Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז לאחר שנתיים וחצי לא רעות בכלל עם פיאט בראבו (מגניפיקו 2009).

שוקל להשתדרג קצת ולעבור לאוטו הבא, מה שאני מחפש ברכב, זו חווית נהיגה, ויותר כוח ממה שיש לי היום..

החיפוש הוביל אותי לשני הרכבים שנמצאים בכותרת, אשמח לשמוע את דעתכם בנושא..

מבחינת שנתונים הסתכלתי עד כה על 2011-2012.

נ.ב.

מה שאני יכול להגיד שלא התחברתי בפיאט בראבו זו התיבת הילוכים הרובוטית, לא יותר מידי סובל בזה, משתמש רק במצב הידני אבל עדייןף לא הכי מוצלח בעיני.

תודה, אשמח לשמוע דעות

פורסם

גם למונדאו טורבו גיר רובוטי. תעשה נסיעת מבחן כדי לראות אם מתאים לך בכלל.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

היי,

יש לי דלתא 2011, ולהורים שלי יש בראבו 2010.

הדלתא הרבה יותר נוחה ומשייטת בצורה טובה יותר מהבראבו. היא הרבה יותר חזקה והרבה יותר גדולה. יש המון מקום מאחור ותא מטען גדול.

הבראבו חסכונית יותר.

אהה... והדלתא הרבה יותר יפה.[emoji3]

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

פורסם

מכיר לא רע את שתי המכוניות, הדלתא בנויה על ריצפת בראבו מוארכת וחולקת איתה מכללים. היא לכן מרווחת יותר, כמובן חזקה בהרבה, מנוע 1.8 טורבו דואג לכך, מאובזרת ומהודרת יופי, אבל לא יודעת להתנהג כמו הבראבו. האחרונה הרבה יותר מוצלחת מבחינה זו ולא רק מהדלתא אגב.

פורסם

מסכים עם רועי. הבראבו אכן מתנהגת טוב יותר ואף משרה תחושת ביטחון גבוהה יותר במצבים מסוימים

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

פורסם (נערך)

סלון נעים יותר בדלתא, מנוע חזק יותר ועדיף...ליגה אחרת! ואפשרות לשיפורים גדולה יותר

במנוע...מונדיאו חזקה מאוד אך לא מכיר מאת הרכב, מנסיון עם מנוע דומה בSמקס וגיר

דומה, העסק עובד יפה מאוד... אמינות אינני יודע.

מוסיף ואומר שהדלתא מחיר לשקל, הרבה יותר מעניינת ואולי אחת המענינות בשוק.

עריכה אחרונה על ידי bigmik
פורסם

מונדאו זה ליגה אחרת לגמרי, ובתקציב לכל כיס, אם מתאים לך גודל ותחזוקה לך על זה, בביצועים קשה למצוא מתחרים

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם (נערך)

טוב אז דבר ראשון תודה רבה לכולם על התגובות.

דני אם אגיע להחלטה בנוגע לבחירת רכב, אשמח לעדכן אותך ולהציע את הרכב שלי.. (בגדול בראבו שחורה - דצמבר 2009 - 122K, אצלי כשנתיים וחצי ומטופלת במוסך שמשון)

כמה שאלות בנוגע להשוואה בין הפיאט ללנצ'יה.

היום אני מקבל צריך של ליטר ל11-13 ק"מ תלוי בלחיצה+מיזוג, כמה הצריכה האמיתי בלנצ'יה?

בגדול אני אוהב את ההתנהגות בכביש של הפיאט, לפעמים אני נוהג ברכב של אבי - מאזדה 3 2017 "ספורט" 5 דלתות 2000 סמ"ק, אז למשל המאזדה מרגישה לי הרבה יותר מרוסנת מהפיאט..

האם המושבים בלנצ'יה כמו בפיאט? לא באמת עוטפים את הנהג?

לגבי עלות תחזוקה? האם מישהו יכול לשפוך קצת אור?

Edvin - האם תוכל לשתף קצת חוויות? התרשומתך עד כה? אולי תמונות אם אפשר?

תודה חברים!!

נ.ב

האם ההכנסה של המונדאו למשוואה היא לא נכונה?

שתיהן מכוניות לא קלות משקל, עם כוח בלתי מבוטל, מרחב פנים גדול ומפנק.

עריכה אחרונה על ידי Fox המקורי
פורסם

המונדאו זה רמה מעל המכוניות האלה, טיטניום 240 תתן לך חווית נהיגה אחרת לחלוטין, לא רק מהירות, אחיזת כביש , יציבות ועוד הרבה דברים, רק תקח בחשבון שיש הוצאות תחזוקה נלוות כמו החלפות שמן גיר וכאלה שמייקר את עלויות התחזןקה, צריכת דלק יותר גבוהה מהפיאט מן הסתם, אצלי בערך בנהיגה משולבת עיר עליות ובין עירוני אני מוציא 1/11 ומתדלק 98 כל הזמן.

המונדאו גדולה, גם בחוץ גם בפנים, אני רואה בזה יתרון, יש המון מקום, הרכב כבד ומאוד בטוח, קשיח מאןד ושום דבר לא מקרקש לך.

אבל לגודל מתרגלים ואשתי בהתחלה לא הייתה מוכנה לנהוג על הרכב, עכשיו היא לא יורדת מהאוטו.

אבל, אם אתה מחפש רכב קטן או מאוד חסכוני בדלק אז אל תכליל את המונדאו, בשיוט של אפילו 150 הרכב אוכל לפי המחשב שלו 1/14.5

ב 100 קמש הצריכה מעןלה, אך לרוב יש פקקים רמזורים ובאמפרים.... שמעלים את הצריכה.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

לדלתא מנוע 1.8 טורבו מצוין וחזק 200 כ"ס עם גיר פלנטרי ואמינות סבירה. הוצאות האחזקה יהיו גבוהות יותר מאלו של הבראבו גם בטיפולים שוטפים, גם בתחזוקת שבר, גם צריכת הדלק כמובן, קח בחשבון 10-20 אחוז יותר.

פורסם

בגלל שרשמת שאתה מחפש חווית נהיגה ובנוסף יותר כוח אני יותר ממליץ על המונדאו טיטניום 240.

אין לי נסיון עם הדלתא אבל ממה שקראתי וכמו שרשמו כאן אנשים הנאה מנהיגה אין שם ממש.

עלויות האחזקה של המונדאו אולי יהיו גבוהות אבל לא חושב שהרבה יותר מהלנציה. בדוק גם עלויות ביטוח, יש מצב שתגלה שרכב נדיר (לנצ'יה) הוא גם יקר לביטוח וזה בהחלט נכנס לסעיף האחזקה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...