Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז איזה כלל מפתח אפשר לקבוע להדיוט:

זמן- אחרי כמה זמן, למשל: 3 שנים?

ק״מ- אחרי כמה, למשל: 40k?

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין כלל ברזל - זה משתנה בין הדגמים ( השחיקה והיובש ), אופן שימוש ( סגנון נהיגה, סוג הכבישים, לחצי אויר ), תקינות פרונט, בולמי זעזועים, סוג הרכב. אבל בממוצע, זה 3 שנים או 50-60 אלף קילומטרים לרכב רגיל, צמיגי נוחות, נסיעה ללא כבישי חצץ, נהיגה מנהלתית.

עדיין מדי פעם צריך לבדוק ויזואלית את מצב הצמיגים - עומק החריצים וסימני יובש ( סדקים ). הרבה פעם הצמיגים מתייבשים כאשר יש עליהם עוד הרבה בשר, והרבה אנשים לא יודעים לזהות סימני התייבשות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אצלך זה לא פאלקן 912 , הרכב חונה כל הזמן בצל ובקושי נוסע ( תנאים יוצאי דופן ). פעם היה לי זוג צמיגים סיניים ממותג Minerva. לא היו עליהם סימני שימוש ולא יובש אחרי שנתיים, אבל האחיזה היתה גרועה וגם ההרגשה שבמקום גומי הם עשויים מפלסטיק. צמיגי צריכים להישחק וזה בסדר שהם מתייבשים בחום ושמש אחרי 3 שנים. אם לא - כנראה הם נוצרו מחומר שהוא לא בדיוק גומי, ויש לזה חסרונות ( בהיבט בטיחותי ).

לצמיג יש עוד רכיבים מלבד גומי והם מתבלים גם אם אינך רואה זאת.

7 שנים הם יותר מידי לצמיגים גם אם לא נראה עליהם שבלו.

לא הייתי מקבל מעבר טסט כראייה לאיכות הצמיג.

את הרכב של חמותי העבירו עם צמיגים יבשים ואחד מהם גם במידה שונה מהמותר

הרכב גם ככה לא נוסע. בסך הכל עומד באותו מקום. אני מעביר אותו טסט פעם בשנה בכדי שהעירייה תרד לי מהגב. ברור לי כשמש שיש הבדל בתיפקוד ובאחיזה של צמיגים סיניים לעומת צמיגים איכותיים יותר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

הי חברים סורי שנעלמתי מעלה תמונות של הצמיג צלמתי כמה שיותר מידע במבט קרוב יש סדקים אבל תגידו לי אתם עד כמה זה חמור. יש לי כסף להשקיע בצמיגים עד 1500 פלוס פרונט והכל.IMG_20170514_141755.jpgIMG_20170514_141807.jpgIMG_20170514_141816.jpgIMG_20170514_141828.jpgIMG_20170514_141831.jpg

PEUGEOT 206XS

פורסם

לדעתי, אפשר להמשיך לנסוע, לא נראה שהמצב חמור. לפני החורף הבא תשקול שוב את העניין .

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לדעתי, אפשר להמשיך לנסוע, לא נראה שהמצב חמור. לפני החורף הבא תשקול שוב את העניין .

האמת שכמעט בכל פניה חדה או עליה על במפר יש מין הרגשה שהגלגלים מסתובבים באוויר כמו מין החלקה כזאת, אני לא יודע אם זה קשור לחלקי פרונט או לגלגלים עצמם, במוסך אמרו שהמשולשים כבר גמורים והצמיגים יבשים הם יכולים להגיד מה שבא להם, אני יחליף משולשים כי כבר יש לי בבית ואני אבדוק אם זה פותר את זה.

PEUGEOT 206XS

פורסם

אל תחכה עם זה - כנראה יש בעיה בטיחותית. תחליף משולשים דחוף, ואם אתה עדיין מרגיש בעיה באחיזה, תחליף צמיגים גם כן.

אולי סגנון הנהיגה שלך דורש צמיגים בעלי אחיזה משופרת , ויש כאלה במידה שלך. בצד שני, לפי מצב השחיקה, הנהיגה רגועה למדי.

פורסם
אל תחכה עם זה - כנראה יש בעיה בטיחותית. תחליף משולשים דחוף, ואם אתה עדיין מרגיש בעיה באחיזה, תחליף צמיגים גם כן.

אולי סגנון הנהיגה שלך דורש צמיגים בעלי אחיזה משופרת , ויש כאלה במידה שלך. בצד שני, לפי מצב השחיקה, הנהיגה רגועה למדי.

הרכב אצלי שנה, הנסיעה היא כמו סבתא זקנה מדי פעם מתפרעים. בכל מקרה על איזה צמיגים אתה ממליץ דרישות 1 נוחות ושקט 2 אחיזה ובטיחות 3 בלאי/שחיקה

PEUGEOT 206XS

פורסם

לא הייתי קונה פאלקן אלא דגמים אחרים:

Dunlop bluresponce

Continental conti premium contact5

Goodyear efficient grip perfomance (לא תורכי)

http://tires.yad2.co.il/compare?diameter=5&aspectRatio=15&width=17&Page=3

שאלה- האם קוד מהירות V שיש לך על הצמיגים הנוכחים מופיע גם ברישיון הרכב?

פורסם

לא רע, אבל יש צמיגים יותר טובים, שאוחזים יותר טוב, מרגישים נוחים יותר ומתייבשים יותר לאט. לדעתי, כל זה שווה 400₪ הפרש לתווך של 3 שנים.

פורסם
צמיגים צריכים להישחק וזה בסדר שהם מתייבשים בחום ושמש אחרי 3 שנים. אם לא - כנראה הם נוצרו מחומר שהוא לא בדיוק גומי, ויש לזה חסרונות ( בהיבט בטיחותי ).

דוגמא של צמיג Westlake מעל 7 שנים מתאריך ייצור. לא חונה בחניה מקורה, קילומטרז' נמוך מאוד. כנראה באמת זה עשוי מסוג של פלסטיק כי אין סימני יובש בכלל.

20170516_090839-1.jpg20170516_091117.jpg

----------------------------------------------------

האמת, לא ממש מעניין איזה טלפון יש לכם. משתמשי Tapatalk, כנסו בבקשה ל Settings -> Signature ותעבירו למצב כבוי.

פורסם

מה שנת הייצור של הרכב?

• תוכן חדש...