Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאסטה / קליאו ידניות שנת 2012 +/-

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הרכב מיועד לבן שלי שאמור ללמוד במכללת ספיר. להסתובב שם במשך השבוע ולחזור למרכז בסופי שבוע

השיקולים העיקריים:

- אמינות,אני לא רוצה להתעסק עם האוטו...

- בטיחות. מדובר בבן שלי...

אשמח לשמוע את דעת בעלי הניסיון.

האם שווה לעשות מאמץ ולעלות למודל 2013, יש שינוי מהותי באחד הרכבים ?

תודה מראש

רפי

פורסם (נערך)

בסוף 2012 הגיעו לכאן הדור הרביעי של הקליאו.

היו ידניות עם מנוע 1.2 אטמוספרי, ויותר יקרות עם מנוע 0.9 טורבו.

מתישהו ב2015 הפסיקו למכור את ה1.2 ידניות אטמוספריות ונשארו רק עם מנוע 0.9 טורבו (ידני) ומנוע 1.2 טורבו (אוטומט בלבד)

מ2012 ועד היום 2017, לא ידועות מחלות של אף אחד מהמנועים האלו.

ה1.2 וותיק ורץ כבר הרבה שנים.

ה0.9 טורבו מורכב גם בדאצ'יות וגם ברנו, כבר הרבה זמן בלי בעיות ומחלות ידועות.

הקליאו הידנית דור קודם, נמכרה רק עם מנוע 1.2 האטמוספרי, וגם היא רכב מעולה, בלי בעיות ידועות.

מבחינת בטיחות, אם התקציב מאפשר לקפוץ לדגם החדש יותר, עדיף.

מבחינת אמינות, גיר ידני ומנוע וותיק זה WIN-WIN בכל מקרה.

עד פה נתונים, מנקודת מבט אישית,

יש פה לא מעט בעלי קליאו דור 4 - עד כה חוץ מבעיות בגיר האוטומטי פה ושם- לא דווח על משהו חריג

(חוץ ממקרה הזוי עם רוחות רפאים, אבל זה לא קשור) והרכב הזה מאוד נפוץ בליסינג ובכלל.

אני עם ה0.9 שנת 2014 עם 65 אלף קילומטר, רק טיפולים בינתיים.

יש פה בחור עם קליאו דור קודם עם המנוע 1.2 שקנה אותו מחבר פורום אחר, גם הוא למיטב זכרוני לא דיווח על בעיות מיוחדות ברכב.

עוד בחור שהחליף קליאו עם מנוע 1.2 לאחת עם מנוע 0.9 גם הוא מרוצה למיטב זכרוני.

עריכה אחרונה על ידי stum
פורסם

פירסמתי סיכום שנה עם הקליאו,מוזמן לקרוא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?639533-מסכמים-שנה-עם-רנו-קליאו-2012

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...