Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בצד של הקונה, את ה206 שלי רכשתי פחות משעה אחרי שפורסמה, ותוך כדי הפגישה הטלפון של המוכר לא הפסיק לצלצל.

גרמתי לו להוריד את המודעה, ואפילו לרדת במחיר. (הוא הבין שעל אף ריבוי השיחות הנכנסות כל מי שיבוא יתווכח איתו, ישחק אותה מבין, יהיה בן דוד, הוא העדיף למכור לראשון הרציני שבא)

נפגשנו בשישי (האוטו עדיין לא התייבש מהשטיפה שהוא עשה כדי להעלות תמונות ליד 2)

ביום ראשון עברה בעלות.

מדובר ב206XS יד שלישית עם 145 אלף ק"מ בשעון ומצב מכני מפליא לרכב בסגמנט בגיל 16, בבדיקה בגבע מלבד רביעיית צמיגים (שגם ככה העדפתי להרכיב משהו אחר עם פן יותר ספורטיבי) הכל היה תקין ומעולה למודל.

נקנתה ב1000 שקלים פחות ממחירון יד 2 (שגבוה מלוי יצחק בכמה אלפים עקב זיהוי לא נכון של מר לוי לגבי השוק של הרכב)

הצמיגים אגב, עלו 1070 לרביעייה :)

מצד המוכר, רוב הרכבים שהחזקתי לא נסעו הרבה (עושה ברכב כ6 אלף ק"מ בשנה) ושימשו כרכב שני ואף שלישי (2 דו"ג בבית), לא ראו פקקים, לא נסעו כמעט באור יום (פקקים) תמיד היו מתוחזקים בתחזוקת מנע ואך רק בחלפים מקוריים ועם תיעוד היסטורייה מתוקתק(מעולם לא חסכתי שקל)

תמיד ביקשתי מעל מחירון, תמיד הראשון שראה לקח. זה אף פעם לא קרה תוך ימים ספורים, ותמיד הציעו לי מחירון כדי לבוא לקחת.

לרוב הראשון שראה היה ממשיך לחפש בתקווה למצוא רכב במצב זהה במחיר מחירון, ובסוף חוזר אליי אחרי שהבין שלא ימצא מציאה כמו שאני מוכר, שילם את המחיר שנדרש ונלחצו ידיים.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סוזוקי ספלאש ידנית הועלתה הודעה בשישי לפני כניסת השבת - במוצ"ש התקשר מישהו (דתי, שכנראה ראה את ההודעה רק במוצ"ש) יום אחרי זה בשעה 11 בבוקר הרכב כבר בעלות

פורסם
סוזוקי סוויפט 2013 של קרובת משפחה עם ק"מ נמוך. נמכרה תוך יומיים וחצי (בגלל סופשבוע), ובמחירון. פורסמה ביום ה' אחה"צ. התקשרו מספר אנשים, אחד אף התרגז שלא שמרנו לו את הרכב ושלח לי פרצופים כועסים בוואטסאפ. בסוף הגיע זוג צעיר יום אחרי, מאיזור רחוק למדי, סגרו זכרון דברים, ולקחו את האוטו פיזית בבוקר יום א'. מה שהדהים אותי, וגם די שעשע אותי, היתה רמת הלחץ שלהם לקחת את האוטו כמה שיותר מהר, כאילו שיברח (חתמו על ההסכם והתשלום ניתן רק במעמד העברת המפתחות ככה שלא היה להם מה לדאוג).

למדתי מהחוויה הזו שהישראלים... או שהם שבוים בקונספציה, או שהם באמת מבינים מה שאני לא רוצה להבין: שיפניות זה הכי טוב.

נזכרתי שגם אצלי היה אחד שהתרגז שלא שמרתי לו את האוטו.

ביום חמישי אחה"צ הוא לקח לבדיקה , הציע מחיר , לא הסכמתי. הפער היה בסה"כ 1000 שקל.

אמר שיתקשר במוצ"ש ויתן תשובה סופית . לא התקשר והאוטו בינתיים נמכר .

