Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

LG G3 או מצלמת פנסוניק בת 7 שנים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני עומד לטוס לחו"ל.

הטלפון הוא LG G3- (16GB) קצת איטי בזמן האחרון.

המצלמה היא :

https://www.dpreview.com/products/panasonic/compacts/panasonic_dmczs7

Focal length (equiv.) 25–300 mm

למצלמה יש יתרון של זווית רחבה, וזום גדול.

חשבתי לקחת אותה ולצלם איתה.

מה דעתכם?

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

המצלמה פותחת לפניך עלם רחב של אפשרויות, שאף טלפון אינו מסוגל להציע, אפילו באופן חלקי.

החסרון - להסחב עם עוד גאדג'ט .

כמובן שכדי להפיק ממצלמה את המיטב צרך ללמוד לצלם, וגם אם אתה יודע לצלם - להכיר את הטריקים והשטיקים של המצלמה הספציפית.

בנאור - החל בהגדרת הצרכים, המשך בהגדרת התקציב, ואז יהיה מקום לדיון בבחירת הציוד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מבחינת איכות התמונה בתנאי תאורה טובים לא בטוח שלפנסוניק יש יתרון, היתרון העיקרי שלה זה הזום, כי אחרי הכול מדובר בחיישן CCD קטן יחסית, לא משהו מיוחד שיתמודד בתנאי תאורה לקויים למשל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני לא מתכוון בינתיים לקנות מצלמה.

את המצלמה הזו אני מכיר, והיא בסה"כ עושה עבודה טובה.

אני באמת חושב שאקח אותה עם הטלפון הנוכחי ,אני לא יכול לצלם תמונות בחשיפה ארוכה למשל.

אני יודע לצלם באופן בסיסי, ומכיר את מושגי היסוד.

פורסם

קח בחשבון שהטלפון יתמלא מהר מאוד בתמונות (אם אתה מתכוון לצלם הרבה) וייחסם/ יהיה איטי עוד יותר, אם אני זוכר נכון, אין חריץ הרחבה לדגם הזה.

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

זה כניראה תלוי איזה צלם אתה ומה אתם מתכוון לעשות

אני אישית לא צלם, לא מבין בזה כלום ולא רוצה להבין, כול מה שאני עושה זה להוציא מצלמה, לשים על AUTO ולצלם

ומנסיון של LG G4 ו- CANON SX210, לתנאים כאלה כמו שציינתי, ה-G4 עשה עבודה טובה יותר.

פורסם

יש לי מצלמה כזו.

אישית כבר כמה שנים מסתובב רק עם הטלפון, הכול נשמר בענן אין בעיה של מקום ואפשר לצפות מתי שרוצים.

אם אתה צלם חובב אז זה כבר משהו אחר כפי שאמרו לך.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
מבחינת איכות התמונה בתנאי תאורה טובים לא בטוח שלפנסוניק יש יתרון, היתרון העיקרי שלה זה הזום, כי אחרי הכול מדובר בחיישן CCD קטן יחסית, לא משהו מיוחד שיתמודד בתנאי תאורה לקויים למשל.

היתרון הוא לא רק הזום. היתרון הגדול הוא שאתה לא תקוע על אורך מוקד של הסלולרי, שיש הרבה מצבים/דברים שהוא לא טוב לצילום.

מבחינת איכות תמונה... לא יודע.

הקומפקטית הזו נחשבה לטובה יחסית לז'אנר לזמנה, אבל עבר ה-מון זמן.

הייתי לוקח אותה. מקסימום, לא תהיה שימושית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בן אור - כמה אמורה לעלות לך הלומיקס? חדשה או משומשת? אם משומשת - כיצד תבדוק את מצבה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם כבר יש לך את המצלמה, קח אותה. אם לא, ובמיוחד אם היא עולה יותר מכמה מאות שקלים, וותר. חוץ מגמישות של זום (רחב ורחוק יותר משל הטלפון) אני בספק שהיא תספק לך איזשהו יתרון. מבחינת מצבי צילום (ידני, חשיפה ארוכה וכו'), אפשר להוריד אפליקציה שתפתח לך את האופציות האלה בטלפון. הממשק יהיה קצת יותר מסורבל מהמצלמה, וגם זה לא בטוח.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

המצלמה הזו, כבר אין לה ערך כספי.

Sent from my ONE E1001 using Tapatalk

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

יש לי את הzs5 שהיתה הדור הקודם לפני הzs7 ויש לאשתי את הg3.

הzs5 עולה באיכות התמונות בצורה חד משמעית ובכל פרמטר על הg3.

צילמתי איתה לדעתי, אלפי תמונות במהלך השנים האחרונות.

בטיול האחרון הטלפון היה מיועד לשיחות בלבד.

עריכה אחרונה על ידי NirLevi
פורסם
היתרון הוא לא רק הזום. היתרון הגדול הוא שאתה לא תקוע על אורך מוקד של הסלולרי, שיש הרבה מצבים/דברים שהוא לא טוב לצילום.

מבחינת איכות תמונה... לא יודע.

הקומפקטית הזו נחשבה לטובה יחסית לז'אנר לזמנה, אבל עבר ה-מון זמן.

הייתי לוקח אותה. מקסימום, לא תהיה שימושית.

חזרת עד מה שאמרתי במילים אחרות, הזום נותן לך את אורך המוקד המגוון, יתרונו ידוע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)
בן אור - כמה אמורה לעלות לך הלומיקס? חדשה או משומשת? אם משומשת - כיצד תבדוק את מצבה?

אם זה לא הובן עד כה, המצלמה הזו ברשותי... אצלינו כבר מ- 2011...

אני לא רואה שום הגיון בלקנות מצלמה קומפקטית שיוצרה ב-2010.

אקח אותה, מקסימום לא אשתמש גם ה- G3 עכשיו לא במיטבו והוא דיי איטי.

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

תלך לאנשהו, תצלם את אותו הדבר עם הטלפון ואחר כך עם המצלמה, תשווה את איכות התמונות, קח בחשבון שבמקרה של מצלמה צריך להיסחב עם עוד מכשיר, ואז תחליט אם ההבדל באיכות התמונות (אם קיים) שווה את ההתעסקות עם ציוד נוסף.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...