכישת הסקרופיו חזרתי לשבט האקס בוקס, אם יש פה עוד בעלי xbox אשמח לצרף חברים.

Gamer tag:

yulian86fx.

כמו כן האם יש קהילות פעילות בארץ חוץ מ fxp?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תתחדש. גם אני רכשתי Project Scorpio בהשקה (ברשותי גם הOne המקורי, והOne S שימכר כדי לתקצב את רכישת הX).

מה אתה משחק?

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

הבן 'חופר' להחליף את ה 360 ב S.

מה ההבדלים בין ה ONE S לסקורפיו?

רוב המשחקים שלו הם קנויים. המכשיר לא פרוץ.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הX חזק יותר, מה שמתבטא בהבדלים בביצועים, ברמת הפירוט של המשחקים וביכולות הגרפיות.

מעבר לזה, מדובר באותה קונסולה בדיוק - כולל תאימות מלאה בתכנה, במשחקים, בשלטים ובציוד היקפי וכו'.

לשתיהן אין פריצה ולא סביר שתהיה.

ההפרש במחיר די משמעותי - כרגע יותר מפי שניים - ולכן אם אין 'צורך' מיוחד בX הOne S יבצע בדיוק אותו הדבר. התמיכה בשניים כאמור זהה. לי הייתה הזדמנות לשדרג בתוספת זניחה, אחרת לא הייתי טורח.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

כו כן, כיוון שהx תומכת ב 4k- אם אין לך טלויזיה כזאת אין טעם לקנות אותה אלא את הs.

audir8

התחלתי בגירס 4 ופורזה 7, רכשתי גם את tomb raider ו quantom break.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

משחקים בזול -

היי, ממליץ בחום על האתר הנ"ל יש שמה משחקים בהנחה משמעותית אנחנו מבצעים רכישות ממנו באופן קבוע ואף פעם לא היו לי בעיות איתו.

Cjs-cdkeys.com

פורסם

אם כבר נפתח אשכול בנושא אנצל זאת ברשותכם לשאול שאלה בעניין -

אני לא רוצה להתחיל כאן חלילה מלחמת פאן בויז, אנחנו לא FXP :-D.

אבל מישהו יכול להגיד לי בשני משפטים, אם יש איזשהו הבדל משמעותי בין PS4 PRO לXBOX S חוץ מאקסלוסיבים ותצורת השלטים?

אני שוקל לקנות ומתלבט בין שניהם..

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

פורסם

אתה מתכוון לxbox x?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
אתה מתכוון לxbox x?

אהה לא יודע, זה החדש יותר?

אני מתכוון אם יש הבדל משמעותי בין שני הדגמים הכי חדשים משני הצדדים.

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

פורסם
הבן 'חופר' להחליף את ה 360 ב S.

מה ההבדלים בין ה ONE S לסקורפיו?

רוב המשחקים שלו הם קנויים. המכשיר לא פרוץ.

תראה לבד באיזו טלוויזיה שיחק כשקנה את ה360 ואיזה היום. אם אני קונה היום קונסולה אז רק אחת שתתמוך ב4K כי סביר שאת רוב חיה של הקונסולה היא תבלה מחוברת לטלוויזיה 4K.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

האקס בוקס s הוא מתחרה של סוני 4 הרגיל, שניהם תומכים ב 1080 במשחקים כאשר ל s יש תמיכה ב 4k בסרטים.

הסוני פרו מתחרה של ה xbox x, הסוני עושה 4k upscaling כאשר xbox x חזק יותר ומציג 4k אמיתי.

נכון להיום ה xbox x היא הקונסולה החזקה ביותר.

אבל, אתה צריך טלויזיה תומכת ב 4k.

אם אין לך טלוזיה כזאת ואתה לא מתכוון לרכוש אפשר להסתפק ב סוני ברגיל או ה xbox s.

פורסם

תודה. לא הבנתי כלום.

יש טלוויזיה 4k שאליה מחוברת היום הקונסולה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

סל הכול 70 שקל זול יותר מאשר מחיר רגיל ללא קניה קבוצתית.

• תוכן חדש...