Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חג שמח וכשר

.

.

מכרתי את הרכב שלי ואני מעוניין ברכב משפחתי-לעצמי (בודד) שישרת אותי מהעבודה לבית, בערך 25 קילומטר הלוך חזור, בלי גיחות מחוץ לעיר מידי פעם.

אני מעוניין ביפנית בלבד, אחרי האמינות של המאזדה 3 אני רוצה להמשיך עם האמינות היפנית,

תקציב שלי זה 40K והתעניינתי ב2 מכוניות שאני לא סגור עליהם,

הונדה סיוויק סדאן החדשה שנת 2008 או 2009 מנוע 1.8 בנזין

VS

מיצובישי לאנסר ספורטבק מנוע 1.8 ספורט שהיא הכי עדיפה בעיניי ומוכן לנסוע עשרות קילומטרים בשבילה,

חסרונות של ההונדה בשבילי: שנתון נמוך ונמוכה מידי

חסרונות לאנסר: אומרים שאין לה שוק

האם תיהיה לי בעיה למכור את הלאנסר בעתיד? אומרים שאין לה שוק ואני בקושי רואה ביד 2 או בכבישים את המכונית הזאת.

עם יש עוד אופציות אני אשמח

תודה

פורסם

הלאנסר מעט מיושנת,

דווקא לא חושב שהטענה שאין לה שוק נכונה - במודלים שאתה מחפש אתה אמור להיות בסדר מבחינת מודל, האם שווה לרדת כ"כ הרבה בשנתון למען לוגו של הונדה? בעיקר שאתה אומר שאתה מתחבר יותר ללאנסר? לדעתי מיותר - רכב ישן יותר לרוב אומר בלאי גבוהה יותר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

הייתי בהתלבטות דומה לפני כמה חודשים אחרי שמכרתי את ה206 ורציתי רכב גדול יותר.

הלאנסר נראית דומה לסיויק "על הנייר" אבל בתחושה הסיויק נותנת הרבה יותר.

הלאנסר מרגישה מאוד זולה ופלסטיקית,ההונדה מגובשת יותר.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

לפני יומיים מכרתי לאנסר 1.8 שנת 2010 מבלי לפרסם בכלל ביד 2 אלא משמועות פה לאוזן.

אחד הרכבים הטובים שהיו לי. אחרי 3 שנים בליסיג ביד הראשונה הכל היה עדיין מקורי וכלום לא התקלקל.

יחסית חסכונית (1:10 בער עם מזגן), די חזקה (לא כמו 1.8 אמור להיות גלל גיר רציף מסרס, אבל המצב ממש טוב בשימוש בתפעול ידני), פלסטיקה זולה בפנים

אבל עמידה ועדיין היה ריח של חדש אצלי.

במחירים שהיא נסחרת זו העסקה הכי טובה בשוק לדעתי לרכב משפחתי.

פורסם
הלאנסר מעט מיושנת,

דווקא לא חושב שהטענה שאין לה שוק נכונה - במודלים שאתה מחפש אתה אמור להיות בסדר מבחינת מודל, האם שווה לרדת כ"כ הרבה בשנתון למען לוגו של הונדה? בעיקר שאתה אומר שאתה מתחבר יותר ללאנסר? לדעתי מיותר - רכב ישן יותר לרוב אומר בלאי גבוהה יותר.

הייתי בהתלבטות דומה לפני כמה חודשים אחרי שמכרתי את ה206 ורציתי רכב גדול יותר.

הלאנסר נראית דומה לסיויק "על הנייר" אבל בתחושה הסיויק נותנת הרבה יותר.

הלאנסר מרגישה מאוד זולה ופלסטיקית,ההונדה מגובשת יותר.

ההונדה רכב טוב מהמיצובישי למרות שהאחזקה קצת יותר יקרה,ויקרה בלא מעט לעומת המאזדה.

אבל מיצובישי הפסיקה ליצר את הלאנסר לא? ואני מעוניין בספורטבק לא הדגם הרגיל הספורטבק יותר יפה אמרו שאין לה שוק יהיהלי קשה למכור

פורסם

קבעתי עם מישהו מצאתי ביד 2 לאנסר 1.8 2010 עשתה 120K

עכשיו שכן שלי שהוא מבין במכוניות אמר שאין לה שוק אני ימכור אותה בפחות כסף יקח לי זמן להגיע ל100 קמש היא בולעת דלק וכל מיני דברים רעים

פורסם

הוא צודק ברוב,

למכור יהיה קשה? לא יודע - אתה קונה רכב דיי ישן אם הוא יהיה שמור לדעתי שתגיע למצב של מכירה לא יהיה הבדל גדול.

