Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אישתי מחפשת רכב מיני ומצאה i20 שנת 2011 יד ראשונה עם 55 אלף ק"מ מאישה זקנה.

המחיר על הרכב הוא כ-2,500 ש"ח מעל המחירון.

בהנחה שהכל בבדיקה יהיה בסדר (במידה ואחליט שנעשה את הבדיקה - תלוי במחיר הסופי) - האם קניית רכב כזה שווה את התוספת מעל המחירון ?

אני יודע שהשוק מוצף ואני רואה מגרשי מכוניות מלאים בכל מקום...

עריכה אחרונה על ידי gshhar
פורסם

רכב בן 6 עם כזה קילומטראז' זה יפה מאד.

מצד שני - אמא שלי מכרה בשנה שעברה יונדאי כזאת שנת 2013 ב-2000 ש"ח מתחת למחירון.

יד ראשונה, קילומטראז' נמוך, בלי תאונות, מטופל במורשה בלבד.

פורסם
אישתי מחפשת רכב מיני ומצאה i20 שנת 2011 עם 55 אלף ק"מ מאישה זקנה.

המחיר על הרכב הוא כ-2,500 ש"ח מעל המחירון.

בהנחה שהכל בבדיקה יהיה בסדר (במידה ואחליט שנעשה את הבדיקה - תלוי במחיר הסופי) - האם קניית רכב כזה שווה את התוספת מעל המחירון ?

אני יודע שהשוק מוצף ואני רואה מגרשי מכוניות מלאים בכל מקום...

קילומטרז מאוד נמוך ובלי פגיעות/שיפשופים?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

מה מחירון של הרכב?

למצוא יונדאי עם ק"מ נמוך ומיד פרטית לא פשוט, ואם אכן הרכב שמור עם היסטורית טיפולים ובמידה והמחיר שלו ביחס למודעות ביד 2 לא מוגזם הייתי רוכש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
יד ראשונה.

אם הרכב המצב ממש טוב, הייתי לוקח עם קצת מאמץ לנסות ולהוריד כמה שקלים.

הרכב הזה קיים בשוק כמו עגבניות, אבל אם נפלת על משהו טוב, זה שווה את זה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

בשבוע שעבר מכרה חברת פורום רכב דומה מבחינת הנתונים (אאל''ט) בכמה אלפים מתחת למחירון, לאחר שפרסמה תקופה במחיר גבוה יותר ולא היו טלפונים.

אני ממליץ להמתין להתגמשות של המוכרים.

סה''כ לא אוטו נדיר במיוחד.

וק''מ נמוך באופן יוצא דופן גם הוא לא מציאה, כי ברוב המקרים שמדובר על רכב שנסע בעיקר בתוך העיר והבלאי למכלולים השונים גבוה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אינך סוחר ולא מתפרנס מסחר בכלי רכב, ולכן ההחלטה אם לשלם יותר, תלויה בעובדה האם זה שווה לך 2500 ש"ח מעל המחירון או לא. ביודעך שלא תקבל את התוספת הזאת בחזרה כתמכור את הרכב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
זהו שזמן להמתין אין לנו כ"כ

במצב דומה לשלך שכרתי רכב ידני וקטן . זה מוריד את הלחץ לקנות מהר ועכשו

עלה לי 2100 לחודש וזה למעשה פחות כי אין ביטוח , רישוי ואחזקה על הרכב השכור

אם המוכרת הנ"ל תתגמש , תחזיר לעצמך את ההשקעה ויותר מכך

גם אם לא , תחפש בצורה יותר רגועה

פורסם

וודא עם המוכרת שאם משהו בבדיקה לא בסדר אז זה יוריד מהמחיר. שאל אם יש גמישות קלה ומקסימום תקנה באיזה אלפיה מעל המחירון. אם אתה קונה את האוטו ל3-4-5 שנים אז האלף שקל האלה חסרי משמעות, בטח ביחס לנתוני הבסיס של האקזמפלר הזה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה דגם מאובזר? יש ספר טיפולים מיום עליה לכביש, טופל כל שנה לפי זמן ולא לפי ק"מ?

יד ראשונה רשום על שם מי שבפועל מוכר את הרכב?

אם כל התשובות "כן", קח לבדיקה.

בבדיקה יתגלו ליקויים כאלה ואחרים, תנסה על סמך זה לקזז כמה אליפות מהמחיר ואם יש נכונות לסגור על מחיר הגיוני (מחיר הגיוני זה מחיר שמשקף את מצב הרכב הספציפי ולא דווקא מצב של רכב דומה מליסינג עם פי 3 קילומטרז'), אפשר לדעתי לקנות.

אבל תנסה להתמקח, למשל אם האוטו עדיין עם הצמיגים המקרויים, תעמוד על כך שיורידו לך 1500 ש"ח. כנ"ל אם יש טסט קרוב או טיפול קרוב.

ובדגול, אם הרכב טוב, אין משמעות לכמה אלפים לפה או לשם.

----------------------------------------------------

האמת, לא ממש מעניין איזה טלפון יש לכם. משתמשי Tapatalk, כנסו בבקשה ל Settings -> Signature ותעבירו למצב כבוי.

פורסם

משום מה נזכרתי בפרסומת הזו

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...