ביום ראשון כשהוא שמע שהאוטו נמכר , התחיל לצעוק ולאיים בתביעה.

טרם קבלתי את התביעה :-o

פורסם (נערך)

הפיאסטה שהזכרתי - אשר נכרה לפני שפורסמה - גררה לא פחות מ-150 פניות (ספור). 90% מהן בחורות צעירות (לפי הקול בטלפון).

אושריקו ונמרוד - עוד דרך להכיר בחורות: למכור רכב שחביב על נשים צעירות (כנראה שקורולה לא עושה להן את זה :cry:).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

פיאט 127 שנת יצור 87 הרכב ה 1 שהיה לי

למרות שהיה כבר בן מעל ל 10 שנים,

אני הייתי יד רביעית או חמישית.

נחטף עוד לפני ששמתי שלט.

מאז ועד היום הלך קשה במכירות אני נוהג לעשות טרייד אין כי אין לי סובלנות לנודניקים.

תמונה-005.jpg

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

רנו 5 מודל 1989 של אשתי נמכר ללא תכנית למכור - שאלו אותה מהרכב שעמד לידה ברמזור, האם הרכב למכירה, והיא ענתה כן. באותו הערב באו עם מזומנים.

מיצובישי לנסר 1993 שלי נמכר לעובד מוסך בזמן הטיפול, ללא כל כוונה למכור בכניסה לאותו הטיפול שעה קודם לכן. הוא שאל האם אני מוכר .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שני סיפורי מכירה שהיו לי ברבות השנים:

1. מיצובישי סופר לנסר - האוטו יד ראשונה מלוקק עם פתק צנוע על השמשה האחורית. במקביל אחד השכנים שלי מוכר אופל אסטרה שנתון ונתונים דומים, אבל במצב פח אשפה ממונע. הוא מפרסם את הרכב ומגיע אליו קונה שלוקח את הרכב שלו לבדיקה ביום שישי בשעות הבוקר המוקדמות.

שעתיים אחרי זה אני מקבל טלפון מהקונה שלו "אני במכון טסטים תגיע אני רוצה לבדוק את הרכב שלך". בירור מהיר העלה שהוא כבר ראה את הרכב בחניה והבין שלקיחת האסטרה לבדיקה הייתה טעות.

שעתיים אחרי זה אני עם שקית גדולה מלאה במזומן והוא עם הרכב.

2. לאשתי הייתה פולקסווגן פולו (מקוללת, ארורה, לימון, זוועה ממונעת - מחק את המיותר) שנרכשה חדשה ולא הפסיקה להתקלקל ולהאכיל אותנו מירורים.

בוקר אחד האוטו מחליט שנמאס לו והמנוע רותח (הרכב עם 40,000 ק"מ בלבד), לפי ההנחיות המחמירות שקבלה ממני עצרה מיד את הרכב והזמינה גרר.

הרכב נגרר אל המוסך המרכזי ששם התברר שהטרמוסטט נתפס ואין שום נזק נוסף למנוע, אבל עוד כשהרכב על הגרר ניגש אליה אחד מעובדי המוסך ושאל אם היא מוכרת את הרכב.

מיותר לציין שנסגרה עסקה במקום (ברוך שפטרנו).

פורסם

ב 2004 מכרתי את האונו טורבו '87 שהייתה ברשותי כ 10 שנים.

כפול מהמחירון (לא שהמחירון רלוונטי לרכב כזה).

תוך יום מפרסום המודעה באינטרנט הגיע קונה מכרמיאל וחטף אותה.

פורסם

ב.מ.וו 320 2007 , בוצע טסט שנתי ... הבוחן צועק לי מלמטה "גבר כמה מחירון? "

אני עונה " שאל את יצחק"

הוא עולה למעלה ומבקש ממני לשתות כוס קפה בזמן שהוא מתקשר לדבר עם אשתו .

כעבור 32 דקות בוצעה גם העברת בעלות , לקחתי מונית הביתה ושלום על ישראל .

הרוויח טסט לשנה ;)

פורסם

מה שכן שכחתי לציין-היה מדובר ברכב עם תחזוקה חולנית מצידי.

