Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

המשפחה מתרחבת ויש צורך ברכב 7 מקומות. מבירור קצר עם אנשים שעברו תהליך דומה - הבנתי שהאאוטלנדר נותן את התמורה הטובה ביותר מבחינת מחיר, צריכת דלק ושוק.

מה שמפריע לי זה שבמצב שהמושבים האחורים פתוחים (4 ילדים בע"ה - לפחות אחד תמיד יהיה פתוח) אז אין באמת מקום להכניס אפילו מזוודה או שניים - קל וחומר לעגלה ביחד עם המזוודות.

אשמח לדעת, מניסיון של מי שיש לו את הרכב הזה, איך הוא מעמיס את הדברים ברכב (2 מזוודות בינוניות + עגלה + כמה דברים נוספים כאשר נוסעים לטיול או שבת)?

האם יש למישהו המלצה לרכב אלטרנטיבי אחר (7 מקומות כמובן)?

תודה מראש לכל העוזרים,

ליאב

פורסם

לכמות החפצים שתיארת יותר מתאים מיניוואן גדול יותר מאשר אאוטלנדר.

לא רשמת מה התקציב .

אפילו גרנדיס משומשת תהיה מתאימה יותר, סאנגיונג רודיאוס, קיה קרניבל, פורד גלאקסי, טויוטה סיינה, קרייזלר גרנד ויאג'ר.

באאוטלנדר אפשר להסתדר עם כל המזוודות ועגלה בעזרת גגון. וצריך לקחת בחשבון את החלוקה של המושבים בשורה השניה - האמצעי צר יותר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שלום,

בחיפושי אחר אאוטלנדר 7 מקומות, ראיתי כמה מודעות שאני מתלבט לגביהן:

1. מודל 2015, עלייה לכביש-נובמבר - 74000 ק"מ, 124K. יד ראשונה פרטי
  2. מודל 2015, עליה לכביש-אפריל - 37000 ק"מ, 120K, יד שנייה (ראשונה ליסינג 0 ק"מ)
  3. מודעה נוספת - אשמח לדעת האם נחשבת לכדאית (טוען שזה קצת פחות ממחירון לוי יצחק שכולל תוספות) - מודל 2013, עליה לכביש-מאי - 64000 ק"מ, 113K, יד ראשונה פרטי (תוספות-מובילאיי, מצלמת רוורס וכו').

מה עדיף - רכב עם ק"מ גבוה אבל יד ראשונה מפרטי (הרבה נסיעות בינעירוניות) - או - רכב עם ק"מ נמוך אבל שהיד הראשונה היא ליסינג 0 ק"מ (שהבנתי שבביטוח או אחרי זה כשבאים למכור/טרייד אין מורידים ליסינג מלא כלומר הפחתה של 22% מהמחירון).

תודה,

ליאב

פורסם

במידה ומושב אחד מקופל יש תא מטען לא רע באוטלנדר, צ'ימיגג תמיד יפתור לך את הבעיה חבל להתנייד קבוע עם מיניבוס...

בכל מקרה פורד SMAX יתן לך גם תא מטען יותר סביר מהמיצובישי.

פורסם

כל רכב לגופו , זה לא רק נתונים יבשים , צריך לראות את מצבו איך ואיפה טופל , בגדול דגם 7 המקומות אלו שבמצב טוב נחטפים אז תלך לראות תשקלל נתונים ואז תחליט .

:fadein:
פורסם

לאבי יש אאוטלנדר ולפני מספר חודשים השאלתי את הרכב שלו לשבוע.

ניסיתי "לדחוף" בו את כל המושבים שלי (שני מושבי בטיחות גדולים וסל-קל) והם לא נכנסו בשורה השניה (הרכב שלו 5 מושבים).

אותם מושבים נכנסים בקלות לקאמרי שלי.

הבעיות שזיהיתי בשורה האחורית הן:

1. היא צרה יותר במספר ס"מ מזו של הקאמרי, וזה משמעותי במקרה זה.

2. סידור חגורות הבטיחות גרוע ולא מאפשר למקם את המושבים עקב אבזמים בולטים במושב.

בסופו של דבר נאלצתי להחליף מושב בטיחות אחד לקטן יותר (של קוסקו) ואת הגדולה (בת 7) שמתי על בוסטר תחת קטן ככל שמצאתי.

בקיצור, הסידור באאוטלנדר בשורה השניה צפוף ועלוב ולא מתאים לשלושה ילדים קטנים.

אם כך אז לארבע ילדים קטנים (אשר נעזרים במושב זה או אחר) רוב הסיכויים שתאלץ להשתמש בשתי השורות במלואן, קח את זה בחשבון!

אני מציע לך לא לסמוך עלי וללכת לסוכנות עם הכסאות ולבדוק בעצמך.

כנראה שגרנד פיקסו משומשת תהיה בחירה טובה יותר מבחינה זו.

