Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי יונדאי i20, 2014.

אני מעוניין להחליף את האוטו לרכב גדול יותר שמתאים ל 2 מבוגרים, בוסטר, כסא תינוק וסל קל.

אני צריך גם באגז גדול שיתאים לעגלת תינוק.

אני לא נוסע הרבה, בעיקר פיזור ואיסוף מהגן.

הכיוון שלי הוא i30cw או סוזוקי קרוסאובר.

אשמח לקבל המלצות והצעות

תודה רבה

פורסם

שלום,

אחרי חצי שנה סלקל יוחלף בכיסא תינוק נוסף. יש סוגים שונים של כסאות תינוק וגם בוסטרים גדולים וקטנים יותר. שני הרכבים שאתה מתעניין בהם יכולים להספיק מבחינת הרוחב, אם כסאות תינוק יהיו מדגמים קומפקטיים. גם הבוסטר צריך להיות בוסטר הגבהה צר כדי שיוכל להכנס בין שני מושבי בטיחות בשורה השניה.

אם לא תהיה התפשרות על גודל כסאות תינוק, הרכב המתאים הוא מיניוואן, כמו שלי, טויוטה וורסו או סיטרואן פיקאסו, רנו סניק / גרנד סניק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תוכל למצוא טויוטה ורסו 2013 במצב נורמלי. היתרון - תהיה פחות חנוק בתוך הרכב עם כל הכסאות האלה, תהיה אפשרות לאדם בוגר לשבת בין שני מושבי בטיחות ( מה שבלתי אפשרי בקרוסאובר וביונדאי I30cw). תהיה גם אפשרות לנוסע שישי מזדמן.

חסרונות - מחיר קניה גבוה, צריכת דלק בעיר יותר גבוהה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

רנו (גארנד) סניק תתן לך הכי הרבה בטיחות+מרחב לשקל. כמובן אפשר גם יצרנים אחרים אבל אז כנראה תתפשר על משהו (על שנתון יותר ישן או בטיחות או מרחב).

פורסם

האופציות שחשבת עליהן סבירות בהחלט ותתאמנה למשימה. יתכן שכשתחליף את הסל-קל בכיסא תצטרך לחפש כסא צר במיוחד כדי שלא תהיה לך בעיית מקום.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...