Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רציתי להתייעץ כי אני לא מצליח לקבל תשובות ברורות מחברת הביטוח שלי

הסיפור בקצרה : נהג צעיר חדש וללא ביטוח שניסה לעבור נתיב בלי להסתכל יותר מדי לכיון הכביש פגע לי בכנף הימינית האחורית באוטו - בהתחלה הוא ביקש שנסגור את זה בינינו ואמר שהוא ישלם אבל כשהבאתי הצעה מהמוסך שלי הוא אמר שההצעה מוגזמת והחליט שהתיקון יעלה מקסימום 500 ש׳׳ח וניתק קשר ( מסנן וכו׳ )

החלטתי להפעיל את הביטוח כי לא רציתי להמר על סכום התיקון בתביעה מולו ( התיקון הגיע ל 4500 ש״ח ) ולפי חברת הביטוח בגלל שאין לנהג הפוגע ביטוח הם לא יכולים לתבוע אותו - אז שילמתי השתתפות עצמית של 950 ש׳׳ח והסבירו לי לתבוע אותו בתביעות קטנות על השתתפות עצמית + ירידת ערך + עליית הפרמייה ושאחרי שהכל יתוקן הם יעברו לי את כל הטפסים שאני צריך על מנת לתבוע אותו בסכום הכולל ( אין לי מושג מה הירידת ערך או עליית הפרמייה )

לאחר שתיקנתי את הרכב והחברת ביטוח סיימה עם הטפסים הם עכשיו מודיעים לי שהם לא יכולים לתת לי את הסכום של העליית פרמייה לשנים הקרובות ושאין לי מה לתבוע אותו בתביעות קטנות כי אין לי את הפרטים ושבשנה הבאה כשאחדש את הפוליסיה רק אז יוכלו להגיד לי את עליית הפרמייה ובעצם אגיש דרכם תביעה על ההפרש של העליית פרמייה + השתתפות עצמית וכו׳ וכשהם יזכו במשפט הם יחזירו לי את הכסף ובנתיים אני אשלם על העליית פרמייה וכל המסביב

רציתי לבדוק איתכם :

קודם כל - אין ספק שהוא אשם בפגיעה הוא גם הודה והכל מוקלט ומצולם וכו׳ אבל לא ידעתי איך תביעות קטנות עובדות מבחינת הזמן והביצוע לכן לא רציתי לשלם את כל הסכום בעצמי ואז לתבוע אותו

1) אין דרך לקבל מחברת הביטוח את הערך המשוער של הפרמייה שתעלה בשנים הקרובות ? אני מניח שאני לא יכול לגשת לבית משפט ולתבוע על ערך שהחלטתי על דעת עצמי

2) האם מישהו היה במצב דומה וחברת הביטוח באמת תבעה את הפוגע על ההפרש של עליית הפרמייה והשתתפות עצמית ? ( נשמע לי קצת מוזר כי בהתחלה אמרו שהם בכלל לא יכולים לתבוע אותו בגלל חוסר ביטוח )

3) מה אתם מציעים לעשות עכשיו ?

תודה לכם

פורסם

תתקשר לחברת הביטוח בתור לקוח חדש, תבקש הצעת מחיר לרכב שלך ללא תביעות קודמות, ואז תגיד אופס, אבל יש לי תביעה קודמת אחת, בכמה זה משנה את הצעת המחיר...

תקליט את השיחה.

פורסם

אם זה בחור פוחז חסר רכוש, אז יכול להיות שתזכה בתביעה אבל לא יהיה לך איך לקבל כסף

אין תביעת שיבוב כלפי הבחור? למה לא לתבוע אותו על כל הנזק?

• תוכן חדש...