Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

ראיתי היום s-max 2013 מליסינג של AVIS, נראה שהוא במצב מדהים. אין שום תיקוני צבע, ופנים הרכב נראה כאילו יצא מהסוכנות.

החיסרון היחיד הוא 150K קילומטרים.

דורש על הרכב 67K.

השאלה כמה זה משמעותי הקילומטרז ומה יקרה עוד 5 שנים כשאני ארצה למכור עם 200K+

פורסם

מנוע טורבו וגיר רובוטי של פורד, הם די חדשים בשוק, ואף אחד לא יודע איך יתנהגו בחלוף הק"מ, אבל רכבים בעלי 7 מקומות ישיבה, תמיד יהיה קל יחסית למכור הלאה

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

פורסם

מה זה דיי חדשים? יש כאלה כבר 4 -5 שנים כאלה על הכביש שגמאו כמה מאות אלפי קמ (משותף למונדיאו ולגלקסי גם) , אפשר לקבל תמונה מסוימת על האמינות והבלאי של המכלולים האלה.

פורסם

רכב מעולה, אם שמור וטופל כפי שצריך, משמע, שמן גיר הוחלף בזמן ויש היסטוריה מסודרת.. טורבו לא מרעיש והרכב נוסע טוב, אין סיבה שלא לקחת.

המונדאו רכב אמין מאוד, אם שומרים עליו ומטפלים.

לפי מה שקראתי וחקרתי הרכב מיוחד, קורץ למי שאוהב להנות מנהיגה.

תכף תקבל פירוט מלפני ומלפנים מאוטומטיק שיחזק על הרכב.

בהצלחה.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

אין לי ספק שזה רכב מעולה. עשיתי היום עליו סיבוב, הזכיר לי את ימי הרווקות הטובים כשהייה לי סיאט איביזה קופרה...

הדבר היחידי ששמעתי עליו הוא שמודל התחזוקה הוא של החלפת מכלולים שלמים. לדוגמא מכיר מישהו שנשבר לו הכפתור הקטן של הבלם יד אז היה חיב להחליף את כל המכלול. 2200 שח

פורסם

אולי חכה בסבלנות לרכב עם קצת הרבה פחות ק"מ...סבלנות משתלמת לפעמים,אני מציע חכה.

או לחילופין תציע הצעה מגונה ב57 ותראה לאן יתפתח.

פורסם (נערך)

לא יאומן כבר באיזה מחירים מצחיקים הם נמכרים היום, אפילו עם ק"מ כזה.

תבדוק טוב טוב את האוטו, היסטוריה של טיפולים ומנוע, שאני חיפשתי את הדגם הנ"ל לא מעט רכבים היו כבר אחרי החלפת מנוע.

לאחרונה תוך כדי חיפושים של וולוו לגיסי בעלת אותו שילוב מנוע וגיר נתקלתי שוב בתופעה.

גם על החלפת טורבו שמעתי אבל לזה פחות יש לי בסיס, כ לא פגשתי.

לדעתי עם הרכב במצב מושלם הק"מ פחות היה מטריד אותי מבחינת המכירה.

גם אם תמכור אותו בעוד 5 שנים עם 200 אלף ק"מ במחיר של 25 אלף שקל זה עדיין נורא.

אל תשכח שזה רכב שנקנה לפני 4 שנים ב 230 אלף שקל.

אני לפני פחות משנה קניתי S-max אבל בסוף הלכתי על שנת 2008 עם המנוע הישן.

אז שחיפשתי את הדגם החדש יותר בהתחלה, המחירים של שנת 2011 עם ק"מ באזור ה 150 אלף יד שניה שראשונה היתה ליסינג היו סביב ה 80 אלף.

עריכה אחרונה על ידי פלג_
פורסם (נערך)

שנשבר לו הכפתור הקטן של הבלם יד

עד כמה שידוע לי אין לו בלם חשמלי, אלא ידית מחוברת משתי צדדים

ולפותח הדיון.

יש באיזור ה-K65 מ2012 עם חצי בקילומטרז' ומלוקקות. אני עצמי שוקל לקנות עכשיו כזה, ולדעתי אין שום סיבה לקנות רכב שנסע כפול זמן, בשביל שנה הפרש, זאת בהנחה כמובן, שיש תיעוד טיפולים רצוף ומסודר. והרי אין איזשהוא הבדל מבחינת המודלים אז למה? שווי? לדעתי השווי שלו יותר יישמר.

שאלה: בקניה באויס של רכב יוצא ליסינג מקבלים אחריות כלשהיא? והאם הם נותנים מחירון על הרכב הישן ?

עריכה אחרונה על ידי yosy b
פורסם
עד כמה שידוע לי אין לו בלם חשמלי, אלא ידית מחוברת משתי צדדים

נכון אבל יש כפתור בקצה שלה שצריך ללחוץ עליו כשמשחררים. ועל הכפתור הזה היה צריך להחליף את כל המכלול.

מישהו יודע להגיד מחירי טיפולים קטנים גדולים של הרכב?

ולפותח הדיון.

יש באיזור ה-K65 מ2012 עם חצי בקילומטרז' ומלוקקות. אני עצמי שוקל לקנות עכשיו כזה, ולדעתי אין שום סיבה לקנות רכב שנסע כפול זמן, בשביל שנה הפרש, זאת בהנחה כמובן, שיש תיעוד טיפולים רצוף ומסודר. והרי אין איזשהוא הבדל מבחינת המודלים אז למה? שווי? לדעתי השווי שלו יותר יישמר.

בעקרון מסכים לגמרי. שמעתי שב 2012 החליפו משהו במזגן שלא ממש סחב לפני. נראה לי שאפילו קראתי את זה בפורום פה, ולכן התמקדתי ב 2013 ומעלה

שאלה: בקניה באויס של רכב יוצא ליסינג מקבלים אחריות כלשהיא? והאם הם נותנים מחירון על הרכב הישן ?

זה לא ממש מאוויס. הם העבירו את זה למישהו והוא מוכר אותן כך שאין שום אחריות.

פורסם

אוטו פגז, אוויס גם נותנים לך אחריות מנוע וגיר לחצי שנה או 6K ק"מ

לפות"ש

יש לי חבר שיכול לעזור לך שם - שלח לי הודעה בפרטי אם אתה מעונין,

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

זה מסביר את המחיר... אויס לא מעבירים לסוחרים רכבים טובים, זה כנראה פחות זוהר ממה שנדמה לך.

Sent from my iNO 3 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

טוב. אז נמשיך לחפש...

איפה מומלץ לטפל בכזה רכב באיזור חיפה?

בנוסף אני בודק גם את האופציה של גרנד סניק 1.5L דיזל. קראתי שלא מומלץ להתקרב למוסכי היבואן, מה מומלץ בחיפה מבחינת רנו?

פורסם

זה מסביר את המחיר... אויס לא מעבירים לסוחרים רכבים טובים, זה כנראה פחות זוהר ממה שנדמה לך.

אין אפילו מה להסביר זה המחיר ביד 2 לקילומטר כזה. ויש אפילו בקצת פחות.

רק שהוא דיבר על מלוקקת.

יש לי חבר שיכול לעזור לך שם - שלח לי הודעה בפרטי אם אתה מעונין,

תודה. יש לי עוד כמה חודשים עד שאצטרך מקום לעוד סלקל..:wink:נשמור את ההצעה.

• תוכן חדש...