Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחותי הציעו את אחת מה שתיים

הכסף בגדול אותו דבר

מה אתם יכולים לספר מבחינת הנוחות ל 2 ילדים עם בוסטרים ?

פורסם

הראפיד הרבה יותר גדולה, מרווחת, בגאז' יותר גדול ונגיש בפער. היא יותר חזקה באופן משמעותי.

שיקולים כמו אמינות שבהם הראפיד מפגרת אחרי ה-I25 לא רלוונטיים אם הרכב בליסינג.

פורסם

ראפיד לדעתי עדיפה תודות לתא מטען גדול משמעותית ויחידת הנעה נמרצת בהרבה מזו העתיקה שנמצאת ביונדאי. לא יודע מבחינת בוסטרים אבל עד כמה שישבתי מאחור הראפיד הייתה מרווחת יותר.

שתיהן לא נוחות ממש.

היתרון היחיד שעולה לי בנוגע ליונדאי הוא אמינות עדיפה אבל זה גם ככה לא משנה כי הרכב בליסינג.

פורסם

כמו שאמרו מעלי - יחידת ההנעה בראפיד טובה בהרבה.

נוחות: ה-i25 לא הייתה לי נוחה. בראפיד לא נהגתי אך כנוסע הרגישה בסדר.

בוסטרים - בשניהם יש מקום ל-2 כיסאות בטיחות (ונשאר מקום לשקית במבה בין הילדים).

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

ראפיד יותר נוחה ומרווחת לדעתי ויחידת הנעה טובה משמעותית,

היתרון שח היונדאי יהיה כנראה רק בגיר ובאמינות (אבל זה ליסינג).

פורסם

הגיר הרובוטי בראפיד לא שורד לרוב את התעללויות הליסינג, תיקונים שלו מחוץ לאחריות עלולים לעלות לא מעט.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

רכב בליסינג? אני הבנתי יוצאת ליסינג(הראפיד 1.4 כבר תקופה לא מוצעת בליסינג ובמקומה יש את ה1.2).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...