Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי שאין התלהבות... ובכל זאת לאור שהרכב במצב נדיר, אשמח לדעתכם

האם הייתם נוגעים ברכב שהוא במצב מעולה למרות שאין לו מוניטין משהו?!

רנו סימבול, יד שנייה, 2009

יש ספר טיפולים, הכל נעשה במוסך מורשה.

ללא תאונות, ללא פחחות.

הרכב נראה טוב מאוד מבחוץ ומבפנים

124000 ק"מ.

לא הייתי מחפשת מראש רכב כזה בלוחות, אבל זה רכב של שכן והוא ממש מטופח.

מבקשים עליו 18000-19000 ש"ח.

אני בחיפוש במסגרת 25-28000 ש"ח

לרכב עם באגז' גדול (500 +-), בטיחותי, ואמין.

מחפשת גם : סוזוקי SX4 , קאיה סיד או יונדאי I30 סטיישן.

פורסם

אני מניח שמעטים מחפשים רכב כזה ולכן המחיר צריך להיות בהתאם. גם כחדשה אני חושב שלא נתנה איזו תמורה יוצאת דופן ולכן לא נמכרה בהיקפים משמעותיים.

לא הייתי פוסל על סמך המוניטין. אדרבא, מוניטין גרוע מביא למחיר מוזל. ולא תמיד המוניטין מוצדק.

צריכה להיות זולה משמעותית מרכבים עם נתונים דומים מהחלופות שאת פרטת.

אני לא יודע עד כמה המחירון מייצג אבל זה רכב שגם אם הוא מטופל ומלוקק לא נמכר להערכתי במחירון. וזה כמובן יתרון עבורך (אף שמחפשי יד שנייה לפעמים מתבלבלים בעניין הזה)

פורסם

החל משנת 2007 רנו בעצם משתמשים במכלולים מכאניים של ניסאן מתחת למחסה המנוע - האמינות סה"כ טובה והתחזוקה גם שפויה.

זו אכן קליאו סדאן - רכב דווקא מאוד נחמד ומאוד פרקטי אבל סופר פשוט למראה חיצוני וגם פנימי.

אם הרכב אכן שמור ועשו טיפולים בזמן - תבדקי אם צריך לעשות לרכב הזה טיפול טיימינג בקרוב ואם הגיר תקין - השניים האלו יהיו בעלי משמעות נוספת למיקוח על המחיר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה יופי של אוטו, עם מכלולים ותיקים ומוכחים.

אם הוא גם מטופל זה מצוין.

בזמנו כחדש, הקטע שלו היה תא מטען גדול כתמורה לכסף - אבל כל היתר היה מיושן מאוד - ולכן הוא לא נמכר היטב.

הוא לא הספיק להתבסס בארץ, כי החל משנת 2010 החלו לדרוש ESP ולרכב הזה לא הייתה את המערכת - ולכן הופסק השיווק.

מה שקרה בפועל זו התרסקות של המחירון, כי הרכב לא הספיק להיות מוכר בכלל - לדעתי את עושה רכישה טובה, במסגרת התקציב.

פורסם

כמה דברים:

1. אני לא חושב שמדובר במכלולים של ניסן. הגיר, די בוודאות, הוא הגרסה של רנו ל-al4.

2. מדובר למיטב זכרוני ברנו קליאו דור שני סדאן, רכב די מיושן אפילו לתקופתו. להבנתי, פרט לנפח תא המטען, אין לו יתרונות כלשהם.

3. במחיר הזה, לדעתי יש אלטרנטיבות עדיפות מאותו שנתון, כמו פוקוס דור שני או סיטרואן c4, אלא אם כל ליטר (בתא המטען) משנה.

לא שמדובר ברכב רע, רק מיושן וכנראה פחות בטוח מאלטרנטיבות אחרות בתקציב, לדעתי.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

בלי קשר לרכב הספציפי, עדיף לא לקנות רכב ממישהו שיש הכרות ישירה קודמת.

מעבר לשיקול של אם הרכב טוב או לא, קיימים עוד שיקולים שלא רלוונטיים אבל הכרחיים.

עד כמה אפשר להתמכח עם מישהו שמכירים, האם תוכלי להציע הצעה נמוכה, בהתאם לכמה שאת חושבת שהרכב שווה, המוכר עלול להיפגע ולחשוב שמדובר, בצדק או לא בצדק, בהצעה מזלזלת, ויווצר מצב לא נעים לאף צד.

