Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניה בגרמניה ב-15-20K יורו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עקב שינוי ומעבר מקום עבודה, עלה הצורך לעבור לארצות הקור לכמה שנים. מחפש רכב יד שנייה טוב לקנייה בגרמניה בטווח מחיר של כ- 15-20K יורו. מכיוון שהמגורים הם באזורים הצפוניים, אשמח אם לרכב תיהיה יכולת AWD.

בנוסף, הרכב צריך להיות נוח לזוג + תינוקת, בטוח, וגם לאפשר נסיעות ארוכות של שעות (אם כבר גרים באירופה, למה שלא ננצל את זה לטיולים ברכב?).

אני מכיר יחסית את השוק בארץ, אבל לא יודע אם 15K בגרמניה יאפשרו לי קנייה של מרצדס S600 בת שלוש או סוזוקי אלטו בת שש...

תודה רבה!

פורסם

בגרמניה הרכבים זולים משמעותית מאשר בארץ

תקציב של 20,000 יורו יאפשר לך לקנות רכב משפחתי טוב וחזק *חדש* מהחברה.

פרופורציות המחירים שם שונות לחלוטין מאשר בארץ, אני מניח שכשתתעסק בזה קצת שם תבין.

לדוגמא וולקסווגן טיגואן חדשה עולה בסביבות ה 25,000 יורו. זול משמעותית מאשר בארץ

זה על קצה המזלג, מניח שתמצא מה שאתה מחפש, רק חשוב להבין שהמחירים שם שונים (זולים) משמעותית ולכן יכול להיות שכדאי לעשות חשיבה מחדש האם לרכוש חדש/משומש ותכנונים לעתיד.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

מחפש אוטומט. זה בידיוק הנקודה, מנסה להבין מה התקציב יאפשר לי. בארץ אני יודע שתמורת 80K שקל אני יכול לקנות משפחתית בת שלוש. השאלה מה לדעתכם יהיה רכב טוב ומשתלם בפרמטרים שהקצבתי.

מכיוון שאין לי זמן להתבחבש יותר מידי, הייתי מעדיף להגיע כבר כם כיוונים מהארץ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

לכל שוק יד שניה יש את הדגשים שלו, מה לשים לב אצלו וחוקים שאנחנו לצערך הרב ככל הנראה לא נדע.

ממליץ לך לברר מול מקומי או באתר רכב מקומי את ההמלצות שנוגעות לשוק בו אתה מעוניין לרכוש רכב.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לא מומחה גדול לגרמניה, אבל בקניית רכב משומש שם כדאי להזהר לא פחות מאשר בישראל. שמעתי שגם האגרה השנתית (מה שנקרא טסט בארץ) גבוה ברכבים בעלי מנועים חזקים. את הסוגיה הזאת כדאי לקחת בחשבון. לפני שקופצים כל מיני חוכמולוגים אשר ימליצו על רכבי פאר בזול ועדה, אז כדאי מאד לקחת בחשבון שהטיפולים והתיקונים עולים שם מחירים הזויים לחלוטין. אם אתה לא חובב רכב קיצוני, הייתי רוכש משפחתית בסיסית עם ירידת ערך ואחזקה נמוכה ומעיף אותה בסוף האחריות.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

• תוכן חדש...