סיוויק מזדקנת תהיה יקרה יותר לאחזקה ולא תהיה חסכונית באופן משמעותי בדלק, מה התקציב שלך? אולי יש פתרון ביינים הייתי בודק רכב כמו מאזדה 3.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
הוא צודק ברוב,

למכור יהיה קשה? לא יודע - אתה קונה רכב דיי ישן אם הוא יהיה שמור לדעתי שתגיע למצב של מכירה לא יהיה הבדל גדול.

סיוויק מזדקנת תהיה יקרה יותר לאחזקה ולא תהיה חסכונית באופן משמעותי בדלק, מה התקציב שלך? אולי יש פתרון ביינים הייתי בודק רכב כמו מאזדה 3.

לא אהבתי את המאזדה נמאס כבר ממנה מיציתי, מה רע בלאנסר? עד כדי כך היא חרא? מדובר ב1.8 לא 1.5, מה יקח לה הרבה זמן להגיע ל100 לא מבין מה יש לכם

תקציב 40

פורסם

הגיר הרציף גורם לכך שהרכב לא מאיץ מספיק מהר ממצב העמידה, יחסית לנתונים היבשים שלו - מנוע 1.8 עם 140 כ"ס (בהאצת ביניים אין הרגשה במחסור כוח). בנוסף, הרעש של המנוע בהאצה נשמע לדעתי חזק מדי בתוך הרכב. חוץ מזה, רכב נוח, מרווח, אמין ובטיחותי. אם אין לך בעיה להאיץ ממצב עמידה בצורה מתונה - לך על זה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

במעבר ממאזדה 3 דור ראשון, ללאנסר רציפה, אתה תרגיש שהרכב שאתה קונה רכב עייף. ( המאזדה לא חזקה ממנה, אבל זריזה יותר ומתקשרת יותר) כשתנהג תבין, ההונדה עדיפה על הלאנסר בהרבה, הייתי רוכש הונדה

לגבי הלאנסר כשקנייה, אני דווקא חושב שלא תסבול מירידת ערך קיצונית היות ורוב המחיר שלה נאבד כבר. אנשים מבקשים עליהם מחירים ריאלים ומוכרים בזמן, יש אנשים שמבקשים מחירים מופקעים ונתקעים איתם.\עושה רושם שכבר החלטת על הלאנסר היות ואתה שומע המלצות על רכבים אחרים וממשיך לשאול על הרכב, תתחדש

פורסם
הגיר הרציף גורם לכך שהרכב לא מאיץ מספיק מהר ממצב העמידה, יחסית לנתונים היבשים שלו - מנוע 1.8 עם 140 כ"ס (בהאצת ביניים אין הרגשה במחסור כוח). בנוסף, הרעש של המנוע בהאצה נשמע לדעתי חזק מדי בתוך הרכב. חוץ מזה, רכב נוח, מרווח, אמין ובטיחותי. אם אין לך בעיה להאיץ ממצב עמידה בצורה מתונה - לך על זה.

במעבר ממאזדה 3 דור ראשון, ללאנסר רציפה, אתה תרגיש שהרכב שאתה קונה רכב עייף. ( המאזדה לא חזקה ממנה, אבל זריזה יותר ומתקשרת יותר) כשתנהג תבין, ההונדה עדיפה על הלאנסר בהרבה, הייתי רוכש הונדה

לגבי הלאנסר כשקנייה, אני דווקא חושב שלא תסבול מירידת ערך קיצונית היות ורוב המחיר שלה נאבד כבר. אנשים מבקשים עליהם מחירים ריאלים ומוכרים בזמן, יש אנשים שמבקשים מחירים מופקעים ונתקעים איתם.\עושה רושם שכבר החלטת על הלאנסר היות ואתה שומע המלצות על רכבים אחרים וממשיך לשאול על הרכב, תתחדש

אני מקווה ש1.8 לא כמו 1.5, נהגתי על ה1.5 והוא ממש עגלה בפתיחה, לא מגיב לגז כמעט, רק מאוחר מרגישים, ב1.8 יהיה שונה?

• תוכן חדש...