Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפו האצ׳בק בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קפצה לי בפייסבוק פרסומת שהטיפו האצ׳בק כבר בארץ ותושק בפסח במסגרת מבצע מכירות עם מערכות בטיחות אדפטיביות (כך בפרסום). מישהו יודע עוד פרטים? קצת תמוה שהיבואן לא פרסם את זה באופן רשמי עדיין בשום מקום, בייחוד שהיא אמורה להגיע עם ה 1.4 טורבו וגיר ידני להבנתי. היא גם נראית הרבה יותר טוב לטעמי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה בדיוק תמוה? סמל"ת לא אוהבים למכור רכבים. בכל חודש יש שם תחרות איזו סוכנות הצליחה להעלות הכי פחות פיאטים לכביש.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

המטרה שלי לא היתה עוד שרשור קיטורים על סמל״ת (יש מספיק כאלה), אלא באמת רצון בפרטים למי שיש מושג. מדובר ברכב שכן יכול להוות תחרות טובה בסגמנט למי שמחפש מחליפה כלשהי לבראבו היחסית מבוקשת היום בשוק יד שניה.

פורסם

הופתעת מהתנהלות היבואן זה פשוט הרים לי להנחתה.

אתה צודק באופן עקרוני. השאלה מה יהיה המחיר ומה יהיה המפרט.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

גם אני ראיתי פרסום של הסוכנות בנצרת, לפי מה שהם כתבו יש גם דיזל.

אגב הם פרסמו גם הרשמה להשקת הסטלביו.

פורסם

המחיר 110 כולל בקרת שיוט אדפטיבית.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

עם מנוע 1.4 טורבו וגיר ידני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נראה שמדובר ב 110 ל 1.4 טורבו ידני "ספורטיבו" עם בקרת שיוט אדפטיבית, מערכת בטיחות אוטונומית ומסך 7 אינץ' בקונסולה המרכזית. מדובר במחיר השקה הכולל הנחה של 6,000 ש"ח. מעניין דווקא, למרות שבמקרה הזה נראה לי שהיה מצליח יותר עם הגיר הדו מצמדי של הג'ולייטה (שלא קיים כרגע גם בחו"ל לדגם הזה).

http://mca.fiat.co.il/TIPO_Family/?utm_campaign=TIPO_Family&utm_medium=display&utm_source=GDN&utm_content=desktop&utm_term=tipo_gdn&AttrValue=249&model=&gclid=CIbyjPWKitMCFXgz0wodT3kCiQ

פורסם

לא מדוייק. הטיפו סדאן באמת מכוונת יותר לשווקים מתפתחים. ההאצ'בק זה סיפור קצת אחר - מבחינת מנוע, אבזור, מערכות בטיחות ופרטים נוספים. היא דווקא לדעתי תחרות לא רעה (למרות שכנראה הייתי מעדיף את הלאון במחיר הזה).

פורסם

בעצם עכשיו, אחרי שהסתכלתי על מבחן הריסוק של הרכב - הגנה די עלובה על ילדים, אז כבר לא מעניין (אותי) מתי הסטיישן תגיע. :lol:

פורסם

רק בפורום הזה יכולים להתעניין בפיאט טיפו חדשה, הפורום מנותק מהעם :shock:

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תוכן חדש...