Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האדג' מתחיל ב-265,000 - רחוק מהמחיר שציינת.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

להשוות אאוטלנדר לסנטה פה זו בדיחה ממש מצחיקה.

היונדאי הרבה יותר איכותי, נוח, מאובזר ומעודן בפעולת המנוע ותיבת ההילוכים וביצועים טובים משמעותית.

אם כבר הזיה, אז הטוסון הרבה יותר מתחרה של האאוטלנדר מהסנטה פה.

להסתמך על כתבי הרכב בארץ? מאוד קשה לי להאמין שהם מקוצעיים ונטולי אינטרסים.

פורסם

לזרוק סיסמאות כל אחד יכול. ובאווירה ה"אוהדת" שיש כאן לאאוטלנדר... הכל מתקבל.

עכשיו תגדיר תכלס, מה יותר איכותי בסנטה פה? אני ישבתי ברכב הזה ולא הרגשתי משהו איכותי במיוחד. ניתן רק לומר שעיצוב הפנים הוא רמה אחת מעל קיה (כל סוגי הקיה) שהעיצוב שלה פלסטיקי וזול בצורה מזעזעת, וגם הרבה יותר יפה מעיצוב הפנים של אאוטלנדר. אבל זה לא נכנס בקטגוריה של "איכות" כי עדיין היונדאי נשאר יונדאי.

נעבור הלאה, מה יותר מאובזר בסנטה פה? אני מאמין שבקטע הזה יהיה לך יותר קל להסביר, וגם ממש מסקרן אותי מה כבר אפשר לתת מעבר לשפע האיבזור שיש באאוטלנדר. גם בקטע של נוחות, לא רואה שום הבדל (להזכירך ישבתי בעצמי ב"סנטה פה").

ביצועים טובים משמעותית? עידון בפעולת המנוע? אולי. אם אתה אומר. אני לא יכול להתווכח איתך על משהו שלא בדקתי. אני רק יכול לומר לך שהביצועים של האאוטלנדר מספקים אותי לחלוטין, ופער של עשרות אלפי שקלים בשביל "ביצועים יותר טובים" (מנוע עם קצת יותר כח / מרגיש יותר זריז) ממש לא שווה את הכסף.

התחרות היא בין אאוטלנדר לסנטה פה כי הדילמה של משפחה בעלת שבע נפשות תהיה בין שני הדגמים האלה (והדגמים האחרים שציינתי) והטוסון לא יהיה בכלל במשוואה, אלא באאוטלנדר 5 מקומות שהוא פחות להיט.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

לא חבל עוד פעם להתחיל עם האאוטלנדר ? כן הוא נותן תמורה מצויינת בסגמנת שלו ! הוא מקביל לטוסון והסנטה פה בקטגוריה אחת מעל ועולה בהתאם סה טו .

:fadein:
פורסם

קודם כל, אני לא התחלתי. אני בסך הכל עשיתי השוואה בין המכירות של כל רכבי 7 מקומות.

ומה שאתה כותב שהסנטה פה הוא קטגוריה מעל, מה לעשות? אני מסרב לקבל את כל הסטיגמות האוטומטיות האלה... במיוחד שאני בעצמי הלכתי לפני הקניה ובדקתי את שני הרכבים, אז אף אחד לא יכול לספר לי סיפורים. המושב האמצעי בסנטה פה - מזערי. השורה השלישית נראית אפילו יותר צפופה מהאאוטלנדר וזה מתבטא גם בביקורות רכב.

ובקטע של "7 מקומות" מה שהופך את הרכב לקטגוריה מעל הוא המרווח / המקום בתא המטען כשכל המושבים פתוחים. זה באמת נותן יתרון רציני, אתה לא יכול להשוות רכב צפוף לרכב מרווח מאוד. אבל מנוע עם טיפה יותר כח? זה מה שעושה את הרכב "קטגוריה מעל"? נו באמת.

פורסם

אאוטלנדר - לחצו לך על הכפתור והתחלת להפגיז ציטוטים מכתבות, כמו בימים הטובים.

נו, ה30 שלאחר המסירה...