פורסם
לכמות החפצים שתיארת יותר מתאים מיניוואן גדול יותר מאשר אאוטלנדר.

לא רשמת מה התקציב .

אפילו גרנדיס משומשת תהיה מתאימה יותר, סאנגיונג רודיאוס, קיה קרניבל, פורד גלאקסי, טויוטה סיינה, קרייזלר גרנד ויאג'ר.

באאוטלנדר אפשר להסתדר עם כל המזוודות ועגלה בעזרת גגון. וצריך לקחת בחשבון את החלוקה של המושבים בשורה השניה - האמצעי צר יותר.

ביומיום אין צורך במזוודות + עגלה כל הזמן. עגלה כן. זה בעיקר סופי שבוע פעם ב כשנוסעים להורים או בחופשות. חשבתי אולי במקרה הצורך להתקין וו גרירה ולקנות נגרר קטן. השאלה היא מבחינת המושבים אם באמת זה אפשרי ויש מקום.

מבחינת תקציב, סדר גודל של 110K +-. כמובן שאפשר גם בפחות :)

הסיינה היא יקרה מדי וגם מפחד שהיא תהיה גדולה מדי לאשתי כשתרצה להתנייד איתה. לא כל כך מכיר את שאר הרכבים שציינת - איך הם מהבחינה הזו? הם לא גדולים מדי?

תודה,

ליאב

לגבי חלוקה של המושבים - אשמח לשמוע ממי שיש לו 4 קטנים איזה אוטו יש לו.

פורסם
במידה ומושב אחד מקופל יש תא מטען לא רע באוטלנדר, צ'ימיגג תמיד יפתור לך את הבעיה חבל להתנייד קבוע עם מיניבוס...

בכל מקרה פורד SMAX יתן לך גם תא מטען יותר סביר מהמיצובישי.

אין בעיה עם הגירים של הפורד? זה לא קצת risky?

כמו כן, מה ההבדל בנפח תא מטען של הרכבים?

פורסם
לאבי יש אאוטלנדר ולפני מספר חודשים השאלתי את הרכב שלו לשבוע.

ניסיתי "לדחוף" בו את כל המושבים שלי (שני מושבי בטיחות גדולים וסל-קל) והם לא נכנסו בשורה השניה (הרכב שלו 5 מושבים).

אותם מושבים נכנסים בקלות לקאמרי שלי.

הבעיות שזיהיתי בשורה האחורית הן:

1. היא צרה יותר במספר ס"מ מזו של הקאמרי, וזה משמעותי במקרה זה.

2. סידור חגורות הבטיחות גרוע ולא מאפשר למקם את המושבים עקב אבזמים בולטים במושב.

בסופו של דבר נאלצתי להחליף מושב בטיחות אחד לקטן יותר (של קוסקו) ואת הגדולה (בת 7) שמתי על בוסטר תחת קטן ככל שמצאתי.

בקיצור, הסידור באאוטלנדר בשורה השניה צפוף ועלוב ולא מתאים לשלושה ילדים קטנים.

אם כך אז לארבע ילדים קטנים (אשר נעזרים במושב זה או אחר) רוב הסיכויים שתאלץ להשתמש בשתי השורות במלואן, קח את זה בחשבון!

אני מציע לך לא לסמוך עלי וללכת לסוכנות עם הכסאות ולבדוק בעצמך.

כנראה שגרנד פיקסו משומשת תהיה בחירה טובה יותר מבחינה זו.

איך ההתניידות עם הגרנד פיקסו לעומת ההאאוטלנדר?

פורסם
חבר פורום מוכר פה אוטלנדר ידנית . זו אופציה ?

לדעתי הידנית היא רק 5 מקומות. לא?

במידה והיא 7 מקומות, אשמח אם תעדכן אותי (מחפש עבור חבר ...)

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

העמסת רכב עם 7 נוסעים:

יש לי 307 (שכנראה לא מרווחת יותר מהמיצובישי, מלבד העובדה שימשתי המושבים הם די בגודל מלא).

1. כשיש הרבה ציוד - אין ברירה - רק על הגג. מיד תרגיש את זה בהתנהגות ובצריכת דלק.

2. נסיעות קצת יותר קונבנציונליות - עם העמסה יעילה אפשר להסתדר - סופ''ש אחרון העמסתי מזוודה קטנה, שלושה ילקוטים, שלד של עגלת תינוק ועוד כמה שטויות - מאחורי השורה השלישית. תיק גדול נוסף נכנס לרגליי הילד בן שלוש (יושב בכיסא בטיחות ולא מגיע לרגליים) והאמבטיה של העגלה נכנסה ל''רגליי'' התינוק (סל-קל).

אשתי ואני היינו מעט מוגבלים בתנועה במושבים הקדמיים, אבל ברמה סבירה.

• תוכן חדש...