Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פתאום אין בלמים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייב לציין שהדוושה יורדת עדיין הרכב בולם מעולה. זה לא שהרכב גולש. למישהו יש מושג מה עלות של משאבה כזו?

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם תצליח להשיג משאבה כזאת מפירוק כי הביקוש גדול, חדשה תעלה כמה אלפים טובים ושיפוץ שלה זה הכיוון שאתה צריך ללכת אליו.

פורסם

עידכון:

קיבלתי מספר הצעות ממוסכים מרכזיים:

1. החלפת משאבת abs חדשה ומשאבה מרכזית חלופית כולל עבודה 6000₪ שנה אחריות

2. שיפוץ משאבה 2000₪ חצי שנה אחריות

3. החלפת משאבת abs מפירוק 1800₪ 3 חודשים אחריות

4. קניית המשאבה חדשה 3500₪ (מחנות חלקים של מאזדה)

בקיצור: חדש? מפירוק או שיפוץ?

פורסם

השאלה - מדוע המשאבה כושלת, אם אטמים, אפשר ויש בלאי גם במשאבות מפירוק וזה סיכון.

אם כשל חשמלי, אולי הבעיה ברכב , החלפת מצבר כושלת או קצר, והמשאבה מפירוק תהיה בסדר.

אם שימוש בנוזל בלמים לא תקין, אפשר ואם נמלא מעכשיו נוזל מתאים, ירד הסיכוי לבעיה.

באמת יש כאן דילמה - הייתי חושש מפירוק, הייתי מתקין, חדשה או משופצת.

ובמקביל שואל ובודק, מדוע המשאבה כושלת.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

דיי!

נמאס!!!

אתה מסכן את כל הסובבים בכביש בשאלות וההתעכבויות המיותרות האלה ואתה ממשיך לנסוע באוטו עם תקלה מסכנת חיים כאילו הכל בסדר.

אני לא מוכן שהפורום יתן יד לדבר הזה.

תקן את התקלה מיד ואל תמשיך לנסוע ברכב כל עוד התקלה לא תוקנה!

השרשור ננעל!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...