Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

יש לי רכב פולסוואגן פולו 2007 (9N3 ) מנוע 1400

הרכב עבר 150000

לפני כשבו נכנס לטיפול לפני טסט ושם בוצע :

החלפת משולשים,תפוחי הגה,מייצבים+גומיות,גמיות צירייה,החלפת שמן גיר+מסנן גיר+אטימה(לאחר נזילה ממש עדינה שהייתה) , טיפול 15000.

בקיצור טיפול לא קטן .

לאחר השיחרור של הרכב הרגשתי כי ההילוכים לא עוברים חלק, הכוונה כאשר אני נוסע לדוגמא 50 קמ"ש ומאט לפני פניה אז לאחר הפניה שאני לוחץ על דוושת הגז הטורים עולים קצת גבוה ואז מעביר הילוך עם מכה .לפעמים מכה קטנה לפעמים מכה חזקה.מה שלא היה לפני הטיפול.

בנוסף יש רעש מוזר בסל"ד של 2500 כמו רעש של מתכת רועדת ומעל הטורים האלה אין רעש אך יש רעש תהודה כמו חור באגזוז,ואין חור .

כאשר הייתי במוסך ועשו סיבוב על האוטו לא הרגישו בקפיצות.

אשמח לקבל תשובה קצועית לדבר אם יש

תודה

פורסם

האם מולא שמן מתאים לדרישות היצרן ? אם לא,יש בהחלט קשר וכדאי לחזור למוסך לבדיקת הדברים.

אם השמן בהתאם לתקן,החשד הראשוני הוא,שיש צורך לשפץ בלוק שסתומים בגיר בעלות של כ 4500 ש"ח +- או לשפץ את בגיר כולו והחלטה כזו צריכה להתקבל לאחר ביקור במכון לגירים אוטומטיים ואבחון יסודי של התקלה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

נמתין לתשובות של מרק 10/מוסך רון.

הם מכירים את הרכבים הללו ואת התיבה היטב.

אם לפני החלפת שמן לא היתה שום תקלה ודווקא לאחר החלפת שמן היא החלה כנראה שזה לא סתם צירוף מקרים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...