Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מטבח לבית חדש מקבלן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח , הורי קנו דירת 4 חדשים חדשה מקבלן באור עקיבא .

הקבלן נותן מטבח סטנדרט - הורי לא רצו אותו , הם מקבלים זיכוי של 6,000 ש"ח אם הם קונים מטבח מאחד המקומות הבאים :

1. מטבחי פז

2. מטבחי לוגת .

האם יש למישהו ניסיון חיובי או שלילי עם אחת החברות הללו .

באם הם לא קונים מאחת החברות הללו הם יקבלו זיכוי של 5,000 ש"ח .

האם מישהו יכול להמליץ על נגר פרטי מהאזור או על חברת מטבחים מומלצת מניסיון , אשמח מאוד .

תודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

לא מכיר את הראשונה אבל על מטבחי לוגת שמעתי הרבה דברים רעים, כולל מהמתקין שהתקין אצלי את המטבח ובעבר עבד אצלם.

פורסם

אנחנו קיבלנו דירה עם לוגת. במילה אחת - זבל

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

אם אין לכם בעיה לעכב חודש חודשיים את הכניסה לבית מקבלת מפתח מומלץ לקחת מטבח מספק שלא עובד עם הקבלן.

גם אם הספק של הקבלן מעולה, רוב הקבלנים ממהרים להתקין את המטבח ואז נגרם לו נזקים מבעלי מקצוע שלא אכפת להם מכלום חוץ מלסיים את העבודה כמה שיותר מהר ולעוף לעבודה הבאה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני יכול להמליץ בכנות על מטבח בהום סנטר.

אני וכמה מכרים שלי, קרובים ורחוקים, עשינו שם ויצאנו מרוצים. יש את כל קשת האופציות, החל ממטבח זול ועד למטבח יוקרתי, הכל תלוי תקציב.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

תודה על התשובות .

לגבי מטבחי פז - האם מישהו יודע של איזה חברה המגירות שלהם ? .

לגבי מחיר מנגר פרטי לפני שהם נכנסים להשוואות בין חברות המטבחים לנגרים פרטיים , אצל מי יצא יותר זול ? .

Sound Stream -Trantula 800.2

• אחראי פורום
פורסם

אי אפשר להשוות, לכולם יש סקאלת זול-יקר.

אני הרגשתי נוח יותר אצל נגר פרטי עם רקורד טוב

מאשר בחברה, טובה ככל שתהיה, אבל שמתחלפים שם נציגים כל יומיים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לגבי מחיר מנגר פרטי לפני שהם נכנסים להשוואות בין חברות המטבחים לנגרים פרטיים , אצל מי יצא יותר זול ? .

את המטבחה הקודם בנינו אצל נגר פרטי, המטבח הנוכחי מאביבי, שניהם מעולים.

המחיר אצל הנגר הפרטי היה טוב יותר עד לרגע ששדרגנו את הפרזול,

ואז הסתמן פער ברור לטובת החברה הגדולה.

-

פורסם

תמיד יצא לך יותר זול אצל נגר פרטי. הזיכוי לא שווה הרבה

תבדוק מחיר על אותו מטבח ותראה שהזיכוי לא שווה כלום

יש לאחי נגריה גדולה בקרית ביאליק . מוזמן לפקסס סירטוט ופירזול של המטבח ולקבל הצעת מחיר בלי התחייבות

• חברי המעגל הראשון
פורסם
את המטבחה הקודם בנינו אצל נגר פרטי, המטבח הנוכחי מאביבי, שניהם מעולים.

המחיר אצל הנגר הפרטי היה טוב יותר עד לרגע ששדרגנו את הפרזול,

ואז הסתמן פער ברור לטובת החברה הגדולה.

אצלי בדיוק אותו דבר, בדקתי אצל נגר וללא פרזול היה לו ייתרון קל, אבל עם הפרזול פתאום המחיר קפץ.

גם אני עשיתי אצל אביבי ומאוד מבסוט מהתוצאה ובכלל מהטיפול.

• אחראי פורום
פורסם

על אותה סחורה בדיוק (כולל הפירזול) היה אצלי הפרש של כ-15 אלף ₪

בין נגר פרטי מוערך לבין מטבחי אביבי, לרעת אביבי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)

לפני 4 שנים הזמנתי מטבח ועוד כמה עבודות מנגר פשם א.נ. אשר (או משהו דומה) במפרץ חיפה. המחיר היה חצי מכל הצעה שקיבלתי בחברות הגדולות - בודקתי לפחות שמונה - והעבודה באיכות לא פחותה. גם כאשר נזקקתי לשירות בחודשים שלאחר ההתקנה - היה צורך בכמה כוונונים ותוספת של כמה ברגים לחיזוק המסילות לארונות - קיבלתי שירות מצויין. עד כמה שאני זוכר חסכתי בערך 40 אש"ח בהשואה לחברות הגדולות.

צריך להוסיף שהנגריה לא היתה מעורבת בתכנות המטבח, שירות שבדרך כלל ניתן על ידי הנגריות הגדולות. מה שעשינו היה לפנות לחברות השונות עם המידות, לראות סקיצות, לשחזר אות לאחר היציאה מהמשרד. מתוך כל הרעיונות סינתזנו תכנית סופית בעזרת האדריכלית שתכננה את השיפוץ.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...