חבל, עד שיצאת מזה.

לעצם העניין - החלוקה לקטגוריות ניתנת לפרשנות אישית ברכבים דומים כל כך.

פורסם

המנוע ביונדאי חזק יותר, אבל הוא גם שוקל 370 (!!!) ק"ג יותר, כך שבפועל גם אם יש הבדל, הוא לא משמעותי כנראה. מכאן גם הצריכת דלק שהיא עדיפה בהרבה במיצובישי.

פורסם
אאוטלנדר - לחצו לך על הכפתור והתחלת להפגיז ציטוטים מכתבות, כמו בימים הטובים

כפרה עליך, אתה זוכר איזה כיף היה בימים הטובים? לא היה משעמם בפורום :lol:

פורסם (נערך)

להשוות אאוטלנדר לכל רכב אחר ( שקיים ) עם 7 מקומות, מבלי לראות הבדלי רמות, קבוצות, רמת המחירים, נפח המנועים, רמות אביזרי נוחות , זאת התעקשות לשם התעקשות. אם אתה משווה את אאוטלנדר לקרניבל החדשה ( ישבת בכלל בקרניבל החדשה? ), זה אומר להשוות את אאוטלנדר לסיינה או גרנד וויאג'ר. על אותו המשקל אפשר להשוות קיה פיקנטו עם סקודה סופרב - לשניהם יש 5 מקומות ישיבה, מנוע ו 4 גלגלים.

לקחת אחלה תפוח ( אאוטלנדר - חבילה מעולה של 7 מקומות, פוזה של ג'יפ ובמחיר משתלם ) וניפחת אותו עד רמת האבטיחים.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
הויטרה כלל אינה מוצעת עם המנוע הנ"ללמכירה בארץ...ייתכן שהיה בילבול עם הקרוס החדשה.

ניהלתי שיחה עם אחד ממנהלי סוזוקי וזה טעןשעקב מחיר לא אטרקטיבי בעליל שהם מקבלים לדגם ה 1.4 טורבו אין להם כוונה להביא אתהרכב לשיווק ..

ככל הנראה הרכב יחצה את גבול 140 א"ש, דבר אשר ישים אותו בתחרות עם דגמי ה FULL SIZE כמו הטוסון והספורטאז.

תמונת ריגול של ויטרה טורבו [emoji1]

20170305_174205-1.jpg

פורסם

מעניין הויטארה טורבו.

זה אומר שכל הכמות של הויטארות הרגילות שחונה בנמל חיפה כבר מכורה?

עברתי ברכבת ליד בראשון וממש התאמצתי לחפש את הגריל של הטורבו ולא מצאתי, רק ים של ויטארות רגילות וכמה קרוסאובר טורבו בקצוות.

פורסם
מעניין הויטארה טורבו.

זה אומר שכל הכמות של הויטארות הרגילות שחונה בנמל חיפה כבר מכורה?

עברתי ברכבת ליד בראשון וממש התאמצתי לחפש את הגריל של הטורבו ולא מצאתי, רק ים של ויטארות רגילות וכמה קרוסאובר טורבו בקצוות.

גם אני לא ראיתי עדיין את הויטארה טורבו בנמל, רק המון (המון) מהדגם היוצא - גם בשטחים שאי-אפשר לראות מהרכבת.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

הויטארה טורבו יגיע לארץ בעוד כמה חודשים, עד אז יעיפו את המלאי הענק של גרסת ה 1.6 - ייתכן ויצאו במבצע נחמד.

בעוד חודש מגיעה האיגניס, לאחר מכן הסוופיט החדשה, ובסוף השנה יתחילו לצייד את כל הליין במערכות בטיחות מקוריות חלף המובילאיי.

אגב, בנוסף נבחן ייבוא הבלנו והסווויפט עם מנוע 1.0 טורבו.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

למה אי אפשר לבטל את ה"תודה", סתם הייתי צריך ללחוץ על המסך ובמקרה לחצתי על "תודה". מילא זה היה לאיזה הודעה באמת מועילה של אאוטלנדר. :lol:

• תוכן חדש...