שזה בן אדם שאת לא מכירה, אין בעיה, ממשיכים לא קרה כלום. שזה שכן שאת רואה יום יום עלול לסתם לעורר אינטריגות.

לקחת לבדיקה, בבדיקה תגלי שהרכב הבובה הזה, עם פגיעת שאסי קשה. (לא בטוח שבעל הרכב בכלל ידע מזה).

אז נכון לא תרכשי את הרכב, אבל מעכשיו תחיי בהרגשה שהשכן הזה רמאי ושקרן ועלה לך 500 שקל לגלות את זה.

מה יקרה אם הרכב, שטופל כל חייו, ולא היו תקלות אבל את והמזל שלך, יום אחרי שהעברת בעלות (או אפילו חצי שנה אחרי) הולך מנוע.

מה תעשי אז ? תדפקי לו בדלת ותבקשי החזר ? השתתפות ? ואם לא יסכים ? תריבו ?

העסקה הטובה ביותר בין מוכר לקונה, היא כשאין אינטרסים חבויים והמוכר רק רוצה למכור והקונה רק רוצה לרכוש.

בלי לא נעים ובלי "מה יחשוב עליי אם ככה או ככה.

רכב לא מוכרים לבני משפחה ומכרים. מקסימום מכרים-של-מכרים וגם זה עם כוכבית

פורסם
כמה דברים:

1. אני לא חושב שמדובר במכלולים של ניסן. הגיר, די בוודאות, הוא הגרסה של רנו ל-al4.

2. מדובר למיטב זכרוני ברנו קליאו דור שני סדאן, רכב די מיושן אפילו לתקופתו. להבנתי, פרט לנפח תא המטען, אין לו יתרונות כלשהם.

3. במחיר הזה, לדעתי יש אלטרנטיבות עדיפות מאותו שנתון, כמו פוקוס דור שני או סיטרואן c4, אלא אם כל ליטר (בתא המטען) משנה.

לא שמדובר ברכב רע, רק מיושן וכנראה פחות בטוח מאלטרנטיבות אחרות בתקציב, לדעתי.

1. נכון מאוד, אין בדגם הזה שום חלק של ניסאן.

2. לא מדוייק, הרכב עקרונית מבוסס על קליאו דור 3 אבל לא ב 100%. יש כמה חלקים ששיכים לדור 2. לא הרבה, הרוב דור 3.

הרכב באותה נקודת זמן (2009) לא היה מיושן בהתחשב בכך שקליאו דור 3 הוצגה רק שנתיים או שלוש קודם.

3. זה רכב שמיוצר (ובמידה מסויימת גם מפותח) על ידי החטיבה הטורקית של רנו, רכב שעיקר ייעודו למדינות מתפתחות.

ממוקם בסולם הדגמים קצת מעל רנו לוגאן שהייתה באותה תקופה עוד יותר זולה ובסיסית.

בהמשך, לאחר הצגת דור חדש של לוגאן גירסאות סדאן של קליאו שהיו בדור 2 ו 3 בוטלו, לוגאן תפסה לגמרי את המקום הזה בשוק.

סיטרואן C4 ופוקוס באמת עדיפדות אבל כאן מדובר ברכב במצב טוב מבעלים מוכרים ויש לזה חשיבות גדולה מאוד. בכל מקרה לדעתי יש מקום להוריד עוד קצת במחיר, אין לדעתי ביקוש בכלל לגדם הזה בשוק.

----------------------------------------------------

האמת, לא ממש מעניין איזה טלפון יש לכם. משתמשי Tapatalk, כנסו בבקשה ל Settings -> Signature ותעבירו למצב כבוי.

פורסם
אם את רוצה sx4 שאני אישית יודע שננהגה בעדינות וטופלה היטב, תביטי פה

http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CarID=4545796

הרכב של שכנים שלי ושמור מעולה

Sent from my A0001 using Tapatalk

תודה, מעוניינת בדגם סדאן, תא המטען גדול משמעותית בסדאן לעומת 5 דלתות.

פורסם

אם בטיחות היא משהו שחשוב לך - הסימבול היא מפחות בטיחותיות בקבוצה ושיווקה בארץ הופסק משום שלא היתה לה גירסה עם בקרת אחיזה (שכל רכב פרטי שיובא מינואר 2010 ואילך חייב בה) חלקי פח ופלסטיק ייחודיים לדגם קשה עד בלתי אפשרי להשיג בגלל שהרכב נמכר בכמות די זניחה כאן.

לו אני במקומך - הייתי מוותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...