Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MG350

ilia1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברכב בסיסי לא רע - לא נמכרו ממנו המון, והשוק לו די בקנטים. אתה אמנם קונה בזול, אבל קח בחשבון שלא יהיה פשוט למכור (אם בכלל...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש לי היכרות טובה עם הרבה כאלה. שורה תחתונה, לא ממליץ.

הרבה תקלות עם החלונות חשמל, מנורות מנוע נדלקות בתדירות גבוהה, מנורת כרית אוויר נדלקת הרבה פעמים בגלל חיווט רשלני מתחת לכיסאות (כל פעם שהכבלים נוגעים ברצפה. הפתרון קליל לרוב, אבל עדיין מעצבן...), מזגן חלש, מושבים לא נוחים עם תנוחת נהיגה לא טובה, הנדסת אנוש גרועה, בדגמים עם המערכת מולטימדיה יש המון בעיות איתה, צריכת דלק גבוהה, גיר מסרס, מנוע חלש ורועש ואיכות חומרים והרכבה נמוכות.

אמנם כל ה-MG שאני מכיר הם שייכים להשכרה וליסינג, ככה שחיים פשוטים הם בטח לא עוברים. אבל רכבים אחרים שורדים הרבה יותר טוב ממנה.

לקבל כזאת בהשכרה זה בסדר גמור. היא מרווחת, שימושית ומאובזרת לא רע (כיסאות חשמליים, חלון שמש, מושבי עור...). אבל לקניה הייתי ממליץ כמעט על כל דבר אחר. למרות המחיר הנמוך.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

היי,

הייתי רוצה לקבל קצת מידע \ חוות דעת על הרכב MG-350 משנת 2013 ( DE LUXE 1.5)

ראיתי שהוא מגיע עם שלל פינוקים ברמת האיבזור, כגון : מולטימדיה , מצלמת רוורס , מגנזיום , ריפודי עור , DVD אחורה קדימה , כיסאות חשמל ועוד.. .

והיא נמכרת בסכומים לא גבוהים בכלל, אז כמובן זה אומר שיש קאץ' , השאלה שלי היא איפה?

אני גם קראתי שזה רכב סיני\בריטי שזה לצערי לא אומר לי הרבה....

אז איך הרכב מבחנית בטיחות? אמינות? צריכת דלק? עלות אחזקה? "מחלות"?

אני פשוט לא מצליח למצוא יותר מידי מידע , אפילו לא פה בפורום.

תודה רבה מראש.

פורסם

היה את הרכב לחבר: רכב כמו שאמרתה מאד מאובזר, אמין, אחזקה סבירה? מרווח, נוח? צריכת דלק סביב 1:11 יש כוח לרכב וכנראה הוא נמכר ככה בזול בגלל השם

פורסם

יש להם בכלל מוסכים מורשים? כלומר יש אנשי מקצוע שיודעים שאופן ממוקד לטפל ברכבים אלו?

ויש סיבה למה לא מייבאים יותר את דגם ה350? ונכון לעכשיו מוכרים רק את הדגם הקטן MG3? בגלל חוסר ביקוש?

פורסם

מאחר ולובינסקי הם היבואן שלהם ,כך גם המוסכים המורשים.

אם אתה חושש לעתיד המותג בארץ, אין לך למה, בקרוב הם יביאו קרוסאובר.

אתה מוזמן גם לחפש כאן באתר את שם הרכב, למקרה ולא יגיבו לך לפה, נשאל על הרכב כאן בעבר.

למשל :http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?637588-MG350-כדאי&highlight=mg350

• תוכן חדש...