Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MG350

ilia1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עתיד המותג מובטח. זאת לא הבעיה בכלל.

אני מאמין שבעתיד תראה הרבה יותר מהם.

הבעיות הן אחרות - המנוע לא משהו למרות נתונים טובים על הנייר (כך על פי מבחנים) ומבפנים הרכב נראה כמו רפליקה של רכבים אחרים משנות ה-90.

בעיה נוספת - אין חלקי חילוף תחליפיים, אתה נתון לחסדי התמחור של לובינסקי ולמוסכים שלהם.

אין לך (או לאף אחד אחר) דרך לדעת כיצד הרכב הזה, שכבר מתקרב לגיל 5, עומד להזדקן ביחד איתך. האם יהיו הרבה דמעות, או שאולי דווקא אתה הולך לעשות את עסקת חייך, לקנות רכב בגרושים וליהנות מאמינות מעולה...מי יודע?

לכן, חוסר הוודאות הנ"ל מתומחר במחיר הרכב הנמוך, שאני מניח שאפשר לגלח ממנו עוד כמה אלפים טובים במעמד הרכישה. קח בחשבון שייתכן שאתה הבעלים האחרון שלה - ז"א קונה ב-20K או פחות מזה ומחזיק אותה 4-5 שנים, עד לסוף הבלתי נמנע במגרש הפירוק.

פורסם

חבר השכיר כזו לחתונה, לצערי הייתי הנהג

איכות סינית פשוטו כמשמעו, הרכב עגלה מבישה, מזגן סביר.

המלצה? בחייאת, תקנה משהו נורמלי, חבל על הכסף

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם
ואיך אחותה הגדולה ה MG550?

את זה כבר שאלת לא מזמן

אם אתה מחפש מכונית זולה, אמינה וערך טוב לכספך - קנה שברולט קרוז דגם 2011 ואילך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

צביט, שאלתי חבר מחברת חשמל על הקרוז הנל, היה לו בשעתו בליסינג, מצטט, " אל תתקרב, אמינות חרא"

Pardon my french

Xpeng P7 LR - For me

פורסם (נערך)
יש להם בכלל מוסכים מורשים? כלומר יש אנשי מקצוע שיודעים שאופן ממוקד לטפל ברכבים אלו?

ויש סיבה למה לא מייבאים יותר את דגם ה350? ונכון לעכשיו מוכרים רק את הדגם הקטן MG3? בגלל חוסר ביקוש?

ה-350 כבר לא מיוצרת, אבל אין ייבוא לדגם המחליף שלה.

אגב, ישראל היא בין המדינות היחידות שהרכב שווק כ-MG - בסין הרכב שווק תחת המותג roewe.

עריכה אחרונה על ידי itsik170
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
צביט, שאלתי חבר מחברת חשמל על הקרוז הנל, היה לו בשעתו בליסינג, מצטט, " אל תתקרב, אמינות חרא"

Pardon my french

והדעה נשמעת מבוססת מאד, על מדגם של מכונית אחת, וחבר שאמר שהרכב חרא - בלי פירוט העובדות. אני מכיר עשרות שנוסעים עם קרוז ומבסוטים.

אני מתקשה לזכור פוסט אחד שלך שלא אומר על רכב כלשהוא שהוא לא טוב.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
והדעה נשמעת מבוססת מאד, על מדגם של מכונית אחת, וחבר שאמר שהרכב חרא - בלי פירוט העובדות. אני מכיר עשרות שנוסעים עם קרוז ומבסוטים.

אני מתקשה לזכור פוסט אחד שלך שלא אומר על רכב כלשהוא שהוא לא טוב.

אפשר לדעת על איזה שנתון איזה תת דגם נחשב ליחסית מומלץ בשברולט קרוז?

והאם באמת שהצריכת דלק שלו נוראית כמו שרשום בחלק מהמקומות?

• אחראי פורום
פורסם

עם כמה שאפשר ללכלך על איכות החיים בקרוז,

האמינות שלה דווקא בסדר גמור.

בדור השני לדעתי היתה בעיה בגיר ומעבר לזה לא ידוע על משהו יוצא דופן.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

ב-2011/2012 היתה תקלה סדרתית בגיר והיה ריקול - שטיפל בבעיה. בחלק גדול מכלי הרכב הוחלף הגיר ע"ח היצרן.

צריכת הדלק היא כ-10 ק"מ לליטר בערך, והדגם המומלץ הוא 1.6 מהשנים 2011-2014.

ב-2012 שווק גם דגם טורבו מאד מאובזר תוצרת ארה"ב אך מחירו בשוק המשומשות כפול(!) ממחיר הדגם הרגיל.

במהלך 2014 הוחלף דגם ה-1.6 בדגם 1.4 טורבו מתוצרת קוריאה. הדגם הזה חזק וחסכוני יותר מקודמו, אבל לא סלחני בכל הנוגע לטיפולים תקופתיים.

לכן מהדגם הזה מומלץ לרכוש רק אם יש הסטוריית טיפולים מסודרת ידוע לי על לא מעט מכוניות שדילגו על טיפןלים וכתוצאה מזה הטורבו או המנוע (או שניהם) הלכו.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אז לקחתי דוגמה של מכונית אחת, במקרה שאלתי מספר אנשים אודות הרכב ודיברתי עם חבר שעבד 8 שנים במוסך שברולט שבעצם חיזק את הטענה שלי, הקרוז משנת 12 ואילך עדיפה בהרבה על 2011,

ואני מצטער לאכזב אותך צביט, אני יודע לפרגן לרכבים כשצריך, ואני מצטער, mg350 וקרוז 1.6 2011 לא ראויות אפילו לחצי פרגון.

Xpeng P7 LR - For me

פורסם

אלוני יקר!

תגיד לי באיזה מוסך החבר שלך עבד - שאדע לא לגשת לשם כי הוא לא ממש יודע מה הוא סח.

המכוניות ששווקו בארץ מינואר 2011 ועד יוני 2013 זהות לחלוטין ולא היה בהן שום שינוי.

באמצע 2013 היתה מתיחת פנים קלה והספק המנוע ירד מ-124 כ"ס ל-117 כ"ס וצריכת הדלק שופרה מעט.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...