Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין קשר בין "בשר" לבין יובש.

אם יש הרבה סדקים וחריצים על דופן הצמיג זה אומר שהוא כבר די יבש.

ולמה רכשת את ה-ZE912 כאשר יש בשוק כבר הרבה מאד זמן את ה-ZE914 החדש והמוצלח יותר?

פורסם

פאלקן 912 בדרך כלל אחרי 3 שנים על הרכב יבשים מאוד, אלא אם הרכב חנה תמיד בצל.

תחליף אותם. למעשה, 3 שנים זה מה שרוב הצמיגים מחזיקים לפני שהם מתייבשים, ללא קשר לעומק חריצים ( שחיקה ).

לא בכל המידות ב 2014 היה דגם ze 914.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

סורי שאני מתפרץ ככה לשיחה, אבל יש כאלה שאומרים שזה תלוי גם במספר ק"מ שעברו הצמיגים או שזה נטו מספר השנים על הכביש..

פורסם

זה תלוי בהמון גורמים - סגנון נהיגה ואופי שימוש, מזג אוויר, סוג הצמיג ועוד. כל מקרה לגופו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

נכון . גם וגם .

ברכב ליסינג שהיה לי הברידג'סטון המקוריים הוחלפו לאחר שנה ורבע ו60000 ק"מ .

לעומת זאת , ברכב של חמותי לקח 5 שנים ו18000 ק"מ (כן כן) עד שהברידג'סטון המקוריים התייבשו ונסדקו

פורסם
יש לי צמיגים מהחודש השני לשנת 2014, ויש להם עוד בשר אם זה משנה אז הם פלקן ZE912

במוסך אמרו שהם יבשים, איך בודקים?

שים תמונה.

צמיגים לא קונים במוסך, אז אין להם אינטרס...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

רוב התגובות לא הביאו אותי נכון כנראה באשמתי.

אני בעל הרכב שנה, אין לי מושג למה קנו X ולא Y.

ובשר הכוונה נשאר עוד גומי לנסוע עליו והם לא שחוקים.

על הצמיגים אין שום חתכים למניהם וחורים הצמיג נראה בסדר לגילו,

PEUGEOT 206XS

פורסם

כן, זה אפשרי כי הצמיגים יבשים ויש בהם עדיין בשר.

במידה והם יבשים - רצוי להחליף.. העלה תמונות ונייעץ לך.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
פאלקן 912 בדרך כלל אחרי 3 שנים על הרכב יבשים מאוד, אלא אם הרכב חנה תמיד בצל.

תחליף אותם. למעשה, 3 שנים זה מה שרוב הצמיגים מחזיקים לפני שהם מתייבשים, ללא קשר לעומק חריצים ( שחיקה ).

לא בכל המידות ב 2014 היה דגם ze 914.

רכב חונה בצל, צמיגים שבקושי נסעו עם תאריך ייצור משנת 2010. עברו טסט לפני כמה ימים. הרכב חזר לחנות בצל. אין סדקים אין כלום. צמיגים סיניים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אצלך זה לא פאלקן 912 , הרכב חונה כל הזמן בצל ובקושי נוסע ( תנאים יוצאי דופן ). פעם היה לי זוג צמיגים סיניים ממותג Minerva. לא היו עליהם סימני שימוש ולא יובש אחרי שנתיים, אבל האחיזה היתה גרועה וגם ההרגשה שבמקום גומי הם עשויים מפלסטיק. צמיגי צריכים להישחק וזה בסדר שהם מתייבשים בחום ושמש אחרי 3 שנים. אם לא - כנראה הם נוצרו מחומר שהוא לא בדיוק גומי, ויש לזה חסרונות ( בהיבט בטיחותי ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
רכב חונה בצל, צמיגים שבקושי נסעו עם תאריך ייצור משנת 2010. עברו טסט לפני כמה ימים. הרכב חזר לחנות בצל. אין סדקים אין כלום. צמיגים סיניים.

לצמיג יש עוד רכיבים מלבד גומי והם מתבלים גם אם אינך רואה זאת.

7 שנים הם יותר מידי לצמיגים גם אם לא נראה עליהם שבלו.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...