Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

נשארו לי עוד כמה שנים טובות ללמוד, רוצה להשתרג לרכב חדש יותר לראש שקט עד סיום הלימודים.

כמו שכתבתי הכי חשוב לי אמינות לסיים עוד 3 שנים בלי לחשוב על הרכב, אחזקה סבירה גם חשוב (משתדל לעשות את הדברים הפשוטים יחסית לבד), עדיף שיהיה חסכוני אבל לא הולך לנסוע יותר מדי אז גם אפשר להתפשר.

אין בעיה עם ידני, וגם לא עם אוטומט. לא צריך רכב גדול נוסע בדר"כ לבד.

אני עוד צעיר ומשתדל להנות מהנסיעה אז עדיפות לאחד שעוד נראה סבבה ונותן הרגשה של קצת מעבר לעגלה.

הפונטו איבו נראית לי אופציה חמודה (פונטו שלישית שלי?) למרות שהיא גם חלשה מאוד אבל צריך להתפשר.

הצעות?

עריכה אחרונה על ידי non22

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

הרכב הנוכחי עושה לך בעיות?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא, ומעדיף לא להכנס לנושא הזה האם כדאי להחליף או להשאיר. מעוניין להתחדש ולהתקדם.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם (נערך)

אם ככה הייתי בודק דווקא את הפאביה בעלת מנוע חזק מהפונטו.

אם אתה מתפשר על הזריזות אז יש גם את הקליאו דור 3 ידנית.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פונטו איבו אמינה- אז רק בגרסת ה-1.4 עם 77 סוס, ולא גרסאות ה-1.4 עם המולטיאייר (לא משנה אם האטמוספרי או הטורבו או האבארט'), כי מערכת זו בטיפול לא נכון תעלה לך הרבה לתיקון.

רכבי מיני (כמ סיאט מיי) אופציה מבחינתך?

פורסם
אם ככה הייתי בודק דווקא את הפאביה בעלת מנוע חזק מהפונטו.

אם אתה מתפשר על הזריזות אז יש גם את הקליאו דור 3 ידנית.

תודה, אבדוק.

פונטו איבו אמינה- אז רק בגרסת ה-1.4 עם 77 סוס, ולא גרסאות ה-1.4 עם המולטיאייר (לא משנה אם האטמוספרי או הטורבו או האבארט'), כי מערכת זו בטיפול לא נכון תעלה לך הרבה לתיקון.

רכבי מיני (כמ סיאט מיי) אופציה מבחינתך?

הרכבים האלה קצת פחות יתאימו, אני מטר 86 ושוקל 90, די קטן לי ועם עוד בן אדם בגודל שלי לידי כבר ניהיה צפוף מדי.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

פאביה או איביזה ידניות הן ברמת אופציה טובה, אמינות וחסכוניות.

אם אתה מעדיף אוטומט אז הייתי בודק מאזדה 2, היא תהיה ישנה יותר ותא הנוסעים מאוד בסיסי אבל היא זריזה ואפילו מהנה לנהיגה.

פורסם (נערך)

בראבו כמעט ואין בכלל למכירה, במיוחד לא ידניות.

אני חושב שאבדוק בעיקר את הפאביה באמת למרות שנראה שיהיה קשה למצוא מבחינת מחיר והרוב עם ק"מ גבוה מהרכב הנוכחי שלי.

מאזדה 2 גם יכולה להיות אופציה נחמדה אבל זה באמת לרדת ל2008.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי non22

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

מאזדה 2 או סוזוקי סוויפט ( במידה ותמצא בתקציב) הם ללא ספק ייתנו לך שקט תעשייתי.

אני כסטודנט החלפתי רכב אחת לכמה חודשים( יש כאלה חשבו שאני סוחר, האמת זה פשוט תחביב) אבל אם אני מסתכל אחורה, מה היה הכי אמין ושקט במהלך התקופה אצלי היה ללא ספק מאזדה , אני אישית אוהב מנועים גדולים והיום מתנייד בספיריט 2007, ב25 אלף שח תוכל למצוא כזאת במצב לא רע, והיא מאוד מהנה לנהיגה. רק קח בחשבון שמבחינת דלק 9 10 קמ לליטר בנסיעה רגועה יחסית.

בכל אופן מהאופציות שלך הייתי הולך על מאזדה 2

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

• תוכן חדש...