Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר רציף - חסרונות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest ספורטמוטורי
פורסם

אני נהגתי בהונדה אינסייט, עם גיר קציף.

בגדול בנסיעה עירונית זה לא מורגש כל כך, הנסיעה די חלקה.

בנסיעה בינעירונית כנ"ל כל עוד אתה לא מנסה לעקוף.

ובכלל בפתיחת מצערת חזקה, מהר מאוד תבחין שמדובר בתיבה רציפה, עדיין זה לא הרגיש לי מוזר, ולהיפך התרגלתי די מהר ואפילו אחרי תקופה קצרה כבר שכחתי שמדובר בתיבה רציפה.

לגבי תחזוקה, אין לי שמץ, הרכב היה של אבא שלי מהעבודה.

פורסם

אצלי בלנסר ספורטבק הגיר מסרס את המנוע מעט וזה מורגש בעיקר במהירויות נמוכות יחסית. בהאצות ביניים ברגעים הראשונים הסל"ד קצת עולה עד שהגיר מתמקם על הסל"ד האופטימלי. בגדול אין לי טענות ואני כן נהנה מההרגשה האחידה שיש בהאצה. הסל"ד מתייצב על קצת פחות מ-2000 במהירות של 100 קמ"ש. תפעול ידני מידית ההילוכים או מהמנופים מאחורי ההגה בהחלט משפר את המצב ומזרז את העניינים אך ברוב המקרים אני לא משתמש באופציה הזאת.

פורסם
היי,

אני חושב לקנות סובארו b4 חדשה (במבצע ב-150,000 שנראה לי סביר). הבנתי שיש לה גיר רציף ורציתי לדעת קצת לגבי אמינות הגיר, פעולה וכו׳. עד עכשיו נהגתי בגיר פלנטרי אוטומטי רגיל שאני מאד אוהב...

התיבה הריצפה בג'אז נעימה מאד, חלקה , ומגיבה היטב. הבעיה היחידה: רעש בלחיצה אגרסיבית, הסל'ד נשאר גבוה כל עוד אתה לוחץ.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

פורסם

המחיר של הB4 מעולה כעת, רק חשוב לזכור שהדגם שמחליף אותו ממתין ממש מעבר לפינה.

לא הייתי חושש מתקלות בגיר, אמין מאוד לאורך שנים כבר, תבדוק אופציה של 5 שנות אחריות, נראה לי שיש/ניתן לקבל.

פורסם
תודה לכולם על התגובות, הרגע סיימתי נסיעת מבחן והרגיש לי מצויין, נח ושקט יחסית. רק הפחיד אותי קצת עלויות התיקון של הגיר...ומזדה 6 לצערי הרבה יותר יקרה.

המחיר טוב. ואני מבין שיש אפשרות להרחבת אחריות אז החשש התיאורטי מהתיקון היקר לא צריך יותר מדי להטריד אותך.

• תוכן חדש...