Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אגיב בתור מי שהחזיק asx כמה שנים טובות וניהל את קבוצת הוואטסאפ שעסקה המון בנושא.

אתה לא הראשון שניסה לתקן את הכבל. אתה הראשון שזה הצליח לו.

ככל שאני יודע או מבין הבעיה היא בדרך כלל בקבלים שדורשים החלפה. 

יש היום כמה מעבדות שמתקנות את המצלמה. הזולה ביותר היא בראשון שגובה 700 שקל פלוס מע"מ אבל הלקוח צריך להביא להם את החלק המפורק למעבדה ויש לא מעט שמתקשים לעשות את הפירוק.

טכנית, חוסר מגע בהחלט עשוי לגרום לבעיה במצלמה ושמח מאוד הסתדר לך ובלי קשר כל הכבוד על יוזמה והשיתוף 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)
לפני 44 דקות, סולל הדרך כתב:

אני אגיב בתור מי שהחזיק asx כמה שנים טובות וניהל את קבוצת הוואטסאפ שעסקה המון בנושא.

אתה לא הראשון שניסה לתקן את הכבל. אתה הראשון שזה הצליח לו.

ככל שאני יודע או מבין הבעיה היא בדרך כלל בקבלים שדורשים החלפה. 

יש היום כמה מעבדות שמתקנות את המצלמה. הזולה ביותר היא בראשון שגובה 700 שקל פלוס מע"מ אבל הלקוח צריך להביא להם את החלק המפורק למעבדה ויש לא מעט שמתקשים לעשות את הפירוק.

טכנית, חוסר מגע בהחלט עשוי לגרום לבעיה במצלמה ושמח מאוד הסתדר לך ובלי קשר כל הכבוד על יוזמה והשיתוף 

הבנתי.. אתה יודע בוודאות על תיקון היחידה שהיה מוכרח להחליף קבלים? אולי זה כן רק מגעים- כמובן שהחום או משהו גורם לזה להתרפות או לשכבת חמצון מסוימת מהחום ואז אין הולכה.. והאם אתה יודע מה הם בדיוק עושים במעבדה? כלומר איזה קבל הולך בדרך כלל? או שמחליפים את כל הקבלים? [יש עשרות שם.. לא?]

עריכה אחרונה על ידי נתנאל12345
פורסם

בשלב מסוים התחילו גם להגיע תובנות מחו"ל והייתה אפילו איזה תמונה עם סימון הקבלים.

בגדול אם אתה יודע להזין מתח למצלמה ויש לך מצלמה טרמית די בקלות תזהה את הקבלים. 

אני גם יודע המעבדה לא יודעת לתקן ב 100 אחוז מהמקרים, משמע שלא הכל קבלים ויתכן שבמקרה ולא מדובר בקבלים הם לא יודעים מה לעשות.

בכל מקרה תהנה מהתיקון ואם התקלה תחזור... זה כבר לא ממש יקר לתקן

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אשמח שתפרט מה שאמרת, מה זה להזין מתח למצלמה? ומצלמה טרמית?

אני לא רגוע ב100%, כי לפני שנה גם הייתה תקופה שזה נעלם לחודש בערך ואז חזר, ובשנה האחרונה היו פעמים בודדות שזה נעלם לכמה ימים, אמנם בלי התערבות שלי, ופה זה היה ממש ישיר מההתערבות שלי לכן אני יותר נוטה לחשוב שזה באמת הייתה בעיית מגעים רופפים, אבל אם זה קבל או רכיב מסוים, אין לי בעיה לחזק את ההלחמה שלו, יש לי ערכת הלחמה.. מרפרוף בעליאקספרס:  ניתן לקנות את הקבלים האלו בשקלים [כמות גדולה גם ומכמה סוגים..] 

פורסם (נערך)

אני העברתי את המושכות בקבוצה ולא נמצא בה יותר
חפש את קבוצת הוואטסאפ של ה ASX דרך הקבוצה בפיסבוק
שם יש הרבה ידע שנצבר (בתקווה שהם שומרים עדיין על רמה מקצועית)

זה לא חיזוק קבל, צריך לדעת להחליף! 

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
פורסם

אין לי דרך לגשת לוואטסאפ או פייסבוק.. אני עם נטפרי ברוך ה'!!

מה שתוכל להסביר ולשפוך אור- יהיה לתועלת כולם, אם לא נלך בדרך של ניסוי וטעייה... בהתחלה על לוחות אימון [מתים] ואז לדבר האמיתי.. ישמש עוד הרבה דברים בחיים

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 17 שעות, סולל הדרך כתב:

אני העברתי את המושכות בקבוצה ולא נמצא בה יותר
חפש את קבוצת הוואטסאפ של ה ASX דרך הקבוצה בפיסבוק
שם יש הרבה ידע שנצבר (בתקווה שהם שומרים עדיין על רמה מקצועית)

זה לא חיזוק קבל, צריך לדעת להחליף! 

אין שום חידוש מאז שעזבת את הקבוצה. אותה בעיה ואותם המלצות לפתרון.

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...