Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שני 25k

lior3
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

החלטנו שהגיע הזמן לקנות עוד רכב שישמש כרכב שני במשפחה.

התקציב לרכב הנל הינו 25k ,ואם ממש ממש הוא שווה את זה אז 30 זה המקסימום.

כעיקרון, אין לי יותר מידי פרמטרים מכיוון שהוא לא יהיה הרכב הננסע ביותר.. אך מה שחשוב לי שיהיה אמין,חסכוני כמה שאפשר, ושיהיה יחסית מרווח .

מבחינת גיר אין בעיה של אוט/ידני.

אשמח להצעות, תודה רבה!

פורסם

פיג'ו 301/ c אליזה 2013 - 2014,

תוכל לקנות את ה1.6A אך הוא פחות חסכוני, ה1.2 יהיה הרבה יותר חסכוני אך אוטומטי יהיה קצת חורג מהתקציב, תוכל לקנות ידניות 1.2 שנת 2013,

כן תמצא אמינות, נוחות, מרווח, בגאג' גדול, בקרת שיוט, בקיצור משפחתית "מודרנית יחסית"

פורסם

הבעיה עם 301 שאין כמעט ידניות למכירה.

הייתי מחפש רנו קליאו דור 3 למשל,פיאט פונטו, פורד פיאסטה ידניות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ממליץ על שברולט סוניק, אוטו אמין, חזק, בטיחותי משנתון גבוה יחסית (2012-2013)

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היי תודה רבה לכולם על ההמלצות , שאלה בנוסף לבדיקת הרכבים שהצעתם,

ראיתי הונדה סיויק שנת 2006 שלכדה לי את העיניים , ונכנסת בתקציב .. חוות דעות?

פורסם

הונדה סיוויק נחשב כרכב די אמין,

אך רכב בן 11 ממש לא, אלא אם ישחק לך המזל ותקבל רכב אחרי שכל הרג'קטים תוקנו, וזה כמובן במידה וטופל כמו לפי הספר (שזה כמעט ולא קורה בארץ)

אני הייתי הולך על רכב חדש יותר ב25K, זה אני, בדיוק כמו שכתבתי מקודם, אך כל אחד בסופו של דבר יקנה ויוציא כסף על מה שהוא רואה נכון.

• תוכן חדש...