Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת המאוורר לא נדלק גם כשהרכב מגיע ל 108 מעלות, והמדחס לא נכנס לפעולה, כי המאוורר לא נדלק, ומפעיל גם נורת תקלה על המאוורר, זה כנראה לא בעיה של פיוז, כי כשאני מוציא את היוניט, המאוורר נכנס לחירום ונדלק.

ולהערכתי זה גם לא בעיה ביוניט כי המזגן גם לא מדליק את המאוורר, וגם בחיבור obd מופיע הטמפרטורה של המנוע, ככה שהיוניט מוציאה נתונים.

רעיונות?

בברכה יוסי.

פורסם

אם אתה מוציא את היוניט והמאווררר נדלק יתכן והבעיה בו.

בכל מקרה,גיחה קצרה לחשמלאי רכב תחשוף,האם הבעיה היא בחיבורים למאוורר/ביוניט עצמו/המאוורר עצמו זקוק להחלפה כולו (פחות הגיוני אבל לך תדע)

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מאיפה אתה?

כדאי להיכנס לאבחון ממוחשב. יש תקלות שלא מדליקות נורה בלוח שעונים.

היתה לי 307 שהלך לה נגד מהירות של מאוורר. שם המאוורר עבד רק במהירות הגבוהה ביותר ורק שהטמפטורה עלתה משמעותית.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

מדליק תקלה במחשב שהמאוורר לא עובד, גם לא במהירות גבוהה, אבל כן נדלק בחירום.

היוניט עובדת כי היא מעבירה למחשב נתונים נכונים על גובה החום מנוע

פורסם

מקפיץ תקלה במחשב זה לא אומר שהנהג רואה את התקלה.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

p0494 fault status of the fan assembly coherence

זאת התקלה שיש לי, לפי איך שנראה לי כרגע, המאוורר לא עובד במהירות נמוכה?

מישהו אולי יודע איפה הנגד?

מה המק"ט

פורסם

במידה והמאוורר לא עובד אך ורק במהירות נמוכה הבעיה היא בנגד,הוא נמצא על הכונס של הרדיאטור בצד ימין למעלה(כאשר אתה עומד מול הרכב)

פורסם

ויש אפשרות לבדוק אותו או פשוט להחליף?

אם להחליף, למישהו יש מושג כמה הוא עולה?

ואיזה עןד רכבים חופפים עם אותו נגד?

• תוכן חדש...