Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

אני מחפש מכון בדיקה אמין בנתניה, אם יש כזה אשמח לשמוע פרטים.

(בדקתי בגוגל אך לא מצאתי מכון אם חוות דעת חיוביות).

מודה מאוד.

פורסם

ממה שרשום בפורום:

מכון האחים או שמעון ביסמוט, אבל אני אישית הייתי מעדיף ללכת למוסך שמתמחה בדגם ולבדוק.

פורסם

תודה על תגובתך,

ראיתי בגוגל 5 כוכבים למכון (שמעון ביסמוט) ככל הנירא אלך לבדוק את הרכב לפני הקניה אצלו.

האם יש עוד מישהו שהתנסה במכון זה או אחר?

פורסם

תקשיב, כל מכון בדיקה פחות או יותר ירשום על הרכב כמה שיותר דברים רעים כדי לכסות את עצמו מפני בעיות בעתיד.

אישית יש לי ניסיון סופר טוב עם שמעון ביסמוט בנאדם ישר ואמין עזר לי הרבה, רק אל תבהל מהבלאגן של המכון חחח

חוץ מזה דעתי האישית היא לקחת את הרכב למוסך שמתמחה ברכב ולקבל כמה שיותר מידע על הרכב ומידע שבאמת ישקף את המצב של הרכב ולא מתוך אינטרס

PEUGEOT 206XS

פורסם

@admtaynov13

האם תוכל להמליץ לי על מוסך שמתחמה במאזדה בנתניה?

או שאקח אותו לשמעון ושיבדוק את הרכב?

תודה

פורסם
@admtaynov13

האם תוכל להמליץ לי על מוסך שמתחמה במאזדה בנתניה?

או שאקח אותו לשמעון ושיבדוק את הרכב?

תודה

לא מכיר אחד, אם אתה הולך למכון בדיקה אז לשמעון, תריץ חיפוש בפורום על מוסך מתמחה במאזדה באזור שלך עדיף מאשר מכון בדיקה.

PEUGEOT 206XS

פורסם

אם מדובר ברכב שעלותו עד 20,000 ש'"ח אוליט הייתי מסתפק בבדיקת מוסך.

אלא,שמוסך לא יתן אחריות על שילדה ובדיוק לשם כך,קימים מכוני הבדיקה.

אם שילדה נקייה,נגשים למוסך עם תוצאות הבדיקה והוא אמור לאבחן מכל מה שמרשם בדוח מה כסתח ומה לא.אם הרכב ממגרש בנתניה,מכון האחים היחיד שמומלץ או לחילופין לנסוע עד הרצליה למכון מבדק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

אם אתה רוצה לבדוק שילדה או תאונות מכון בדיקה יעשה את העבודה הכי טוב. מבחינה מכנית לא יבדקו באמת קומפרסיה של הבוכנות במכון בדיקה אלא רק עומס על המצבר בזמן נסיעה ויכסתחו את עצמם כמה שיותר מהבחינה המכנית כך שהבדיקה המכנית לא מדוייקת.

תבדוק אם יש קבלות על טיפול ברכב: שמנים, טיימינג. אם אין כלום ואם מדובר בסוחר רכב תברח מהר.

עריכה אחרונה על ידי dorban3
פורסם
אם מדובר ברכב שעלותו עד 20,000 ש'"ח אוליט הייתי מסתפק בבדיקת מוסך.

אלא,שמוסך לא יתן אחריות על שילדה ובדיוק לשם כך,קימים מכוני הבדיקה.

אם שילדה נקייה,נגשים למוסך עם תוצאות הבדיקה והוא אמור לאבחן מכל מה שמרשם בדוח מה כסתח ומה לא.אם הרכב ממגרש בנתניה,מכון האחים היחיד שמומלץ או לחילופין לנסוע עד הרצליה למכון מבדק.

היי,

למה דווקא מכון האחים במידה ואני לוקח את הרכב ממגרש? מה הבעיה אם מכון בדיקה שמעון?

אם אתה רוצה לבדוק שילדה או תאונות מכון בדיקה יעשה את העבודה הכי טוב. מבחינה מכנית לא יבדקו באמת קומפרסיה של הבוכנות במכון בדיקה אלא רק עומס על המצבר בזמן נסיעה ויכסתחו את עצמם כמה שיותר מהבחינה המכנית כך שהבדיקה המכנית לא מדוייקת.

תבדוק אם יש קבלות על טיפול ברכב: שמנים, טיימינג. אם אין כלום ואם מדובר בסוחר רכב תברח מהר.

לפי דבריו הרכב היה מטופל במאזדה ויש קבלות, כמובן שאבקש לראות, ובכל אופן לבדוק את הרכב במכון בדיקה שהמליצו לי חברי הפורום.

פורסם

אם המגרש זה לא אחד מהמגרשים של החברות הגדולות הייתי מוותר על החוויה וממשיך לרכב הבא, הסיכון לדעתי גדול מידיי.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

מכון האחים הוא המכון של שמעון ביסמוט.

מגרשי המכוניות של הסוחרים בנתניה (לא חברות מוכרות),לא מצטיינים באמינותם ומגיעים אליהם ברובם מכוניות עם עבר די מפוקפק.

היו כאן הרבה מאוד סיפורי זוועה,אישית הייתי מוותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מכון האחים לא שווה מכון ביסמוט... זה שני מקומות שונים לגמריי.

נציגי חברת ההשכרה עשו לי עיניים ועקמו את הפרצוף שאמרתי להם שמעון ביסמוט (דע לך שלא נכיר בכל הבעיות שהוא ימצא). (יכול להיות שהוא נמנע מלעבוד ולרקום קשרים עם סוחרים/מגרשים גדולים)

• תוכן חדש...