ועד היום אני קצת מתחרט , כל מה ש " הרווחתי" מעל המחירון השקעתי בתחזוקה מונעת אינטנסיבית ....

מצב הפנים היה מושלם, מצב חוץ מושלם, ומכני יותר ממושלם.

פורסם
ב.מ.וו 320 2007 , בוצע טסט שנתי ... הבוחן צועק לי מלמטה "גבר כמה מחירון? "

אני עונה " שאל את יצחק"

הוא עולה למעלה ומבקש ממני לשתות כוס קפה בזמן שהוא מתקשר לדבר עם אשתו .

כעבור 32 דקות בוצעה גם העברת בעלות , לקחתי מונית הביתה ושלום על ישראל .

הרוויח טסט לשנה ;)

היה שלט למכירה? רצית למכור ? או שזרמת עם ההצעה?

סיפור טוב!

פורסם

הונדה ג'אז 2008 נמכרה ב2013 עם 70 אלף ק"מ יד 00 , המודעה פורסמה ברביעי, קבעתי עם מישהו לשבת, הגיע, בדק את הרכב בלי להרים אפילו על ג'ק, שילם מחירון מזומן, עשינו זכרון דברים והוא לקח את הרכב עד ראשון.

פורסם

שנת 2008.

קרובת משפחה שלי הזמינה פולו חדשה והיתה צריכה למכור את הקודמת.

הנוכחית שלה היתה פולו שנת 1997 יד ראשונה עם קצת פחות מ-90 אלף קילומטר.

אותו זמן היא היתה גרושה בת 61 והרכב חנה בחנייה פרטית.

באותו יום שהיא פרסמה את הרכב, הוא נמכר אחרי כמה שעות ב-2000 מעל המחירון.

פירוט טיפולים יצא מהמוסך של פולקסוואגן והקונה לקח אותה בלי בדיקה.

הפולו הנוכחית שהיא קנתה אז, הגיעה היום ל-65 אלף קילומטר ואני מחכה שהיא תמכור אותו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
היה שלט למכירה? רצית למכור ? או שזרמת עם ההצעה?

סיפור טוב!

ממש לא , עשיתי יישור קו ענקי! ויזום של כל מערכת הקירור, כל האטמים, 4 צמיגים ,4 בלמים ...

קלטתי את המבט שלו עוד מרחוק, ממש לא תכננתי למכור.

ובמבט לאחור? הוא הרוויח ובגדול .

פורסם

בצד הקונה.

אי שם ב2009,הלכתי לאוטו-דיל בבני ברק לקנות את הגולף.

ישבנו אני והאקסית בחוץ (עשינו טרייד אין כשבאתי עם הפולו) - 45דקות אחרי הרכב כבר נמכר והבעלים טס מהמקום :shock:

חצי שעה אחרי כבר יצאתי אחריו עם הגולף (כנראה עוד צפוני,נדמה לי שראיתי אותו בכביש החוף בדרכו צפונה כמונו)

בצד המוכר :

1) לא ממש אהבתי אוטומת (עדיין שונא) ופרסמתי את הגולף אי שם #2 ב2010 באיזה מוצ"ש

ביום ראשון קצת טלפונים כולל אחד שאמר שיחזור אליי בחמישי באותו שבוע כי הוא עסוק.

בין לבין עוד ועוד טלפונים מיותרים,בסוף הרכב נמכר לאותו רציני ביום שישי (קנה אותו לאשתו)

2) כשאחותי חזרה מהמרכז לצפון הייתה לה מאזדה לנטיס חבוטה (דגם ה1800 עם הסאנרוף) שהייתה יד ראשונה מהממשלה.

בפרסום המכירה באיזה שישי אחד,לרכב היו 430000 (!!!) ק"מ :),פרסום ביד 2,דף מאחורה,ובעלה נסע למרכז לסידורים.

כשהוא חזר בצהריים הרכב כבר נמכר לאיזה בן דוד מכפר ליד המושב שלהם :D מיותר לציין את הבעת פניו באותו רגע :-D

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...